- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.681
gsye yaradı eşimde gsli ben fenerbahçeliyim yenilin yenilin diyo puan farkımız açılmasın bjk gol atıyor sanki kendi takımı gibi seviniyor gıjık oldum sana dedimyaa normalde bizimde tatil olmamız gerekiyor ama kimse birşey demedi uyuz oldummm yazık bizeee
magrenta sana uyuz olmadım. sen cumartesileri de hep çalışıyordun. en çok hakedenlerdensin:)
son iş günün olduğu için sen acayip sevinçlisindir.
spedy gaza getirmek değil ama haksızlık gibi geldi bana. ondan dedim.
ama kim bilir fabrika hangi ücra yerdedir onlara da yazık.
spedy gaza getirmek değil ama haksızlık gibi geldi bana. ondan dedim.
ama kim bilir fabrika hangi ücra yerdedir onlara da yazık.
:)))) evet nerdeyse 6 yıllık marabayız şurda :)))) biraz da ben ense yapayım bakayım :) sonra iş aramaya devam :) evrekacım beraber iş bulalım güzel cmrt olmaan bankara gibi izin yapan sonra çıkıştada gezer dolaşırız haaa süper olur :)))))
valla sssccim içim bir acayip neler olacak bimiyorum bunca zamandır çalışıyoruz anlam veremiyorum hala işten çıkıyorum ama pzt gene gelcek gibiyim insan çalıştıkça alışıyormuş valla :)
Günaydınn kızlarr
napıyosunuz bakalım
ben hastayım regl oldum ağrıdan ölüyorum 4 saat uyudum zaten zombi gibiyim şuan
spedy doğru söylüyorsun herkes aynı şartlarda çalışmıyor. ne yapacaksın:)
ben 6 yıldır çalışıyorum burada herşeyi iyi, hatta birçok iş yerine göre rahat. öğlen pazara, kuaföre falan gidiyoruz, geç kalıyoruz kimse birşey demiyor:) ama ben artık çok sıkıldım.
inşalllah hayırlısıyla bugün son diyeceğim bende:)
canım sıcak tut ayacıklarını . Bende dün gece oldum ama allahtan bu sefer ağrısız oldu. evlendikten sonraki ilk reglim çok kötüydü ağlıyordum ağrısından ama şimdi iyi oldu. Sende üşüttüysen filan ondan ağrı yapıyordur
geçmiş olsun canım bende hala hastalanmadım
evet canım onun için bugün ve yarın onlar izinli
ne o yaa herkes işten çıkıyor benim işimde öyle çok şükür rahatız ve iş çalışma saatlerim falan da çok rahat
aynen bende herşey iyi ortam kötü bende bu yüzden çıkıorum zaten yoksa daha kalırdım :))))canım valla benim işimin çalışma şartları güzel ama ben sıkıldım burdan çalışma ortamını sevmiyorum. normalde resmi ve idari tatillerde bizde izinliyizdir ama bugün haber bile vermediler diyorum arayıp sorayımmı
magrenta yılların alışkanlığı var şimdi üstünde onu atman biraz zaman alır belki.
ilk başlarda tatil gibi gelir ama sonra sıkılabilirrsin.
gerçi senin evde yapacak çok işin vardı:)
spedy doğru söylüyorsun herkes aynı şartlarda çalışmıyor. ne yapacaksın:)
ben 6 yıldır çalışıyorum burada herşeyi iyi, hatta birçok iş yerine göre rahat. öğlen pazara, kuaföre falan gidiyoruz, geç kalıyoruz kimse birşey demiyor:) ama ben artık çok sıkıldım.
inşalllah hayırlısıyla bugün son diyeceğim bende:)
:)))) evet nerdeyse 6 yıllık marabayız şurda :)))) biraz da ben ense yapayım bakayım :) sonra iş aramaya devam :) evrekacım beraber iş bulalım güzel cmrt olmaan bankara gibi izin yapan sonra çıkıştada gezer dolaşırız haaa süper olur :)))))
valla sssccim içim bir acayip neler olacak bimiyorum bunca zamandır çalışıyoruz anlam veremiyorum hala işten çıkıyorum ama pzt gene gelcek gibiyim insan çalıştıkça alışıyormuş valla :)
Günaydınn kızlarr
napıyosunuz bakalım
ben hastayım regl oldum ağrıdan ölüyorum 4 saat uyudum zaten zombi gibiyim şuan
çok ii anlıyorum canm seni şuan bende aynı durumdayım:S geçmiş olsun
bende geliim sizle iş bulmaya:)çok sıkıldım evde
hoşgeldin canım bakarız beraber bir süre ense yapıcam ben o ara ne çıkarsa artık :)
hoşgeldin canım bakarız beraber bir süre ense yapıcam ben o ara ne çıkarsa artık :)
oooo istersen bir sor patrona bakalım ne dicekbenim yerimede yappppbende şöyle 2 ay ücretli izine çıksam ne güzel olurduuu
kesin sıkılırım evde öle oturursam ben gündüz kuşağı programlarıda izlemem çünkü bakalım bir başlasında görücez :)çabuk sıkılırsın evde çalışmaya alışkın olduğun için bende bayramdan sonra hızlı bi şekilde kpss çalışmaya başlıycam inşallah
merhaba kızlar,
öncelikle hepinize ömür boyu mutluluklar diliyorum. ben allah kısmet ederse 2012 haziranda gelin olucam ama hala kesin tarih ve düğün salonu belirleyemedik. en taze bilgileri sizden alabileceğimi düşündüm, istanbul avrupa yakasında düğün yapanlar bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?