- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.401
biz herkese haber vermedik aile arasında basit birşey olsun dedik. 50 kişilik yemek hazırlanmıştı. ama çok fazlaydık. eve sığmadılar zaten. her yer tabure, sandalye falan çok fenaydı sonrası.
ben haftada bir yemek yağıyorum hafta içleri de çorba salata falan. mümkün olduğunca ev yemeği yiyelim istiyorum eşimin kilo sorunu da var çünkü. bir de yemek hazır olunca daha çok rahat ediyorum. diğer türlü yapayım yiyelim dersem saat bayağı geçiyor ve ben açlık krizine giriyorum.
ilk evlendiğimizde haftaiçi birgün dışarı çıkma olayımız vardı. havalar soğuyunca bir gün mutlaka dışarıdan söyleme günümüz oldu. eşimin ısrarı sonucu. haftasonu zaten biryerlerde oluyoruz ya da birileri geliyor.
ama hiç birşey evde kendi yaptığın yemeğini tutmuyor.
speedy en güzeli evde yemek aslında. arada dışarıdan yemekte iyi oluyor ama tabi sürekli olmaması iyi. biz dışarı çıkacaksan eve uğramıyoruz işlerimiz ev gidilecek yer ters oluyor genelde:)))
annem yakın yemeğimiz olmayınca genelde gidiyoruz biz de:)
ama akşam yemek yapma olayı hep diyorum bana göre değil.
ben keyif alarak yapmalı ve yemeliyim.
eve gittiğimde uğraşmayayım:)
geçmiş olsun giz. dikkat et kendine. işten ayrıldın mı hayırdır niye evdesin hep.
pratik şeyler yaparsın misafirlerine olmazsa.
speedy en güzeli evde yemek aslında. arada dışarıdan yemekte iyi oluyor ama tabi sürekli olmaması iyi. biz dışarı çıkacaksan eve uğramıyoruz işlerimiz ev gidilecek yer ters oluyor genelde:)))
annem yakın yemeğimiz olmayınca genelde gidiyoruz biz de:)
ama akşam yemek yapma olayı hep diyorum bana göre değil.
ben keyif alarak yapmalı ve yemeliyim.
eve gittiğimde uğraşmayayım:)
evreka erteledikçe hep birşeyler oluyor ve kalıyor sonra. biz 5ay btitti daha yeni okutabildik.
ani bir karar oldu aslında biraz. ben haftaya pazar düşünüyordum.
perşembe annemlerdeydik eşimin yengesi aradı annemi ne yapıyrsun bende gelir yardım ederim mevlütte falan diye.
sonra biz konuşurken birden bu pazara karar verdik. kalan işe kar yağarmış:))))
giz, halletmişsin evin işlerini. inşallah en kısa zamanda istediğin gibi güzel bir iş bulursun. bol paralı:)
spin, ben sadece sirkeli kurabiye yapıyorum onunda tarifini netten aldım. portakal ağacından. başka kurabiye tarifim yok benim
selam kızlar. nerelerdesin bugün.
iyiyim evreka sen nasılsın.
ewet farkettim dünden beri kimse yok. bu aralar topik çok boşlandı walla
giz o misafir çocukları çok fena zaten. pazar günü mevlütte benimde evimi fena hallere soktular.
iyiyim evreka sen nasılsın.
Ewet farkettim dünden beri kimse yok. Bu aralar topik çok boşlandı walla
giz o misafir çocukları çok fena zaten. Pazar günü mevlütte benimde evimi fena hallere soktular.
Slm kızlar ben geldimsssccc allah kabul etsin inşallah..
slm kızlar ben geldimSssccc allah kabul etsin inşallah..
hoşgeldin canım faceden aniden yok oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?