Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy ve kızlar; bana yaptığınız tiramisu tarifini gönderir misiniz

Malzemeler
Hazır pandispanya keki
kakao
sosu için;
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı nescafe
1 su bardağı kaynar su
hepsini karıştırıp soğumaya bırakın

Muhallebisi için;
3 su bardağı süt
2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
200 gr labne peyniri
Hazırlanışı
Labne peyniri hariç diğer malzemeleri karıştırıp kısık ateşte kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynadıktan sonra labne peynirini ekleyin ve 2-3 dk daha pişirin ve soğumaya bırakın.
Kekin ilk katına hazırladığınız kahveli sosu eşit olarak dökün ve çekince kremanın yarısını üzerine sürün. Ardından kekin diğer yarısını kapatın ve kalan kremayı sürüp üzerini kakao ile kaplayın. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun…

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarr

dün akşam geldimm annemlere

eşimde bugün gelicek akşama

çok iyi oldu özlemişim

bugünde arkadaşlarımla buluşucammm

hepinizi öpüyorummm

iyi bayramlar herkesee

yeter canım napalım kader diyeceğiz
ben akşama kadar uyumak istiyorum ama mümkün değil daha kendime çorap alıcam heee

onu bende seviyorum ama şimdi böyle heryer curcuna gibi yaa onun için sevmiyorum

evett bide bizim toplumumuzda alıp bakıp fırlatıp atmak var ben nasıl aldıysam o şekilde koymaya gayret gösteririm ama malsef toplumumuz nasılsa satış danışmanları var diyip fırlatıp atıyorlar sinir oluyorum kendimi onların yerine koyuyorum bayramlarda onlara çok üzülüyorum

günaydın kızlar.
haftanın en sevdiğim günü:) ama bugün tatile gireceğiz diye daha çok sevdim:)))))

evreka gözün aydın. abinle bol bol hasret giderirsiniz.

speedy senin çorabın devlet meselesi oldu. ben dün alıp sana kargo yapsaydım keşke:)

ayyy kızlar mağazalar inanılmaz kalabalık. dün eşimle cevahire gittik. ama girmemizle çıkmamız bir oldu. eşim çok sıkılır zaten alışverişten bir de öyle kalabalık görünce hemen çıktık.
yemek yiyip eve döndük.
yarın erken saatlerde gideceğiz. herkes uyur muhtemelen öğlene kadar biz işimizi halleder geliriz.

akşam yemek yaptım bu arada. dolabı temizlerken meyvelikte pırasa gördüm. ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama çürümemişti. onu yaptım, bir de çorba. bayrama kadar tüketiriz.

aynen öyle canım çalışanı insan gibi görmüyorlar

sscc vallaha yaaaa int baktım gelse dün sipariş edecektim ama kısa sürede gelmez diye yapmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…