- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.961
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer rahatsızlığın.
Evde olmak güzel evet ama sürekli yapacak birşey çıkıyor, bir de yavaş yavaş değil de işleri çabuk çabuk bitirip sınava çalışmam lazım benimkayınvalidem de gelin gezmelerine gideceğiz birlikte diyor, gezmeyi severim ama sınavım aklımın bir köşesinde sürekli :26:
inşallah canım inşallah
sınav var ise hızlı olabilirsin ozaman yada ne biliyim 1 gün iş yap 1 gün yapma gibi düzenin olabilirevde olsam planım şöyle olurdu 10 gibi kalkardım güzelce kahvaltımı yapar sonra evi toplardım.
yemeklerimi koyardım ocağa onlar pişerken 1 saatlik süre de ev işlerimi bitirirdim işte olsun sana saat 1 akşama kadar zaman benimalırdım kahvemi elime çalışırdım derslerime
Ohhh ne güzel yazmışsın ya gaza geldimmutfak bitti sayılır şimdi diğer odalara geçeceğim onlar daha hızlı ilerler inşallah bir de hergün yeni bir tarif yada mutfak püf'ü öğrenmek istiyorum bu da on-on beş dk. alır en fazla. Kilolar içinde video eşliğinde egzersiz yapsam en az yarım saat en fazla bir saat istemek çok güzel de inşallah yapabilirim
balhuzur önceliğin derslerin olmalı bence de. evin işi sürekli evde olduğun için çok birikmez zaten.
ben cmrtsi eşim çalıştığı günlerde 9gibi kalkıp kahvaltı yapıyordum. hemen yemekleri ocağa koyup ev işlerine girişiyordum. çamaşır varsa makinayı kalkınca açıyorum. 12olmadan bütün işlerim bitiyor.
sen de biraz erken kalkarsan öğlene kalmadan herşeyi bitirip derslerine de gezmeye de vakit ayırabilirsin.
dersler için de çalışma programı yapabilirsin. hergün 2 saat çalışacağım ya da 1 ünite bitireceğim diye program yap ve uymaya çalış.
mutfak püflerini öğrenmek istiyorsun bununla ilgili bi kitap alabilirsin
spor içinde akşam eşinle yürüyüş yapabilirsin. önce eğitim çünkü ev işi istesende bitmezgenel temizlik yap yeter
Tavsiye edebileceğin bi kitap var mı canım:)
Yürüyüşü ikimizde istiyoruz ama bazen işten çok yorgun geliyor eşim, işi riske atmayayım ben egzersizimi yapayım onunla yürüyüşe de çıkarsak üzerine bal-kaymak olur
slm bende 2011de evlendim :) haziranda evlendim temmuzda işe başladım. sandığımdan zor geldi herşeye birden alışmak.
10 dk.da 1 özel mesaj atabiliyormuşuz bilgisi geldi ekrana o yüzden cevap yazamıyorum speedy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?