Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

çeyiz zamanında valsomun bıçağını kaybetmişler yaaa şimdi de yenisini almak için servise ulaşmaya çalışıyorum
akşama gidip almam lazım bi sürü yemek yapıcam soğanları ondan çekerim kolay olur
bide akşam maç var eşim maç izliyor bende nargile höpürdetiyorum. bu maçı sevmeye başladım heee
biz sanırım çok geziyoruz bu hafta bi tek salı günü evde durduk işte bide yarın misafirimiz gelecek genelde misafir gelince evdeyiz :) :)

Son düzenleme:
spedy ev sizi özlüyordur:)

biz bu aralar eskisi kadar sık gezmeye gitmiyoruz çünkü misafirler gelmeye başladı ve soğuk ya ben hemen sıcacık evime gideyim istiyorum.
nargile ben de çok severim.

bizde bu hafta hiç çıkmadık akşam gezmesini çok severim ben eşimde eh işte :) bizim evde nargile var arada tv karşısında içiyoruz ben çok severim nargileyi

kızlar o gün için listeyi az çok belirledim nasıl sizce?

çorba(ekşili şehriye çorbası)

fırında et salçalı

pilav

mantar sote

patates püresi

karışık salata

kırmızı lahana mezesi

tatlı tavuk göğsü diye düşünüyorum
:26:

spedy ev sizi özlüyordur:)

biz bu aralar eskisi kadar sık gezmeye gitmiyoruz çünkü misafirler gelmeye başladı ve soğuk ya ben hemen sıcacık evime gideyim istiyorum.
nargile ben de çok severim.

vallahi özlüyor olabilir bende bayılıyorum bu hafta 3 kez gittik

bizde bu hafta hiç çıkmadık akşam gezmesini çok severim ben eşimde eh işte :) bizim evde nargile var arada tv karşısında içiyoruz ben çok severim nargileyi

evde nargile ne alırım ne de yaktırırım hem düzgün olmuyor hemde çok duman çıkıyor kocaman şey

gayet güzel canım etimekli tavuk gögsü de yapabilirsin ben çok seviyorum ama o kadar çok yaptm ki bıktım

evet deniyim bende güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…