Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizim olmaz yani umudum yok onun için rahatım kendimi akşama şartlandırdım
aynen dünkü maç bize yaradı eşim bjklı

magrenta sana uyuz olmadım. sen cumartesileri de hep çalışıyordun. en çok hakedenlerdensin:)

son iş günün olduğu için sen acayip sevinçlisindir.

spedy gaza getirmek değil ama haksızlık gibi geldi bana. ondan dedim.
ama kim bilir fabrika hangi ücra yerdedir onlara da yazık.

:)))) evet nerdeyse 6 yıllık marabayız şurda :)))) biraz da ben ense yapayım bakayım :) sonra iş aramaya devam :) evrekacım beraber iş bulalım güzel cmrt olmaan bankara gibi izin yapan sonra çıkıştada gezer dolaşırız haaa süper olur :)))))

valla sssccim içim bir acayip neler olacak bimiyorum bunca zamandır çalışıyoruz anlam veremiyorum hala işten çıkıyorum ama pzt gene gelcek gibiyim insan çalıştıkça alışıyormuş valla :)

canım valla benim işimin çalışma şartları güzel ama ben sıkıldım burdan çalışma ortamını sevmiyorum. normalde resmi ve idari tatillerde bizde izinliyizdir ama bugün haber bile vermediler diyorum arayıp sorayımmı

Günaydınn kızlarr

napıyosunuz bakalım

ben hastayım regl oldum ağrıdan ölüyorum 4 saat uyudum zaten zombi gibiyim şuan

magrenta yılların alışkanlığı var şimdi üstünde onu atman biraz zaman alır belki.
ilk başlarda tatil gibi gelir ama sonra sıkılabilirrsin.
gerçi senin evde yapacak çok işin vardı:)

spedy doğru söylüyorsun herkes aynı şartlarda çalışmıyor. ne yapacaksın:)

ben 6 yıldır çalışıyorum burada herşeyi iyi, hatta birçok iş yerine göre rahat. öğlen pazara, kuaföre falan gidiyoruz, geç kalıyoruz kimse birşey demiyor:) ama ben artık çok sıkıldım.
inşalllah hayırlısıyla bugün son diyeceğim bende:)

canım sıcak tut ayacıklarını . Bende dün gece oldum ama allahtan bu sefer ağrısız oldu. evlendikten sonraki ilk reglim çok kötüydü ağlıyordum ağrısından ama şimdi iyi oldu. Sende üşüttüysen filan ondan ağrı yapıyordur

Günaydınn kızlarr

napıyosunuz bakalım

ben hastayım regl oldum ağrıdan ölüyorum 4 saat uyudum zaten zombi gibiyim şuan

geçmiş olsun canım bende hala hastalanmadım

evet canım onun için bugün ve yarın onlar izinli
ne o yaa herkes işten çıkıyor benim işimde öyle çok şükür rahatız ve iş çalışma saatlerim falan da çok rahat

sağolun kızlar gidicem zaten eve dinlenicem üşüttüm bu ay sanırım bide geçen gün klima takıldı balkon çok pislendi çıplak ayaklarla bi güzel yıkadımm salak kafam şimdi acısı çıkıyor işte

aynen bende herşey iyi ortam kötü bende bu yüzden çıkıorum zaten yoksa daha kalırdım :))))

evet uzun süre evde oturamama ama zaten evde oturmayıda düşünmüyorum işlerim bitsin herşeyi yoluna koyarım sırayla :)
darısı sana artık canım zamanı gelince seninde sıran gelicek :))))

bende geliim sizle iş bulmaya:)çok sıkıldım evde

merhaba kızlar,
öncelikle hepinize ömür boyu mutluluklar diliyorum. ben allah kısmet ederse 2012 haziranda gelin olucam ama hala kesin tarih ve düğün salonu belirleyemedik. en taze bilgileri sizden alabileceğimi düşündüm, istanbul avrupa yakasında düğün yapanlar bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

benim yerimede yapppp bende şöyle 2 ay ücretli izine çıksam ne güzel olurduuu
oooo istersen bir sor patrona bakalım ne dicek ücretli izinli olsakhep süper olur valla :))
çabuk sıkılırsın evde çalışmaya alışkın olduğun için bende bayramdan sonra hızlı bi şekilde kpss çalışmaya başlıycam inşallah
kesin sıkılırım evde öle oturursam ben gündüz kuşağı programlarıda izlemem çünkü bakalım bir başlasında görücez :)

hoşgeldin şimdiden bende haziran geliniim ama izmirdeyim pek ardımcı olamıcam :))) inşallah herşe istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…