- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.641
her işe lazım böyleleri işte
evrekacım başın geçmiştir umarım :) geç oldu azıcık
benim eşim çok güzel süpürge yapar yerleri siler halı silker panjur yıkar cam siler balkon yıkarı birde angarya işleri apar ben ütü aparım o ütüyü masayı kaldırır kıafetleri katlar süpürge 7aparken halıalrı kaldırır silker süper çarşaf serer bulaşık yıkamaz ütü yapmaz tuvalat temzilemez asla :)
azda olsa geçti canımmaşşallah magranta eşinde hamaratmış bizimkiside herşeyi yapar saolsun çok yardımcı olur beni benden fazla düşünür yorulma etme ben yaparım der
warya hep derim şanslıymışımmmannemde nazar değer söylme kız der bana bende aman anne ne nazara derim hatta gider eşimin yancığındann öperimmm iyikii seninle evlenmişim hamaratım benim diyee
bizim eşler hamarat birde çok güzel kahvaltı hazırlar :))) eh yeter çok bile yapıo ne apsa kar valla onunla daha çok zaman geçiriom ben yorulursam pilim biter o da yorulmayayım die bakıyor
oooooffff patlamak üzereyim ve hala gitme saati gelmedi
evreka geçmiş olsun. ekrana uzun süre bakınca benim başım ağrır. biraz dinlendir kendini.
sppedy iyi konu walla:) benim eşim sağolsun her yeri pisletip dağıtmak konusunda çok hamarattır. ben söylenince de her yeri temizlemeye yardım eder muıtfak hariç.
başkasının yanında söylememk lazımaman yapcaklar tabi ya biz nasıl çalışıyorsak
aynenn hayat müşterek sonuçta iki kişide çalışıyor evde olsam belki okadar fazla yardımını istemem ama çalışırken yetişemiyo insan
tabiki canım evde olsam akşama işim kalmaz ki kalsa bile sallarım aman yarına yaparım falan diye
pofffff ben de patlşıcam birazdan sıkıntıdanoooooffff patlamak üzereyim ve hala gitme saati gelmedi
evreka geçmiş olsun. ekrana uzun süre bakınca benim başım ağrır. biraz dinlendir kendini.
sppedy iyi konu walla:) benim eşim sağolsun her yeri pisletip dağıtmak konusunda çok hamarattır. ben söylenince de her yeri temizlemeye yardım eder muıtfak hariç.
valla ben sölersem bir daha elini kaldırmaz hiç sevmez söyletmeyi erkek adam yaaa iş yapmazzzbaşkasının yanında söylememk lazımaman yapcaklar tabi ya biz nasıl çalışıyorsak
ssscc canım kirlettiği yerleri bırak kendisi toplasın
evet yaaa maşallahhh hamarat eşleree kocaman alkışşşbizimkiside kebap yapar güzel hatta bugün patlıcan kebabı yapacak
pofffff ben de patlşıcam birazdan sıkıntıdanson 50 dk
valla ben sölersem bir daha elini kaldırmaz hiç sevmez söyletmeyi erkek adam yaaa iş yapmazzz
gerçi balkon ıkarken mahalleye rezil oldum diodu ama
oyyyyyyyy senin eş hamaratlığı geçmiş yahuuuuuuu
aynen ben eve gidiyom yemekten kafamı kaldıramıyom bakalım bugun koçiş yapacak
valla ben sölersem bir daha elini kaldırmaz hiç sevmez söyletmeyi erkek adam yaaa iş yapmazzz
gerçi balkon ıkarken mahalleye rezil oldum diodu ama
inşallah yapmıştır bişeyler
ailenin yanında falan kendi kendine dalga geçiyor.
ama tanımadık birisinin yanında söylesem kızar herhaldebizim ev en alt kat.
1 kez öyle süpürürken amcanın teki durmuş bakmış gülmüş şimdi diyor camları açmıyorum
1 kez öyle süpürürken amcanın teki durmuş bakmış gülmüş şimdi diyor camları açmıyorum
aynen canım genelde aile içinde rahatsız olmuyorlarbizimkiside annemlerin yanında sürekli der tam evlenecek erkektim evrekada kaptı beniiama başkasının yanında dersem tepkisi ne olcak bilmiyom hiç demedim
inşşş karnım aç öğlen yemedim
bu amcalarda soğutcaklar işten bu şekilde davranarak koçişleri
aynen canım genelde aile içinde rahatsız olmuyorlar
vallahi he neyseki soğumadı hala devam
arasaydın belki başlamıştır bile yapmaya
valla Nazar değmesin yaaa
yok daha yeni çıkcakişten çıkarken ararım birşey eksikmi diye sorarım yüzsüzce
oo işte takım işi süper valla :))))))))))o yemek yaparken bgun bende evi temizlicemmdün kızdım ondan yapıyor canım yoksa yapmazdı yeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?