Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evrekacım başın geçmiştir umarım :) geç oldu azıcık
benim eşim çok güzel süpürge yapar yerleri siler halı silker panjur yıkar cam siler balkon yıkarı birde angarya işleri apar ben ütü aparım o ütüyü masayı kaldırır kıafetleri katlar süpürge 7aparken halıalrı kaldırır silker süper çarşaf serer bulaşık yıkamaz ütü yapmaz tuvalat temzilemez asla :)

azda olsa geçti canım maşşallah magranta eşinde hamaratmış bizimkiside herşeyi yapar saolsun çok yardımcı olur beni benden fazla düşünür yorulma etme ben yaparım der

azda olsa geçti canım maşşallah magranta eşinde hamaratmış bizimkiside herşeyi yapar saolsun çok yardımcı olur beni benden fazla düşünür yorulma etme ben yaparım der

bizim eşler hamarat birde çok güzel kahvaltı hazırlar :))) eh yeter çok bile yapıo ne apsa kar valla onunla daha çok zaman geçiriom ben yorulursam pilim biter o da yorulmayayım die bakıyor

oooooffff patlamak üzereyim ve hala gitme saati gelmedi

evreka geçmiş olsun. ekrana uzun süre bakınca benim başım ağrır. biraz dinlendir kendini.

sppedy iyi konu walla:) benim eşim sağolsun her yeri pisletip dağıtmak konusunda çok hamarattır. ben söylenince de her yeri temizlemeye yardım eder muıtfak hariç.

warya hep derim şanslıymışımmm annemde nazar değer söylme kız der bana bende aman anne ne nazara derim hatta gider eşimin yancığındann öperimmm iyikii seninle evlenmişim hamaratım benim diyee

başkasının yanında söylememk lazım aman yapcaklar tabi ya biz nasıl çalışıyorsak

ssscc canım kirlettiği yerleri bırak kendisi toplasın

Son düzenleme:
bizim eşler hamarat birde çok güzel kahvaltı hazırlar :))) eh yeter çok bile yapıo ne apsa kar valla onunla daha çok zaman geçiriom ben yorulursam pilim biter o da yorulmayayım die bakıyor

evet yaaa maşallahhh hamarat eşleree kocaman alkışşş bizimkiside kebap yapar güzel hatta bugün patlıcan kebabı yapacak

evet canım pcden oluyor sanırımm

pofffff ben de patlşıcam birazdan sıkıntıdan son 50 dk
başkasının yanında söylememk lazım aman yapcaklar tabi ya biz nasıl çalışıyorsak

ssscc canım kirlettiği yerleri bırak kendisi toplasın
valla ben sölersem bir daha elini kaldırmaz hiç sevmez söyletmeyi erkek adam yaaa iş yapmazzz
gerçi balkon ıkarken mahalleye rezil oldum diodu ama
evet yaaa maşallahhh hamarat eşleree kocaman alkışşş bizimkiside kebap yapar güzel hatta bugün patlıcan kebabı yapacak

oyyyyyyyy senin eş hamaratlığı geçmiş yahuuuuuuu

o yemek yaparken bgun bende evi temizlicemm dün kızdım ondan yapıyor canım yoksa yapmazdı yeek

aynen ben eve gidiyom yemekten kafamı kaldıramıyom bakalım bugun koçiş yapacak

inşallah yapmıştır bişeyler

valla ben sölersem bir daha elini kaldırmaz hiç sevmez söyletmeyi erkek adam yaaa iş yapmazzz
gerçi balkon ıkarken mahalleye rezil oldum diodu ama

ailenin yanında falan kendi kendine dalga geçiyor.
ama tanımadık birisinin yanında söylesem kızar herhalde bizim ev en alt kat.
1 kez öyle süpürürken amcanın teki durmuş bakmış gülmüş şimdi diyor camları açmıyorum

bizimkiside annemlerin yanında sürekli der tam evlenecek erkektim evrekada kaptı benii ama başkasının yanında dersem tepkisi ne olcak bilmiyom hiç demedim

Son düzenleme:

inşşş karnım aç öğlen yemedim

bu amcalarda soğutcaklar işten bu şekilde davranarak koçişleri

bizimkiside annemlerin yanında sürekli der tam evlenecek erkektim evrekada kaptı benii ama başkasının yanında dersem tepkisi ne olcak bilmiyom hiç demedim
aynen canım genelde aile içinde rahatsız olmuyorlar

inşşş karnım aç öğlen yemedim

bu amcalarda soğutcaklar işten bu şekilde davranarak koçişleri

vallahi he neyseki soğumadı hala devam

arasaydın belki başlamıştır bile yapmaya

o yemek yaparken bgun bende evi temizlicemm dün kızdım ondan yapıyor canım yoksa yapmazdı yeek
oo işte takım işi süper valla :))))))))))

bizimkide kendi ailesinin yanında geçiyor da bizimkilerin yanında pek laf etmiyor abim çok dalga geçio çünkü hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…