Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

aynen ceylincimm bende bide e imza için uğraşıyorum satın aldığımız yer bir türlü aktivasyon kodu gönderemedi

spedyycim herkesin sanırım işi çıkıyor tam girdklerindee

ceylin gitme sende evreka

bu hafta nasıl geçti bilmiyorum biraz bıraktım işlerimi

burdayım inşallah şimdilik,,,bu hafta banada hızlı geçtiii...bu akşam kayınvalidemlerde yarında kendi annemlerdeyiz,dün akşamda arkadaşlarlaydım.ondan çnceki akşamda kocişimle doğumgünü kutladık:) geçti gitti koca hafta

ben devamlı çalıştım yaa dün annemdeydik bugün sinemaya gideceğiz ama bakıyoruz nereye gitsek diye yarın kayınvalidemdeyiz c.tesi de misafir var

aynen speddycim bu hafta bende anlamadım yarınd patrondan izin alcam başım çok kötü ağrıyor migren başlangıcı vardı ilerledi sanırım

ceylincim e imza ekap için ihale dökümanını ücretsiz almak için

buarada ayına bayıldım benimde eşşeğim varr gucumann

kızlar banada haftasonu çaya kaynanam annesi ve görümcem gelecek

menüm;

mercimek köftesi

çikolatalı muzlu yaş pasta

sigara böreği

ve mantar kurabiyee( ilk defa denicem )

ben devamlı çalıştım yaa dün annemdeydik bugün sinemaya gideceğiz ama bakıyoruz nereye gitsek diye yarın kayınvalidemdeyiz c.tesi de misafir var

şafak vaktine gidicez bizde bu haftasonu inşalllahhhh

sormmaaa,kocişime çocuk istiyorum diye diye adam kucağında yavrusu olan bi ayıcık aldı geldi:))))ama resmen benden büyük hayvancıkkk güreşiyoruz

kızlar banada haftasonu çaya kaynanam annesi ve görümcem gelecek

menüm;

mercimek köftesi

çikolatalı muzlu yaş pasta

sigara böreği

ve mantar kurabiyee( ilk defa denicem )

canım geçmiş olsun baiağrısı çok kötü bilirim,,karanlık odalara kapatırım kendimi....menün güzelll bende geleyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…