Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yasemin kiloları takma kafana. anneliğin bedeli:) bebeğin sağlıklı olsunda kiloyu sonra verirsin.
hamilelere mini elbiseleri ben de çok yakıştırıyorum. taytla ta da kalın çorapla falan çok şık oluyorlar.

speedy çok güldüm sana ya. benim şirketteki doğum yapana arkadaşım 2,5 tl ye test alıp yaptmıştı. hamile olduğunu öğrenince inanmadı gitti kan testi yaptırdı hemen. hamile:) ucuz olunca şüphe duymuştu o da.

şimdi havaların falan da etkisi vardır belki ondan geciktin. sakin ol önce. ama için rahat etmediyse bir test daha yap tabi.

evreka biz çalışan insanlarız hergün yemek yapamayız ki ama
Allahtan eşim bu konuda anlayışlı. kendi de yemek yapmayı bildiği için anlıyor halimi:) ya da canı birşey isterse girip hazırlıyor birlikte yiyoruz.
bir de işten eve gidip yemek yapmak çok zaman kayberritiyor, ben eve girince en geç yarım saat içinde sofraya oturalım istiyorum.

walla canım ne güzel ben geçen mantarlı tavuk sote yapmıstım dün yiyelim diye koydum ama bu dünkünün yemeği hayatım dedi onlara dokunmadı kavhaltılıtka hazırlamıştım gitti onları yedi bende huyunu bildiğim için birşey demedim ama sonuçta 1 günlük yemek ve ben yemekleri çöpe dökmek istemem neyse bende sinirimden oturdum hepsini yedim

ben hergün eve gidiyorum o gün yemeğimi yapıp saat 8 gibi sofraya oturuyoruz

canım idrar testınde 1 hafta 10 gun sonra falan bellı oluyor kan testı yaptır bence cok muallaktaysan

yok ya kan testini yaptırmam o zaman psikolojik olarak hamile gibi olurum

ne bilyiim ya çok ucuz ya onun için inanamadım gerçi sonuç benim işime geliyor ama içimdeki korku

bu arada pazara gittim kendime 3 tane külotlu çorap aldım tanesi 3 TL gri-ekru-duman rengi- napcam bilmyorum ama aldım

evreka işin zor o zaman canım. afiyet olsun sana. bende eşim yemeğe laf ettiği zaman hepsini kendim yemek istiyorum:)

güle güle giy speedy. çoraptan zarar gelmez. bir gün mutlaka giyersin.

evreka işin zor o zaman canım. afiyet olsun sana. bende eşim yemeğe laf ettiği zaman hepsini kendim yemek istiyorum:)

güle güle giy speedy. çoraptan zarar gelmez. bir gün mutlaka giyersin.

bişey diycem size ekru rengi desenli çorap aldım ya nasıl bişey ile giyebilirim bayramda onu mu giysem

ya ne guzel kızlar pazara falan cıkabılıyosunuz ben tek calıstıgım ıcın hıc cıkamıyorum 3 mılyona buluyosunuz ne guzel yaaaa bende alıcammmmmmm hırs yaptım

kızlar bana fikir verin şimdi.
bayramdan sonra iş arkadaşlarım bana ev görmeye gelecekler.
9-10 bayan olacağız.
cumartesi günü gelecekler.
acaba kahvaltıya mı çağırsam yoksa çaya mı.
hangisi daha iyi olur bilemedim.

kahvaltıya çağır canım hatta brunch gibi olsun geç gelsinşler
ohh keyif yapun sigara böreği falan yap ikisi bi arada olur

ekru kahve tonlarıyla güzel olur. bayramda eteğinle giyersen olur.

bizim kızlar zaten 11-12den önce gelmezler.
börek ve poğaça yaparım. bir de patates pizzası. sonra kalhvaltılıklar ve sınırsız çay yeter dimi:)

aynen canım olabilir tatlı-kahvaltı-yemekler karışık işte

Dur bende bakayım ama kartımı koçiş aldı alamam artık Baktı benım durcağım yok ver aşkım sen bana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…