Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

giz09 iyiym vakit geçirmeye çalışıyorum canım sıkılıo sadece vakit geçmio saat 5 olsada çıksam artık
sen nasılsın

selam bayanlar dün girdim kimsecikler yoktu çıktım işte daha çok vakit buluyordum buraya şimdi evde vakit olmuyor içimdende netin başında oturmak gelmiyor
daha evde oturmak nedir bişi anlamadım biraz daha zaman geçince anlarım sanırım sabah eşimi geçirip yatmaya devam ediyorum bayramda çok yoruldum dinlenemedim hala :))))

bu arada alışveriş muhabbeti dönmüş biz parça parça alışveriş yapıyoruz indirimleri takip ediyoruz öyle yapıyoruz alışverişi sadece bir yerden yapmayın vakt buldukça girin mağazalara dolaşın mesela ben tuvalaet kağıdı alacaktım kipada dolanırken indirimde olduğunu gördüm ve hemen aldım daha yeni hem de o şekilde yapın bence bim daha uygun migrosa göre ama her ürün bulumuyor ordan süt ve yoğurdu alabilirsiniz tuvalet kağıdı ve rulo havlu alabilirsiniz bir de :) migros çok pahalı ama her üründe değil :)

yokk büyük alışverişe kipaya gidiyoruz her ay

diğer türlü ufak tefek şeyleri bimden alıyorum evim çok yakın olduğu için

merhaba, sohbetlerinizi takip ediyorum da ara sıra... yazmadan duramadım.. kipa yahudilerin marketi diye biliyorum banada babam söylemişti, önceden bende ordan çok şey alıyordum ama artık almıyorum.. zaten "kipa" da yahudilerin kafasına taktığı o küçük takke var ya onun adıymış. zaten biçok şeye dikkat etmiyoruz, ülkemizi verdik ellerimizle, bari bunlara dikkat etsekde alışveriş yapmasak onlardan..

eve geldim şimdi yemeğimide koydum akşama arkadaşlar gelicekmiş kek yapıcam hemen olur diye oyalanıyorum şuan

yorulmuşumm

ayy ne güzel hamileler war benm gibiiii temmuzda evlendim 2 ay snra hamile kaldım ben miniğim süpriz yaptı bize iyikide yapmış.ilk duyduğumda üzüldüm ağladım napıcam dedim ama şimdi çok mutluyum.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....bende hala eski formumdayım.63,2de hamile kaldım.63,3 olmuşum bayramda bende mini elblselerimi giydim walla karnım acıcık çıktı bebeğim ben geliyorum diyo ama çook az ben farkediyorum sadece

slm kızlar yeni katıldım aranıza eylül 2011de evlendim yarında beta hcg yaptırcam çok heyecanlıyım inşallah vardır 7 gün geçiyo batdan

hadi bakalım kızlar 2011 gelinleri verimliii

günaydınnn iyi haftalar hepinize

hafta sonu full gezdik bizde dün marmaristeydik evde durmadık hiç

dün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm kızlar :18:

hatta kayınpederim herkesi arıyor tek tek söylüyordu çok etkilendim valla

neyse KK' nın doğum mutlu yıllar KK

kızlar günaydınnn

spedyycim cuma gününden beri bende girmedim nete ama cuma günü aradı gözlerimm faceye filanda baktım ama yoktun :44::44: hasta değilsin dimi

HASTAYIM canım
perşembe günü işte çok kötü oldum akşama ishal,kusma,miğde bulantısı akşam 8:30'da gittik apar topar dr vucudum çok susuz kalmış mikrop kapmışım serum taktılar falan işte sanırım salgın var
aynı şeyler babamda da varmış ona da serum taktılar ikimiz yanyana yattık hastane de hala tam düzelemedim miğdemi fena üşüttüm sanırım:44:

Speedy hoşgeldin benimde gözüm aradı seni yazdım hatta geçmiş sayfalarda, çok geçmiş olsunnn şuan nasılsın daha iyisindir umarım?

Speedy hoşgeldin benimde gözüm aradı seni yazdım hatta geçmiş sayfalarda, çok geçmiş olsunnn şuan nasılsın daha iyisindir umarım?

Gördüm canım senin yazını teşekkür ederim şimdi iyi diyemiycem ama o günden çok şükür daha iyiyim. böyle devam ederse akşam yine dr gidebilirim düzelmezsen gel demişti

canım çok geçmiş olsunn yaaa. şimdi nasılsın gelmeseydin işe yatıp dinlen geçinceye kadar evde

canım gelmek zorunda kaldım raporum 1 günlüktü bide kendimi o günden iyi hissediyorum bakalım geçer inşallah yat yat iyice üşengeç oldum

canım kahve limon yap çok iyi gelir bide yemektede patates haşlamasıyla ayran iç . ishal zaten ilk 3 gün daha etkilidir zamanla geçer ama yağlı filan sakın yeme

günaydın kızlar geçmiiş olsun speedy

teşekkür ederim canım günaydın :26:

canım kahve limon yap çok iyi gelir bide yemektede patates haşlamasıyla ayran iç . ishal zaten ilk 3 gün daha etkilidir zamanla geçer ama yağlı filan sakın yeme

içim dışım patates oldu perşembe gününden beri deli gibi patates yiyorum. kahve içiyorum şimdi normalde sevdiğim her yemek bana iğrenç kokuyor hiç bişey istemiyor canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…