- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.941
slm kızlar hepimiz tatil moduna girmişiz sanırım benimde iş yapasım yok
netten aldığım elbiseler hep düşündüğümden daha kısa oluyor benim
günaydın bayram da geçti.
dün akşam arkadaşımıza çaya gittik 11'e kadar zor dayandımmiğde bulantısı,ishal,kusma
hala da öyleyim kafamı tutamıyorum desem yeridirben iyi değlim yani bayram 3 gün güzel geçti sadece 4. gün hasta oldım
geçmiş olsun canım üşüttü herhalde
benimde güzel geçti koşuşturmayla ordan oraya gittik işte annemlerle bol bol zaman geçirdim iyi oldu
bugünde çamaşır çok
sağol canım benim böyle devam edersem akşama giderim doktora
iyi geçmesine sevindim annenlerle geçmesi de ayrı bi güzel olmuş sanırım
benimde 1 posta daha renkli çamaşırım var tahminen 7 makinelik ütüm var hala da yapmadım :26::26:
dün akşam gelir gelmez ütü yaptım daha da var tabi ki
gözümde büyüyor hepsii
günaydın kızlar.
bir tatil sonrası iş başı yapılan günün pazartesi olmaması ne kadar güzel değil mi:))))
speedy geçmiş olsun canım. mideni üşütmüşsün. nane limon kusmanı engeller. sonra da türkkahvesi limon ishali önler.
ilk gün eşimde yaşadı aynı sorunları dediklerimi yapınca kendine geldi.
bu arada ilk gün kombi bozulduben de bakayım derken açma düğmesini kırdım evimiz buz gibi. oturduğumuz yerde ufoyu açıyoruz, yatarken yatak odasına alıyoruz. en kötüsü sıcak su bile yok. taşıma suyla değirmen döndürüyoruz
speddycim geçmiş olsun nane limon iç patates haşlaması ayran ye:44: bende bayramın birinci günü kötüydüm kokulardan midem dayanamadı .
Merhaba gelincikler bizde evli olarak ilk bayramımızı geçirdikbaya gezdik dolaştık çok güzel geçti şükür, ama şuan ev çok fena karışık halde, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Birde sabah tartıya çıkıp kilo aldığımı görünce kahvaltı hevesim de kaçıverdi. Uykumu tam alamadım ama şimdi evi toparlasam iyi olacakk
bende 5 kilo aldım artık dikkat edeceğim ama bayram da da çok sallamadım
evde olduktan sonra herşeyi halledersin merak etmeevde olsam düşünmem bile herhalde işi gücü yavaş yavaş biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?