- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.061
speedy bol sulu gıdalar ye iç su kaybı olmasın bünyende geçen sene bende oldum öylede kaç serum yedimm
bana iğne deme yaaageçen grip olduğumda hastanede acilde iğne yaptılarr iğne yaptığı yer şişti korkudan bir daha gittik etimi parçalamışlar resmen sinirimden dövcektim iğne yapanı
bol bol su içiyorum dr öyle didi
benimde sağ kolumda damar bulamadı mecbur soldan taktı çift iğne deliğim oldu
ben geldim selam vereyim dedim,,,,sipidi hastasın sanırım geçmiş olsun
ben geçen ramazan bayramında acile gene gittiğimde kan alacak kolumdan rus hemşire bir tane bulamadı damarımı vurup vurup duryor iğneyi bir bağırdım dedim 6 sefer dnedin deneme tahtasımıyım ben bu rusça birşeyler söyledi gitti bende çıktım müdürlerine şikayet ettim. bide geçen grip olduğumdada etimi parçaladıktan sonra iğneye ve hemşirelere karşı ön yargılıyım
kızlar bana akıl verin misafirim gelcek mi gelmicek mi anlamadım eşimin eniştesinin babası anjiyo olmak için gelmişler buraya bize gelebilirler de gelmeyebilirler de hazırlık yapsam mı karar veremedim aksilik gibi bugün sular da yok napcam ben ya
eşimde geç gelcek 11 gibi o saatten sonra gelip de açız derler mi acaba
balhuzur önce kullanma kılavuzunu iyice okusaydın.
ocağı kapatıp buharını aldıktan sonra kapağı açmak için biraz bekle.
balhuzur ben kullanamıyorum yaa düdüklü tencereyi korkuyorum çok bedeviyimdir kesin patlarama annem korkma birşey olmazz diyo kolaycacık pişer yemekler diyoda ben cesaretimi toplayıp pişiremiyorum
spedyycim o istekk bende her dkka varrbir mağazanın önünden geçmeym kafam orda ayaklarım yürüyorrr arabada bile takibi elden bırakamıyorum
eğer çok içinden geldiyse al ikicik kendşne birşeyler hastalık filanda kalmaz hem
alışveriş yapasım var ya neden acaba ?
Baya geç bi saat, o saatten sonra yemek yemezler sanırım çay olabilir bencede.
Bende ilk düdüklü tencere deneyimimi gerçekleştiriyorum şuan kapağını kapattım bakalım nasıl olacakkk inşallah yanlış bişi yapıp evi uçurmam :26:
aynen bende kullanmam düdüklü tencere bide çok büyük nereye koyucam onu yaa
baktım int sitelerine, markafoni,vipdükkan,limango falan filan ama yok beğenemedim bişey :26: olmadı akşam duruma göre mağazalara bakarım
evet evet bende baktım sabahleyin varmı birşeyler diyede yok hiç bir sitedeçizme alcam bende nasıl alsam diye düşünüyorum kısa ve dolgu topuklu bu aralar çok dikkatimi çekiyorda onlarda uçmuş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?