Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hım bunun içerisinde deterjan yağ gibi büyük parçalar varmı yoksa sebze ve kuru gıda mı

geçen ay deterjan almadım yumuşatıcıda cif tarzı şeyler vardı içinde. kurulardanda bazıları vardı evde

oh afıyet olsun canım Tatil dönüşü yoğun işler azcık ondan yoruldum bide tatilde baya gezdik dolaştık hiç oturmadık ondan

aynen canım yorgunluk bitmiyor çalışıyosun eve gidiyosun evde de çalışş ee normal yani :)

Ya demekki normal bizimkide bizimde 150 tutuyor genelde deterjan ve yağları bölüyorum her aya birini koymaya çalışıyorum ki üst üste gelip ağır olmasın diye sizlerinde o civarda bende fazla harcıyoruz diyordum

aynen canım yaa zor çalışmak Ama maaş aldınmıda tatlı Her ne kadar elimize geçmesede güzel

normall canım genelde hep böyle tutuyor hiç aşağı olmadı bizimde 70 falan tutsa çok sevinicez

Bol bulutlu bir Bursa gününden güneşli selamlar gelincikler

Speedy bugün hiç uğramamış tatili mi ki gözüm aradı

Aylık alışveriş değil de ne zaman biterse alınan birşeyler onları alarak alışveriş yaptık biz şimdiye kadar henüz 1 ay bile olmadı da evleneli.

Ya bende çok harcıyorum diye market değiştireyim diyordum gerek kalmadı herkesin o civarda demekki...Evreka napıyosun

Sabahtan beri nette boş boş geziniyorum valla bişe yapmıyorum Giz akşama yemek düşünmedim belki patatesli bişeyler yaparım

benimde salçalı makarna var yanınada patatesli fasulye yemeği yapıcam

salata ve ayranla tamam

tatlı yaparım belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…