Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

inşallah canım inşallah

sınav var ise hızlı olabilirsin ozaman yada ne biliyim 1 gün iş yap 1 gün yapma gibi düzenin olabilir evde olsam planım şöyle olurdu 10 gibi kalkardım güzelce kahvaltımı yapar sonra evi toplardım.
yemeklerimi koyardım ocağa onlar pişerken 1 saatlik süre de ev işlerimi bitirirdim işte olsun sana saat 1 akşama kadar zaman benim alırdım kahvemi elime çalışırdım derslerime

balhuzur önceliğin derslerin olmalı bence de. evin işi sürekli evde olduğun için çok birikmez zaten.
ben cmrtsi eşim çalıştığı günlerde 9gibi kalkıp kahvaltı yapıyordum. hemen yemekleri ocağa koyup ev işlerine girişiyordum. çamaşır varsa makinayı kalkınca açıyorum. 12olmadan bütün işlerim bitiyor.
sen de biraz erken kalkarsan öğlene kalmadan herşeyi bitirip derslerine de gezmeye de vakit ayırabilirsin.

dersler için de çalışma programı yapabilirsin. hergün 2 saat çalışacağım ya da 1 ünite bitireceğim diye program yap ve uymaya çalış.

Ohhh ne güzel yazmışsın ya gaza geldim mutfak bitti sayılır şimdi diğer odalara geçeceğim onlar daha hızlı ilerler inşallah bir de hergün yeni bir tarif yada mutfak püf'ü öğrenmek istiyorum bu da on-on beş dk. alır en fazla. Kilolar içinde video eşliğinde egzersiz yapsam en az yarım saat en fazla bir saat istemek çok güzel de inşallah yapabilirim

mutfak püflerini öğrenmek istiyorsun bununla ilgili bi kitap alabilirsin
spor içinde akşam eşinle yürüyüş yapabilirsin. önce eğitim çünkü ev işi istesende bitmez genel temizlik yap yeter

Evet canım normalde bu kadar iş birikmiyor ama bayram dolayısıyla sürekli gezdik, eve gece gelip sadece yattık yada akşam döndüysek meyve-çerez eşliğinde film izledik uyku bastırınca onları bile kaldıramadan yattığımız oldu, İzmitte kaldık bi gece de, iki günümüz yollarda geçti sonuç olarak ev şuanki feci haline büründü bugün güzelce bi temizlik yaparsam yarından itibaren söylediğin gibi iyi bir program yapabilirim inşallah. Fikirlerin için teşekkürler canımm

mutfak püflerini öğrenmek istiyorsun bununla ilgili bi kitap alabilirsin
spor içinde akşam eşinle yürüyüş yapabilirsin. önce eğitim çünkü ev işi istesende bitmez genel temizlik yap yeter

Tavsiye edebileceğin bi kitap var mı canım:)
Yürüyüşü ikimizde istiyoruz ama bazen işten çok yorgun geliyor eşim, işi riske atmayayım ben egzersizimi yapayım onunla yürüyüşe de çıkarsak üzerine bal-kaymak olur

int falan bakabilirsin kitap ismine benim öyle okuyup baktığım bişey yok
olabilir gün içinde spora da zaman ayırabilirsen ne ala ne güzel olur :26:

slm bende 2011de evlendim :) haziranda evlendim temmuzda işe başladım. sandığımdan zor geldi herşeye birden alışmak.

slm bende 2011de evlendim :) haziranda evlendim temmuzda işe başladım. sandığımdan zor geldi herşeye birden alışmak.

Hoşkatıldınız topice Birkaç ay olmuş evleneli alışmışsınızdır baya, bizde yakında 1 aylık olucaz inşallah

benim cetvel kaybolmuş şaşırdım 5. ayımızı bayramla kutladık eşim 6 sında kutladı o ayrı güzel bir çiçekle

günaydın kızlar,yahu bi denk gelemiyoruz,,sizin burda olduğunuz saatlerde ben çok yoğun oluyorum,mesai saati oluyor çünkü,ben geldiğimdede kimse olmuyor.neyse gönüller bir olsun...sevgiler hepinize

gunaydın kızlarr nasılsınızzz.. ceylincimm evet görüşemiyoruz bir türlü bende dün yoğundum bugünde öğleden sonra yoğun olcam pazartesi 2 tane ihalem var dosyayı hazırlamam lazım

sssccc izmir günlük güneşlik sıcacık sabah olmasına rağmen ben hep yağmuru evde kaldığım zamanlarda yağmasını istiyorum yağmur yağarken uyuması bambaşka bir zevk çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…