Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy bol sulu gıdalar ye iç su kaybı olmasın bünyende geçen sene bende oldum öylede kaç serum yedimm

bol bol su içiyorum dr öyle didi

bana iğne deme yaaa geçen grip olduğumda hastanede acilde iğne yaptılarr iğne yaptığı yer şişti korkudan bir daha gittik etimi parçalamışlar resmen sinirimden dövcektim iğne yapanı

benimde sağ kolumda damar bulamadı mecbur soldan taktı çift iğne deliğim oldu

bol bol su içiyorum dr öyle didi

benimde sağ kolumda damar bulamadı mecbur soldan taktı çift iğne deliğim oldu

ben geçen ramazan bayramında acile gene gittiğimde kan alacak kolumdan rus hemşire bir tane bulamadı damarımı vurup vurup duryor iğneyi bir bağırdım dedim 6 sefer dnedin deneme tahtasımıyım ben bu rusça birşeyler söyledi gitti bende çıktım müdürlerine şikayet ettim. bide geçen grip olduğumdada etimi parçaladıktan sonra iğneye ve hemşirelere karşı ön yargılıyım

ben alıştım artık damar bulamıyrlar

ben geldim selam vereyim dedim,,,,sipidi hastasın sanırım geçmiş olsun

teşekkür ederim canım hoşgeldin sende

kızlar bana akıl verin misafirim gelcek mi gelmicek mi anlamadım eşimin eniştesinin babası anjiyo olmak için gelmişler buraya bize gelebilirler de gelmeyebilirler de hazırlık yapsam mı karar veremedim aksilik gibi bugün sular da yok napcam ben ya

kesinleşmeden uğraşma bence ama niyetleri var ise jest yap çaya çağır :26:

eşimde geç gelcek 11 gibi o saatten sonra gelip de açız derler mi acaba

Baya geç bi saat, o saatten sonra yemek yemezler sanırım çay olabilir bencede.

Bende ilk düdüklü tencere deneyimimi gerçekleştiriyorum şuan kapağını kapattım bakalım nasıl olacakkk inşallah yanlış bişi yapıp evi uçurmam :26:

sniperelit bence börek ya da poğaça gibi birşey yap. o saatte aç gelirlerse çay demler birlikte veririsin. olmadı kahvaltılık falan yanına. 11den sonra yemek yemek ağır gelir hem:)

balhuzur önce kullanma kılavuzunu iyice okusaydın.

ocağı kapatıp buharını aldıktan sonra kapağı açmak için biraz bekle.

Buhar butonuna basılı tuttum tüm buharı boşaltınca basınç rengi kırmızıdan normale döndü bende açtım kapağını bişi olmadı çok şükür ya ne zevkliymiş sevdim ben düdüklü tencereciğii

balhuzur ben kullanamıyorum yaa düdüklü tencereyi korkuyorum çok bedeviyimdir kesin patlar ama annem korkma birşey olmazz diyo kolaycacık pişer yemekler diyoda ben cesaretimi toplayıp pişiremiyorum

spedyycim o istekk bende her dkka varr bir mağazanın önünden geçmeym kafam orda ayaklarım yürüyorrr arabada bile takibi elden bırakamıyorum

eğer çok içinden geldiyse al ikicik kendşne birşeyler hastalık filanda kalmaz hem

aynen bende kullanmam düdüklü tencere bide çok büyük nereye koyucam onu yaa

baktım int sitelerine, markafoni,vipdükkan,limango falan filan ama yok beğenemedim bişey :26: olmadı akşam duruma göre mağazalara bakarım

alışveriş yapasım var ya neden acaba ?

banada sık sık oluyorr

benimde var ama hiç kullanmadım çünkü korkuyorum çokk

Aman allah korusun canım inş.başarıyla atlatırsın düdüklü tencere deneyiminii

evet evet bende baktım sabahleyin varmı birşeyler diyede yok hiç bir sitede çizme alcam bende nasıl alsam diye düşünüyorum kısa ve dolgu topuklu bu aralar çok dikkatimi çekiyorda onlarda uçmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…