- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.021
[ı]
benimde salçalı makarna var yanınada patatesli fasulye yemeği yapıcam
salata ve ayranla tamam
tatlı yaparım belkii [/ı]
giz09 iyiym vakit geçirmeye çalışıyorum canım sıkılıo sadece vakit geçmio saat 5 olsada çıksam artık
sen nasılsın
yokk büyük alışverişe kipaya gidiyoruz her ay
diğer türlü ufak tefek şeyleri bimden alıyorum evim çok yakın olduğu için
Hamıle elbısesımı aman Allahım oda ne kızlar bebiş 5 aylık olucak ve ben hala mını etek mını elbıselerle dolaşıyorum
ayyyyyy hamılelık cok yakıstı canım bana yaaaaaa
kızlar en kısa zamanda bebiş yapın şişko oluyosunuz ama çokta mutlu oluyosunuz aynı zamanda bayramdada cok şık olmam lazım o yuzden hamiş kıyafetlerı kalsın 40-42 beden elbıseler bana yeter şuan için özellıkle kısa ve rengarenk olanlar
günaydın herkese,
beni arayan özleyen yok sanırım :2: kaç gündür yokum
kızlar günaydınnn
spedyycim cuma gününden beri bende girmedim nete ama cuma günü aradı gözlerimm faceye filanda baktım ama yoktun :44::44: hasta değilsin dimi
Speedy hoşgeldin benimde gözüm aradı seni yazdım hatta geçmiş sayfalarda, çok geçmiş olsunnn şuan nasılsın daha iyisindir umarım?
HASTAYIM canım
perşembe günü işte çok kötü oldum akşama ishal,kusma,miğde bulantısı akşam 8:30'da gittik apar topar dr vucudum çok susuz kalmış mikrop kapmışım serum taktılar falan işte sanırım salgın var
aynı şeyler babamda da varmış ona da serum taktılarikimiz yanyana yattık hastane de hala tam düzelemedim miğdemi fena üşüttüm sanırım:44:
canım çok geçmiş olsunn yaaa. şimdi nasılsın gelmeseydin işe yatıp dinlen geçinceye kadar evde
canım gelmek zorunda kaldım raporum 1 günlüktü bide kendimi o günden iyi hissediyorumbakalım geçer inşallah yat yat iyice üşengeç oldum
günaydın kızlar geçmiiş olsun speedy
canım kahve limon yap çok iyi gelir bide yemektede patates haşlamasıyla ayran iç . ishal zaten ilk 3 gün daha etkilidir zamanla geçer ama yağlı filan sakın yeme
günaydın herkese,
beni arayan özleyen yok sanırım :2: kaç gündür yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?