Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bende alışveriş siteleri ve yemek tarifleri bakıyorum.

evime dekorasyon için birşeyler alayım diyorum sonra vazgeçiyorum:)
bu aralar pek para harcama modunda değilim

kızlarrrr hepinizee iyi bayramlarrr sevdiklerinizle muhteşem bir bayram geçirinnnn

seviyorum hepinizi ve gocuman öptümmmm

GELİNCİKLER hepinizin bayramı kutlu olsun,dönüşte paylaşalım yaşadıklarımızıihepinizi öptümmmm

kızlarrr

bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle beraber nice mutlu ve sağlıklı bayramlara inşallah

günaydın bayram da geçti.
dün akşam arkadaşımıza çaya gittik 11'e kadar zor dayandım miğde bulantısı,ishal,kusma
hala da öyleyim kafamı tutamıyorum desem yeridir ben iyi değlim yani bayram 3 gün güzel geçti sadece 4. gün hasta oldım

geçmiş olsun canım üşüttü herhalde

benimde güzel geçti koşuşturmayla ordan oraya gittik işte annemlerle bol bol zaman geçirdim iyi oldu

bugünde çamaşır çok

geçmiş olsun canım üşüttü herhalde

benimde güzel geçti koşuşturmayla ordan oraya gittik işte annemlerle bol bol zaman geçirdim iyi oldu

bugünde çamaşır çok

sağol canım benim böyle devam edersem akşama giderim doktora

iyi geçmesine sevindim annenlerle geçmesi de ayrı bi güzel olmuş sanırım

benimde 1 posta daha renkli çamaşırım var tahminen 7 makinelik ütüm var hala da yapmadım :26::26:

dün akşam gelir gelmez ütü yaptım daha da var tabi ki

gözümde büyüyor hepsii

günaydın kızlar.
bir tatil sonrası iş başı yapılan günün pazartesi olmaması ne kadar güzel değil mi:))))

speedy geçmiş olsun canım. mideni üşütmüşsün. nane limon kusmanı engeller. sonra da türkkahvesi limon ishali önler.
ilk gün eşimde yaşadı aynı sorunları dediklerimi yapınca kendine geldi.

bayram aile gezmeleriyle geçti. el öpmesi gezmelerinde gitmediğimiz yakınlar vardı onları da aradan çıkardık. ben pek birşey anlamadım açıkçası. ilk gün benim ailem, 2.gün eşimin akrabalarıyla, 3.gün ev keyfi:) dün benim ailemle halama gittik. ve bitti.

ilk gün akşam eve gelince yaptım ben ütülerimi. eşim hasta diye erkenden yattı bende ütü yaptım. umutsuz ev kadınları eşliğinde
sadece beyaz çamaşırlarım makinada yıkanmayı bekliyor. o da tam dolmadı diye açmadım. bugün eşimde ben de beyaz giydik akşam ya da yarın açarım.
renkliler pek yok haftasonuna belki.

yemekte eşim yapacak bugün. kuru fasülye pilav turşu:)
evde de birşeyler var ama canımız çekti:)

bu arada ilk gün kombi bozuldu ben de bakayım derken açma düğmesini kırdım evimiz buz gibi. oturduğumuz yerde ufoyu açıyoruz, yatarken yatak odasına alıyoruz. en kötüsü sıcak su bile yok. taşıma suyla değirmen döndürüyoruz

günaydın kızlarr bayram çok güzel geçti en yakın arkadaşımla eşi geldiler 2 gün bizde kaldılar paso gezdik (güya gezmicektik bu ay )

abimle zaman geçirdim dün bizde kaldı bugünde arkadaşlara yemeğe davetliyiz yarında tekrar abim gelcek yemeğe gene bizde kalcak cumarteside başka bir arkadaş çağırdı oraya gitcez pazarda annemlere gitcez bu hafta baya bi doluyuz hiç evde durmıcaz.

speddycim geçmiş olsun nane limon iç patates haşlaması ayran ye:44: bende bayramın birinci günü kötüydüm kokulardan midem dayanamadı .

Merhaba gelincikler bizde evli olarak ilk bayramımızı geçirdik baya gezdik dolaştık çok güzel geçti şükür, ama şuan ev çok fena karışık halde, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Birde sabah tartıya çıkıp kilo aldığımı görünce kahvaltı hevesim de kaçıverdi. Uykumu tam alamadım ama şimdi evi toparlasam iyi olacakk

günaydın, aynen perşembe olması çok güzel ama bana sanki p.tesi gibi yaaa :2::2:
nane limon yaptım içtim dün ama ne içersem yada yersem 5 dk kalmaz çıkartıyorum şimdi işyerinde su bile içmiyorum bide kusmaktan çok korkarım ben kolay kolay kusamam

speddycim geçmiş olsun nane limon iç patates haşlaması ayran ye:44: bende bayramın birinci günü kötüydüm kokulardan midem dayanamadı .

ne güzel gezmişsinz canım abinle de güzel vakit geçmiş kimi görsem hasta salgın falan mı var yaaa

bende 5 kilo aldım artık dikkat edeceğim ama bayram da da çok sallamadım
evde olduktan sonra herşeyi halledersin merak etme evde olsam düşünmem bile herhalde işi gücü yavaş yavaş biter

bende 5 kilo aldım artık dikkat edeceğim ama bayram da da çok sallamadım
evde olduktan sonra herşeyi halledersin merak etme evde olsam düşünmem bile herhalde işi gücü yavaş yavaş biter

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer rahatsızlığın.

Evde olmak güzel evet ama sürekli yapacak birşey çıkıyor, bir de yavaş yavaş değil de işleri çabuk çabuk bitirip sınava çalışmam lazım benim kayınvalidem de gelin gezmelerine gideceğiz birlikte diyor, gezmeyi severim ama sınavım aklımın bir köşesinde sürekli :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…