Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben üniversitede okurkene:) kasiyer olarak part time çalışıyordum bir avm'de.
Allahım o dağıtan insanlara ne kıl olurduk. bayram ve diğer özel günler gelsin hiç istemezdik. 10da mağazayı kapatıp ortalık toplardık, ya da ertesi gün erken gelip. walla işleri zor

speedy netten söyleyince 1 haftayı buluyor gelmesi.,
cevahir ayağının altı gidip alman 1 saatini almaz speedy.
ya da evin yakınında büyük iç giyim mağazası varsa onlarda satar.

speedy netten söyleyince 1 haftayı buluyor gelmesi.,
cevahir ayağının altı gidip alman 1 saatini almaz speedy.
ya da evin yakınında büyük iç giyim mağazası varsa onlarda satar.

leopar desenli yok işte baktım bi sürü yere.
taksim yada cevahir yarın gidicem mecbur pazara bakarım belki vardır
bazen çok güzel modeller oluyor

saol canım hayatımdaki en büyük hediye abimm bilmiyom onu herşeyden daha farklı seiyorumm

bende mutluyum vallaaa sen ne guzel yapıp sonra yıyorsun
eşim ogun yapılan yemekten başka yıyemıyor yesede en fazla 1 gunluk yemeği yiyebiliyor

canım ben zaten normaldde birşey alırken dikkat ederim ama bayramda insanları görüyorum ucundan tutuyorlar acıp o şekilde bırakıyorlar ben çalışan olmama rağmen tilt oluyorum onları düşünemiyorum bide herkesin gezip alışveriş yaptığı günlerde onlar dahada çok yoruluyorlar allahm yardımcıları olsun

yasemin şişeceksin tabi canım karnında bebek var hamile kıyafeti al kendine uzun süre giyebilirisin. sırf onları giymek için hamile kalabilirim

bugün 8. günüm hastalanmadım hala çıldırıcam heeeee ecz. test aldım yapmıştım da bişey çıkmadı :26::26::26:

bende ilk ayımda evliliğimizin tam 12 gün geç gelmişti kafayı yiyordum test almıştım ama korkumdan tam 1 gün yapmamıştım koçişin zorlamasıyla yapıp hamile olmadığımı görünce havaya uçmuştum canım biz yeni olduğumuz için hormanlarımız düzensizleşiyormuş doktor bana normal deemişti ilk 1 yıl olurmuş ama genede test yapmakta gerekirmiş her ihtimale karşı

test yaptım ama yok bişey işte yine de korkuyorum ne biliyim test 2 tl idi olmadı yarına bi daha test alıcam yaparım

test yaptım ama yok bişey işte yine de korkuyorum ne biliyim test 2 tl idi olmadı yarına bi daha test alıcam yaparım

Hamıle elbısesımı aman Allahım oda ne kızlar bebiş 5 aylık olucak ve ben hala mını etek mını elbıselerle dolaşıyorum

ayyyyyy hamılelık cok yakıstı canım bana yaaaaaa

kızlar en kısa zamanda bebiş yapın şişko oluyosunuz ama çokta mutlu oluyosunuz aynı zamanda bayramdada cok şık olmam lazım o yuzden hamiş kıyafetlerı kalsın 40-42 beden elbıseler bana yeter şuan için özellıkle kısa ve rengarenk olanlar

maşallahhh yasemincimm ben çok beğeniyorum onları çokta şirinler

hamile olduğumda en şıklarından alcam değişik değişik giycemm

5 aylıkken bebiş karnın büyümüştür kötü durmuyormu canım kısa elbiseler :44::44::44:

bılmıyorumkı aynaya baktıgım zaman ben yakıstıgını dusunuyorum ve etrafımdakı ınsanlardanda aynı tepkıyı alabılıyorum göbegım var ama sankı kılo almısım gıbı duruyor bılmem hele 7 aylık falan olalım o zaman bakarım hamiş elbıselerıne :26::26:

ozaman iç karnın geniş canımmm . görümcem hamileydi onun 5 aylıkken karnı baya çıkmıştı ondan dedimm ozaman giy canım çıkana kadar ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…