- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.441
selam kızlar. herkes iyi mi bugün.
dün erken yattım ve bugün çok dinçim:)
gözün aydın balhuzur. artık arkadaşınla bursayı keşfedersiniz. çok sevindim senin için.
evreka maaş kesintisini duyduğumdan beri geliş saatlerim süper zaten. bugün 8:25te şirketteydim:)
ama yine 9.30a kadar keyif yapıyorum. net gazete çay yakında buna da uyarı gelmezse iyidir:)
Hoşgeldin just1women
hoşbuldummm
:))))
Evet hep eşimin akrabaları ile tanışıyorduk bu dışarıdan ilk arkadaşım mutluyumEn güzeli de onunda yeni evli olması bu şehre yeni gelmesi birlikte keşfederiz artık buraları
İsmi Hale canım:)
şimdiden afiyet olsun canım ben bitirdim sabah uykulu ve sinirli oluyorumm yahavalardanmıdırt nedir kemiklerim ağrıyorr:44::44:
pazartesiden beri yok canım facedede görmedim:44:
hoşgeldinnn canımmselam kızlar. herkes iyi mi bugün.
dün erken yattım ve bugün çok dinçim:)
gözün aydın balhuzur. artık arkadaşınla bursayı keşfedersiniz. çok sevindim senin için.
evreka maaş kesintisini duyduğumdan beri geliş saatlerim süper zaten. bugün 8:25te şirketteydim:)
ama yine 9.30a kadar keyif yapıyorum. net gazete çay yakında buna da uyarı gelmezse iyidir:)
günaydın kızlar...
selam kızlar bende geldim topiciginize :))) nasılmıs bakalım evlılık kocalarının kuzularııı :)
speedy geçmişi okumayı bırak. nerelerdesin sen:) merak ettik hepimiz.
ben burdayımm
hoşgeldinn speedyyyy
hastasın zAnnettik bizdee yoğunsun demek kolay gelsin canımm
evet ona çk uğrayan yok canımceylinde kötü demeyelim ama tartışmalar oldu çok şükür düzeldi
ayyy biraz geç oldu ama ancak yazabiliyorum boşluk buldum:)evet bi kaç tartışmamaız oldu..ama allahıma çok şükürler olsun çok iyiyiz hepimiz iyi olsun, şaka maka 6 ay oldu nice 6 aylara...dün doğumgünümdü çok güzel sürprizler hazırlamış bana,,,çok seviyorum kocişimi ...bu arada facei olanlarla arkadaş olsak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?