Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Hoşgeldin sssccc iyiyim kendi adıma sende iyisin anladığım kadarıyla:)

Teşekkür ederimm cnmm inşallah arkadaş sayısını da arttırırızz

çOK sevinndim canım yanlızlık zor çünkü

şimdiden afiyet olsun canım ben bitirdim sabah uykulu ve sinirli oluyorumm yahavalardanmıdırt nedir kemiklerim ağrıyorr:44::44:

pazartesiden beri yok canım facedede görmedim:44:

sağol canım..merak ettim speedy'i hasta mı ki yine :/

hoşgeldinnn canımm

günaydın kızlar...

günaydınnnnn tatlımm :)))

selam kızlar bende geldim topiciginize :))) nasılmıs bakalım evlılık kocalarının kuzularııı :)

Hoşgeldinnn aramızaa ..sen ne kadarlık evlisin?

Kızlar cumartesi akşamı çok sevdiğim bir arkadaşım geliyor sevdiği yemkleri filan biliyorum acaba sevdiği yemeklerimi yapsam yoksa kendim mi menü hazırlasam ne dersiniz.

Hoşgeldinnn aramızaa ..sen ne kadarlık evlisin?[/QUOTE]

6 aylık evliyim :))) ya benmı cok yogun yasıorum duygumu yoksa evlndıktn sonra o yanınızdaykn ıctıgınız su bıle dahamı guzel çok sevıorum ben kocamııııııııı <3 <3 <3

yeni gelen arkadaşımız hoşgeldinn

gizcim valla bende merak ettimm göremeyince bir gün insa telaşlanıyor

mutlucum günaydınn yeekte bugün ıspanak makarna mercimek çorbası var koçişe zorla yedircemmm

yeni gelinler hoşgeldiniz topiğimize. mutluluklar dilerim.

gerçekten evrek hergün alıştık birbirimize biri olmayınca merak ediyoruz. sppedy yoğundur sanırım ondan yoktur. hastalığı geçmişti çünkü.

bizim yemeğimiz var akşama uğraşmaya gerek yok.

ezo gelin çorbası
pilav
etli taze fasülye
yanına da salata ve yoğurt.

yalnız akşam markete gitmemiz gerek. evde kahvaltılık doğru sürüst birşey kalmadı. yeşillik sebze kısmı dolapta bomboş.
ama ben erekenden eve gidip dinlenmek istiyorum.
bu aralar işler yoğun üstüne sabahları da erken kalkıyorum. gidip ayaklarımı uzatıp sıcacık çayımı yudumlayıp dizi izleyesim var:)

GÜNAYDIN kızlar,

2 gündür inanılmaz yoğunum devamlı iş peşinde koşturuyorum bitmiyor da işlerim bugün belki öğleden sonra azcık rahatlarım ama bakalım
çok şükür iyiyim yani kızlar ama yoğunluktan bakıyorum genelde kaçıyorum kk ile bile ilgilenemiyorum bölümleri karıştı

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
giz09 canım nice aylara hepimize inşallah

kızlar sizinle muhabbbet etmeyi özledim gerçekten ,,ama o kadar yoğunumki hergün düzenli girmek mümkün değil..ama bakıyorum arada sırada yeni gelenler hoşgeldiniz diüer topicdaşlarımada sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…