Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ben sölemiştim sana Arefe günü akşam kırklareline gittik bayramın birinci günü akşam döndük annemlerde kaldık o günde ikinci gün akşamı evimize geçtik üçüncü gün çalıştım dördüncü günde misafirimiz vardı evdeydik akşam annemlere geçtik elazığdan dayımlar geldi tayinleri çıktı onları göreyim istedim üzerimde kırgınlık vardı hasta olacak gibiydim ama ucuz yırttım dünde doğum günümdü biliyosun :) Tatilden sonra çalışmak zor geldi.Seninde baya yoğun geçmiş tatil. Eşim hasta az öksürüyor...Ya sana şey sorcam yorgan ne kullanıyorsun elyafmı...

dolu dolu geçirmişin sende benım gibi Ama yoruldum ben yaa hala yorgunluğumu atamadım Dünde sabahtan başladım akşam çıkana kadar kafamı kaldıramadım işten Bugünde aynı şekilde olcak sanırım neyseki yarın tatil Ben elyaf kullanıyom canım annem saolsun pamuktanda yaptırdda o çok ağır kullanamam sanırım

Bende yorgunum müdürüm işte çalışsam daha az yorulurdum diyor Herkes yorgun ve hasta...Ama bizim işler durgun boş boş oturuyorum..Bende elyaf yorgan kullanıyorum eşim çok sıcak oluyor terleyince üzerimi açıyorum hasta oluyorum diyor öksürüyor gece gündüz öksürmüyor.Sizin de çok sıcak oluyormu :26::26::26:

canım bende pişiyorum sadece karnıkımı örtüyorum kombinin ayarıyla oynasanız az. Derecesini düşürün sıcak oluyorsa

Ben migrosa gidiyordum ama çok pahalı geldi bize her seferinde 100 den aşağı çıkamıyoruz yağ deterjan gibi büyük parçalar olmadan bu şekilde bime gideyim dedim bimde de herşeyi bulamadım

Ben migrosa gidiyordum ama çok pahalı geldi bize her seferinde 100 den aşağı çıkamıyoruz yağ deterjan gibi büyük parçalar olmadan bu şekilde bime gideyim dedim bimde de herşeyi bulamadım

bende bulamıyorum bimde herşey yok ama pirincini beğeniyorum oradan alıyorum mesela

diğer türlü kipaya aylık alışveriş yapınca çok alıyoruz

migros zate çok pahalı

aylık dergi almaya gidiyorum oraya o kadar girdim mi çıkamıyorum yoksa

Nerden alacağımı şaşırdım yahu :44::44::44::44:

Aylık alışverişiniz ne kadar tutuyor kızlar peki aşağı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…