Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yeni hamileleri tebrik ederim darısı benim başıma ben çokkk istiyorummm:)ayy sıkıldım kendi kendime konuşmaktan ..gideyim bari:)

tünaydın kızlar,,,iki topicdaşı ekledim face :)gelmek isteyen varsa mesajlaşalım...

şansa bak yine benden başka kimse yok topicte:)))ayy ne şansız bi kız oldum ben...

kızlar bu arada MERKÜR varya bu merkür bugünden itibaren yine geri gitmeye başlamış...bi doğru yolu bulamadı..aralık 14 e kadar kendinize hakim ve sabırlı olun.
ayrıca 29 kasım aöf kayıt tarihi yani benim gibi 3.sınıf olanlar için 1 ay devam edicek.

ali taranın eski eşi vefat etmiş ,,,kadın kahrından gitti resmen.Allah rahmet eylesin

bu merkür benim başımı yaktı yine. sabahtan beri bugüne kadar eşime ne kadar kızdıysam hepsi aklıma geliyor bir bir. eşimle de konuşmuyorum. sinirim hat safhada. şimdi biraz sakinleştim şükür ama fenaydı durumalr.

merhaba herkeze bende 2011 geliniyim:))

hoşgeldin tatlımmm,çok mutlu ollll,2011 gelinleri KUTSAL gelinlerdir:)

evet bu lanet merkürden bende bıktımm,,,en iyisi bol bol dua enerjisiyle merkürden kurtulmak:)

selam kızlarr yeni gelen gelinciklerimizde hoşgeldinizzz

nasılsınızz kızlar ben bugün yoğunum arada bakıp çıkıyorum

slm ceylin bu aralar ben de çok gerginim ya

BENDE DÜNDEN BERİ ÖYLEYİM ..MERKÜR PİS MERKÜR:)

ceylin ayıcığını ve evini çok beğendim

iki gün önceki doğum günümden o görüntüler,,teşekkür ederim canım
ben deee :) 6 temmuzdu 4 ay bitiyo beya :)

aylar çabuk geçio bizim 6 ay olduuu
selam kızlarr yeni gelen gelinciklerimizde hoşgeldinizzz

nasılsınızz kızlar ben bugün yoğunum arada bakıp çıkıyorum

canım yoğunluk çok ihalelelrden boğuluyorum bende
gelen selam yazıp kaçıyor sohbet oluşmuyor

yok ben bakmaya çalışıyorum iki arada bi derede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…