Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Gördüm canım senin yazını teşekkür ederim şimdi iyi diyemiycem ama o günden çok şükür daha iyiyim. böyle devam ederse akşam yine dr gidebilirim düzelmezsen gel demişti

O günden iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah.

Bu arada kaç yaşlarındasınız kızlar merak ettim:)

iyi haftalar kızlar.

speedy geçmiş olsun tatlım. walla gözler seni hep aradı ama hasta olduğunu tahmin ettik
beslenmene çok dikkat et sonrasında halsiz düşme.

bu hafta benim için acayip tempolu geçecek. işlerim çok yoğun. arada kaçırabilirim muhabbetinizi.

giz siz hala sıcakların tadını çıkartıyorsunuz sanırım.
ben koca haftasonu 2saat anneme gitmek dışında burnumu bile çıkarmadım dışarı.
çok soğuktu

ben o zaman hepinizin ablası oluyorum 84 ocak doğumluyum

hoşgeldin canım.. teşekkür ederim dikkat ediyorum çoğunlukta da bişey yiyemiyorum.
zorla çorba falan işte canım bişey istemiyor

Bu ishal çok kötü birşey yaaa ne yemek yiyon ne canın birşey yapmak istiyor kolunu kaldıracak halin olmuyor Sanırım speddyinde dediği gibi salgın var bugünlerde çok duyar oldum ishal olanları dikkat etmek lazım. Benim yaşımda 26 ama yaşımdan memnunum her yaşın ayrı bir güzelliği var Her yaşı gerektiğince yaşıcannn

evet canım sizde dikkat edin

ediyorum canım ama benim bünyem çok zayıf hemen kaparımm çekiyorum sanki hastalığı kış olunca hastalıktan kurtulmam

aynen canım dn yağmur vardı orada ama ılıktı gezdik biz yine de :)
hoşgeldin canım.. teşekkür ederim dikkat ediyorum çoğunlukta da bişey yiyemiyorum.
zorla çorba falan işte canım bişey istemiyor

speedy bol sulu gıdalar ye iç su kaybı olmasın bünyende geçen sene bende oldum öylede kaç serum yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…