Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyyy çok acıktım hemen eve gitmek istiyorum. ve inanılmaz bir karın ağrıım var
neyseki az kaldı birazdan gideceğiz.

günaydın kızlarr yasemin bizimde sanırım öğlene kadar ama patron dün birşey demedi ona sinir oldummpatronlar vermezse bugünda çalışcaz

merak etme yasemin yalnız değilsin. benimde çoğu arkadaşım öğlenden sonra görüşelim diye arayınca uyuz olmaya başladım.
şimdi de bankadan arıyorlar cum yoğun oluyoruz biz, öğlene kadar çalışacaklarını söylüyorlar. sanki ben bilmiyorum!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar dün akşam maç berabere bitti ama izlemek inanılmaz keyifliydi tabi bide karşı takım fb olunca yenmeyi çok isterdik ama olmadı kısmet değilmiş
11:30'da eve geldik hemen mutfağa daldım el yapımı domates çorbası yaptım yine zor olanını seçmişim çok beğenmedim tadını ama eşim harika olmuş dedi akşama bakıcaz olmadı tarhana yapıcam
bu arada zeytinyağlı sarmamı koydum hemen oda pişssin arada diye :96::96::96:
bamya yemeğimi yaptım buzluktan çıkarttım tadı güzel oldu yaw buzluktan çıkmasına rağmen ben beğendim
sonra da pamuk prenses tatlısnı yaptım bildiğimiz irmik tatlısıymış yaw annem yapar ben yerdim hatta eşime de dedim bu ne be bildiğim irmik işte diye bide ismini değiştirmişler
mutfağı topla temizle yat derken saat 1 oldu şimdi uykum var yaaa

kızlar halinize şükredin.
sabah eşim uyandırdı beni bide yataktayız hala diyor ki hadi kalk nasılsa ben öğlen gelip yatıcam işine geç kalma :18:
ağlıycaktım neredeyse malesef bizde tam gün çalışıyoruz

sppedy harikalar yaratmışsın tatlım:)
ellerine sağlık.

ben tam gün çalışırken yarım gün çalışacak herkese uyuz oluyorum!!!!!!!!!!
önce eşime, sonra arkadaşlarıma, şimdi de senin eşine acayip uyuz oldum!!!!!!!!!

bende dün maçı seyrettimm ama spedyycim bence baskın taraf fenerbahçeydi. Güzel bir maç oldu seyretmesi güzeldi Bende dün bizim patrona söylüyom bankalar yarım güğn çalışacak diye ama adam tepki vermedi iyice deli oldum boş boş oturcam iş yerinde

aynen bende neyseki fazla arayıpta dalga geçen falan yok bi eşim işte...
bende ona dedim erken bile çıksam gelmem eve sen işleri yap bitir

ben GS lıyım ama fb çok saçma oynadı bence yani boş paslar verdi gereksizdi. neyse bize yaradı ama bu beraberlik puan alamadılar ikisi de bizim patron barut fıçısı gibi fabrikamız evde yatıyor biz çalışıyoruz

yarın eşimin amcası ve yengesi yemeğe geliyor. belki halaları da gelecek o bugün belli olcak. halalar 6 kişi falan gelirse.

yemeği şöyle düşündüm:

mercimek çorbası
zeytinyağlı bezelye ya da pırasa
barbunya pilaki (dondurucuda var, geçen misafire çok yapmışım)
pilav
fırında tavuk
patates püresi (belki tam karar veremedim buna)
salata

tatlıda tavuk göğsü ya da sizin prenses tatlısı

nasıl olmuş. ekleyip çıkarmam gereken birşey var mı.
ilk kez gelecekler ve ben pek hoşlanmıyorum kendilerinden ama herşey iyi olsun sonra arkamdan söylenmesinler istiyorum.

sppedy ne alaka ya fabrika tatil siz çalışın.
walla ben olsam beeeeeennnnnnnnn ooooooollllllssssssaaaaaaaaaaaaaamm anında olay çıkardı:)

günaydın kızlar ii sabahlar herkese ssscim sıkma canını bugünde geçer gider :)
bende 12ye kadar çalışıyorum ve bugün son iş günüm şimdi sen bana daha çok uyuz olursun
normalde ben hep bu günlerde çalışırdım eşimin fabrikası bağlardı izne zaten cmrt çalışmıyorlar en çok ben uyuz olurdum ben işe eşim evde ((( şimdi yeni genel müdürleri geldi bugün çalışışıorlar 12,30a kadar ben senden erken çıkıorumm ohhhh diyorum kızıyor :)))))

sppedy ne alaka ya fabrika tatil siz çalışın.
walla ben olsam beeeeeennnnnnnnn ooooooollllllssssssaaaaaaaaaaaaaamm anında olay çıkardı:)

ver gazı veeeerrr
genelde öyl canım onlar işçi olarak geçiyor biliyorsun ki herşeyden yararlanıyorlar biz ise özel sektör çalışanlalrı

gsye yaradı eşimde gsli ben fenerbahçeliyim yenilin yenilin diyo puan farkımız açılmasın bjk gol atıyor sanki kendi takımı gibi seviniyor gıjık oldum sana dedim yaa normalde bizimde tatil olmamız gerekiyor ama kimse birşey demedi uyuz oldummm yazık bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…