- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.901
speedy netten söyleyince 1 haftayı buluyor gelmesi.,
cevahir ayağının altı gidip alman 1 saatini almaz speedy.
ya da evin yakınında büyük iç giyim mağazası varsa onlarda satar.
günaydın kızlar.
haftanın en sevdiğim günü:) ama bugün tatile gireceğiz diye daha çok sevdim:)))))
evreka gözün aydın. abinle bol bol hasret giderirsiniz.
speedy senin çorabın devlet meselesi oldu. ben dün alıp sana kargo yapsaydım keşke:)
ayyy kızlar mağazalar inanılmaz kalabalık. dün eşimle cevahire gittik. ama girmemizle çıkmamız bir oldu. eşim çok sıkılır zaten alışverişten bir de öyle kalabalık görünce hemen çıktık.
yemek yiyip eve döndük.
yarın erken saatlerde gideceğiz. herkes uyur muhtemelen öğlene kadar biz işimizi halleder geliriz.
akşam yemek yaptım bu arada. dolabı temizlerken meyvelikte pırasa gördüm. ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama çürümemişti. onu yaptım, bir de çorba. bayrama kadar tüketiriz.
günaydın canım nasılsın bebek falan
bebek gecen hafta cok ıyıydı canım bakalım ögleden sonra tekrar gıdıcez testlerımız varmıs onlara gun almaya
yaaaa herkes bayram telasesine düşmüş daha bende tık yok yarın kendıme ıkı elbıse bır bot alıcam offfff ya şişko oldum ıyıce küçük bır danaya benzıyorum bakalım ne bulupta alıcam
ben üniversitede okurkene:) kasiyer olarak part time çalışıyordum bir avm'de.
Allahım o dağıtan insanlara ne kıl olurduk. bayram ve diğer özel günler gelsin hiç istemezdik. 10da mağazayı kapatıp ortalık toplardık, ya da ertesi gün erken gelip. walla işleri zor
günaydın canım nasılsın bebek falan
bebek gecen hafta cok ıyıydı canım bakalım ögleden sonra tekrar gıdıcez testlerımız varmıs onlara gun almaya
yaaaa herkes bayram telasesine düşmüş daha bende tık yok yarın kendıme ıkı elbıse bır bot alıcam offfff ya şişko oldum ıyıce küçük bır danaya benzıyorum bakalım ne bulupta alıcam
yasemincim öle deme bebişin var sen artık iki kişisin tabiki biraz kilo alcan hem ben hamile bayanları çok tatlı bulurummbide hamile elbiseleri çok şirin yaaa
günaydın canımm ne zamandır yoksun :44: Bende mutluyum vallaaa hem eimle hemde abimle dolu bir tatilll daha ne isteyimkiii
yasemin şişeceksin tabi canım karnında bebek varhamile kıyafeti al kendine uzun süre giyebilirisin. sırf onları giymek için hamile kalabilirim
bugün 8. günüm hastalanmadım hala çıldırıcam heeeee ecz. test aldım yapmıştım da bişey çıkmadı :26::26::26:
bende ilk ayımda evliliğimizin tam 12 gün geç gelmişti kafayı yiyordum test almıştım ama korkumdan tam 1 gün yapmamıştımkoçişin zorlamasıyla yapıp hamile olmadığımı görünce havaya uçmuştum canım biz yeni olduğumuz için hormanlarımız düzensizleşiyormuş doktor bana normal deemişti ilk 1 yıl olurmuş ama genede test yapmakta gerekirmiş her ihtimale karşı
bende ilk ayımda evliliğimizin tam 12 gün geç gelmişti kafayı yiyordum test almıştım ama korkumdan tam 1 gün yapmamıştımkoçişin zorlamasıyla yapıp hamile olmadığımı görünce havaya uçmuştum canım biz yeni olduğumuz için hormanlarımız düzensizleşiyormuş doktor bana normal deemişti ilk 1 yıl olurmuş ama genede test yapmakta gerekirmiş her ihtimale karşı
senın adına cok sevındım canım benımde kardesım geldı dun aksam bende cok mutlu oldum cok özlemısım onu
test yaptım ama yok bişey işteyine de korkuyorum ne biliyim test 2 tl idi olmadı yarına bi daha test alıcam yaparım
test yaptım ama yok bişey işteyine de korkuyorum ne biliyim test 2 tl idi olmadı yarına bi daha test alıcam yaparım
Hamıle elbısesımı aman Allahım oda ne kızlar bebiş 5 aylık olucak ve ben hala mını etek mını elbıselerle dolaşıyorum
ayyyyyy hamılelık cok yakıstı canım bana yaaaaaa
kızlar en kısa zamanda bebiş yapın şişko oluyosunuz ama çokta mutlu oluyosunuz aynı zamanda bayramdada cok şık olmam lazım o yuzden hamiş kıyafetlerı kalsın 40-42 beden elbıseler bana yeter şuan için özellıkle kısa ve rengarenk olanlar
testler normal canım 2-8 tl arası değişiyor için rahat etmediyse al bir tane bu sefer pahalı al bakalım onda ne cıkacak
maşallahhh yasemincimmben çok beğeniyorum onları çokta şirinler
hamile olduğumda en şıklarından alcam değişik değişik giycemm
5 aylıkken bebiş karnın büyümüştür kötü durmuyormu canım kısa elbiseler :44::44::44:
bılmıyorumkı aynaya baktıgım zaman ben yakıstıgını dusunuyorum ve etrafımdakı ınsanlardanda aynı tepkıyı alabılıyorum göbegım var ama sankı kılo almısım gıbı duruyor bılmem hele 7 aylık falan olalım o zaman bakarım hamiş elbıselerıne :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?