Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

anladım canım bakalım annelerle bi konuşmam lazım mevlüt öncesinde onlara da uyar ise yaparız

bende genelde iş çıkışı yapıyorum yarım saatte hallediliyor işte zor bi yemek olmaz sa tabi..
dışardan yemeyiz genelde dışarı bile çıksak yemek yer öyle çıkıyoruz artık saat problmimiz yok çünkü.
hafta da 2 kez kesin annelerden birine gidiyoruz işte öyle geçiyor

kızlar günaydınnnn

sabah sabah yoğunluktan yazamadım benim haftasonum fena değildi sadece cumartesş günü oda akşam sinemaya gitmek için çıktık dışarıya pazar eşimin işi vardı öğlen gelcem dediği halde işi çıktığı için gelemedi bende çok sinirlendim eve gelincede kızdım plan yapıpta olmayınca çok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum amafazla uzun sürmedi sonra kızgınlıgım gitti sssccc bende ha bu hafta ha diğer hafta diye diye erteliyorum ama okutmamız lazım annemde bu pazarda çalıştı ona sormadanda plan yapamıyorum bide her hafta cumartesi öğlen belli oluyor onların çalışıp çalışmaması oyüzden olmuyorr benim mevlütt

geçmiş olsun giz. dikkat et kendine. işten ayrıldın mı hayırdır niye evdesin hep.
pratik şeyler yaparsın misafirlerine olmazsa.

speedy en güzeli evde yemek aslında. arada dışarıdan yemekte iyi oluyor ama tabi sürekli olmaması iyi. biz dışarı çıkacaksan eve uğramıyoruz işlerimiz ev gidilecek yer ters oluyor genelde:)))
annem yakın yemeğimiz olmayınca genelde gidiyoruz biz de:)
ama akşam yemek yapma olayı hep diyorum bana göre değil.
ben keyif alarak yapmalı ve yemeliyim.
eve gittiğimde uğraşmayayım:)

evreka erteledikçe hep birşeyler oluyor ve kalıyor sonra. biz 5ay btitti daha yeni okutabildik.
ani bir karar oldu aslında biraz. ben haftaya pazar düşünüyordum.
perşembe annemlerdeydik eşimin yengesi aradı annemi ne yapıyrsun bende gelir yardım ederim mevlütte falan diye.
sonra biz konuşurken birden bu pazara karar verdik. kalan işe kar yağarmış:))))

Evet arada fast food bile istiyor insanın canı
bende ilk zamanlar akşamdan yapmaya çalışıyorum çok iyi oluyordu. ama her zaman olmuyor işte
bi ara bozuldu mu düzen gidiyor genelde her haftasonu misafir olunca da çok yemek zorunda kalıyoruz
benim yine rejime devam etmem lazım 53 oldum 2 kg vermişim ideal zaten 50/51 bakalım biraz daha düşmem lazım

sağol canım temzilik yaptım şimdi tuvalet banyo var dinlenicem biraz

evet canım evdeyim artık bakalım 2 yere başvuruda bulundum bakalım artık

giz, halletmişsin evin işlerini. inşallah en kısa zamanda istediğin gibi güzel bir iş bulursun. bol paralı:)

spin, ben sadece sirkeli kurabiye yapıyorum onunda tarifini netten aldım. portakal ağacından. başka kurabiye tarifim yok benim

Aminn canım inş.acele etmiycem zaten bununn gibi olmasın bi daha

Günaydınnn kızlarrr

nerelerdesiniz yavvv

dün misafirlerim geldi temizlik yaptım sabahtan çocuklar vardıı battı ortalık diye

iyiyim evreka sen nasılsın.
ewet farkettim dünden beri kimse yok. bu aralar topik çok boşlandı walla

giz o misafir çocukları çok fena zaten. pazar günü mevlütte benimde evimi fena hallere soktular.

ewet farkettim dünden beri kimse yok. bu aralar topik çok boşlandı walla

giz o misafir çocukları çok fena zaten. pazar günü mevlütte benimde evimi fena hallere soktular.

aynen canım 3 taneydi bizde de sürekli koşuyorlar bi baktım yatak odasına girmeye çallışıyorlar iyi ki görmüşüm dağıtırlardı her tarafı

mutfak dolaplaryla kapılar kaldı onlarıda yarın yapıcam

Ewet farkettim dünden beri kimse yok. Bu aralar topik çok boşlandı walla

giz o misafir çocukları çok fena zaten. Pazar günü mevlütte benimde evimi fena hallere soktular.

ben de iyiyim canımda az yorgunujm dün arkadaşlar vardı yemekte rakı balık yaptık geç gittiler bide sabah kalkamadım Yeni yeni ayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…