Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sağol mutlu. hoşgeldin.

evreka hafta içi içersen ayılamazsın tabi. keyfi sürerken bugün işe geleceğini düşünmedin dimi:)
bizim şirket geçen hafta çok kesin ve sıkı şekilde uyarıda bulundu. geç kalanlardan yüksek miktarda maaş kesintisi yapılacak artık.
onun için 2 gündür 8,45ten önce işe geliyorum. sabah kalkıp evde kahvaltı bile yapıyoruz. ama naçiz bedenim şimdiden yorgun düştü

canım bende bilmiyordum banada süpriz oldu eşim saolsun çıkmama 15 dkka kala arkadaş gelebilirmi dedi sonra kendiler ayarlama yapmışlarr bende kıramadım ondan oldu benim iş için sorun yok sabah ne zaman gelsemde birşey demezler hastaydım geç kaldım diyebilirim oda patronlar burda olursa bende her gün diyorum erken kalk kahvaltı yap git işe diye ama olmuyorr yapamıyorum uykum daha ağır basıyor

evreka keyfili vakit geçirmişsin ne güzel:)

kahvaltı çok önemli. ben asla aç çıkmıyorum evden. sonra yolda fenaları oynuyorum.
kahvaltı yapamasam bile mutlaka birşeyler atıştırıyorum.

cumaya kadar bizimde geliş gidişlere pek karışmazlardı arada yöntim mail atar uyarırdı bizde bir süre dikkat eder yine eskiye dönerdik ama cuma sabaha bir geldik. büyük patron 3 sayfa mail atmış.
isim vere vere uyardıkları bile vardı.
bir de kalabalık bir şirket olduğumuz için birbirinden görerek örnek alma oluyormuş onun için artık daha sıkı
gerçi benim evim yakın bir de eşim erken kalkıyor ama ben sabahları uykuma düşkünüm. son ana kadar yatıyordum.
maaşımın 1/3ü sözkonunu olunca keyfimi haftasonlarına erteleyebilirim diye düşündüm.
önümüzdeki haftadan itibaren kurs nedeniyle akşamları da erken çıkacağım zaten. onun için mecbur erken geliyorum((

evim.net te çok güzel dekor markaları oluyor. kargo biraz gecikiyor ama değer.

Kızlar dün bu şehirde ilk arkadaşımı edindim çok şükürrr Eşimin yengesi tanıştırmak için getirdi dün oturduk çay çerez filan yedik, benden sadece ay olarak büyük 5 aylık bir gelin, ailesi Karabükteymiş, 5 aydır Bursada olduğu halde hala alışamadığını söyledi. Eşlerimizi de tanıştırmayı düşünüyoruz. Yaşasın artık bir arkadaşım var Bir ayda bir arkadaşşş

günaydın kızlarrrr

sssccc bende senin yerinde olsam maaaş söz konusu olunca bir dkka bile geç kalmazdım kahvaltıyıda ben iş yerinde yapıyorum dolabımız var orda kahvaltılık malzemeleri koyuyorum gelince çay koyulmuş oluyor yanınada çay alıp kahvaltımı yapıyorum

Ohh maşallah tanımadığın bi yerde arkadaş edinince daha da iyi oluyor

benimde 2 kişi var öyle anlaştığım işte iyi oluyorr yine de

naberr evrekaaa ??

kızlar bugün 4.ayımızz ne çabuk geçti ya 4 ay önce bu zamanlarda kuafördeydimm

naberr evrekaaa ??

kızlar bugün 4.ayımızz ne çabuk geçti ya 4 ay önce bu zamanlarda kuafördeydimm

iyiyim canımm kahvaltı yapıyorumm sen nasılsın

şaka gibi geliyor dimi insana bende metroda onu düşünüyordum 30ndada bizim 4. ayımız bitcek nasıl geçti hiç anlamadım

iyiyim canımm kahvaltı yapıyorumm sen nasılsın

şaka gibi geliyor dimi insana bende metroda onu düşünüyordum 30ndada bizim 4. ayımız bitcek nasıl geçti hiç anlamadım

iyiyim canım bende kahvaltı yapıcam öğlende kuaföre gidicem işte

zaman hızla geçiyor iştee

bu arada speddy neden yokkk :44:

balhuzur kimmiş o karabüklü benm hemşerim merak ettim tanırım belki ismini söler misin

Ohh maşallah tanımadığın bi yerde arkadaş edinince daha da iyi oluyor

benimde 2 kişi var öyle anlaştığım işte iyi oluyorr yine de

Evet hep eşimin akrabaları ile tanışıyorduk bu dışarıdan ilk arkadaşım mutluyum En güzeli de onunda yeni evli olması bu şehre yeni gelmesi birlikte keşfederiz artık buraları

balhuzur kimmiş o karabüklü benm hemşerim merak ettim tanırım belki ismini söler misin

İsmi Hale canım:)

iyiyim canım bende kahvaltı yapıcam öğlende kuaföre gidicem işte

zaman hızla geçiyor iştee

bu arada speddy neden yokkk :44:

şimdiden afiyet olsun canım ben bitirdim sabah uykulu ve sinirli oluyorumm yahavalardanmıdırt nedir kemiklerim ağrıyorr:44::44:

pazartesiden beri yok canım facedede görmedim:44:

selam kızlar. herkes iyi mi bugün.

dün erken yattım ve bugün çok dinçim:)

gözün aydın balhuzur. artık arkadaşınla bursayı keşfedersiniz. çok sevindim senin için.

evreka maaş kesintisini duyduğumdan beri geliş saatlerim süper zaten. bugün 8:25te şirketteydim:)
ama yine 9.30a kadar keyif yapıyorum. net gazete çay yakında buna da uyarı gelmezse iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…