- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.921
evreka biz çalışan insanlarız hergün yemek yapamayız ki ama
Allahtan eşim bu konuda anlayışlı. kendi de yemek yapmayı bildiği için anlıyor halimi:) ya da canı birşey isterse girip hazırlıyor birlikte yiyoruz.
bir de işten eve gidip yemek yapmak çok zaman kayberritiyor, ben eve girince en geç yarım saat içinde sofraya oturalım istiyorum.
canım idrar testınde 1 hafta 10 gun sonra falan bellı oluyor kan testı yaptır bence cok muallaktaysan
speedy çok güldüm sana ya. benim şirketteki doğum yapana arkadaşım 2,5 tl ye test alıp yaptmıştı. hamile olduğunu öğrenince inanmadı gitti kan testi yaptırdı hemen. hamile:) ucuz olunca şüphe duymuştu o da.
şimdi havaların falan da etkisi vardır belki ondan geciktin. sakin ol önce. ama için rahat etmediyse bir test daha yap tabi.
evreka işin zor o zaman canım. afiyet olsun sana. bende eşim yemeğe laf ettiği zaman hepsini kendim yemek istiyorum:)
güle güle giy speedy. çoraptan zarar gelmez. bir gün mutlaka giyersin.
yok ya kan testini yaptırmam o zaman psikolojik olarak hamile gibi olurum
ne bilyiim ya çok ucuz ya onun için inanamadımgerçi sonuç benim işime geliyor ama içimdeki korku
bu arada pazara gittim kendime 3 tane külotlu çorap aldım tanesi 3 TL gri-ekru-duman rengi- napcam bilmyorum ama aldım
ya ne guzel kızlar pazara falan cıkabılıyosunuz ben tek calıstıgım ıcın hıc cıkamıyorum 3 mılyona buluyosunuz ne guzel yaaaa bende alıcammmmmmm hırs yaptım
ekru kahve tonlarıyla güzel olur. bayramda eteğinle giyersen olur.
bizim kızlar zaten 11-12den önce gelmezler.
börek ve poğaça yaparım. bir de patates pizzası. sonra kalhvaltılıklar ve sınırsız çay yeter dimi:)
bugün hiç çalışma modunda değilim yageldiğimden beridir nette geziniyorum sadece...
Bende değilim vallaaMüzik dinliyom gazete okuyorum öylece oturuyorum . Akşam olsada eve gitsek
bende alışveriş sitelerinde geziyorum
güzel şeyler varmıBende geçen çanta almıştım 2 tane geldi netten daha güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?