- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.481
hoşgeldin tatlımmm,çok mutlu ollll,2011 gelinleri KUTSAL gelinlerdir:)
gercekten çok hoş buldum:)
umarım bnmde arkadaşlarım olur burda hep okuyarak takip ediyordum bende yazım dedim:)
olur tabi niye olmasın,biz hepimiz burda tanıştıkkk,senide aramıza dahil etmekten memnun oluruzhoşgeldin tatlımmm,çok mutlu ollll,2011 gelinleri KUTSAL gelinlerdir:)
gercekten çok hoş buldum:)
umarım bnmde arkadaşlarım olur burda hep okuyarak takip ediyordum bende yazım dedim:)
aynen ceylincimm bende bide e imza için uğraşıyorum satın aldığımız yer bir türlü aktivasyon kodu gönderemedi
e imza ekap içinmi yoksa?
spedyycim herkesin sanırım işi çıkıyor tam girdklerindee
valla aynen öyle oluyor:)
ceylin gitme sende evreka
bu hafta nasıl geçti bilmiyorum biraz bıraktım işlerimi
burdayım inşallah şimdilik,,,bu hafta banada hızlı geçtiii...bu akşam kayınvalidemlerde yarında kendi annemlerdeyiz,dün akşamda arkadaşlarlaydım.ondan çnceki akşamda kocişimle doğumgünü kutladık:) geçti gitti koca hafta
ben devamlı çalıştım yaa dün annemdeydik bugün sinemaya gideceğiz ama bakıyoruz nereye gitsek diye yarın kayınvalidemdeyiz c.tesi de misafir var
aynen speddycim bu hafta bende anlamadım yarınd patrondan izin alcam başım çok kötü ağrıyor migren başlangıcı vardı ilerledi sanırım
ceylincim e imza ekap için ihale dökümanını ücretsiz almak için
evet tahmin ettiğim gibi:)))
buarada ayına bayıldım benimde eşşeğim varr gucumann
kızlar banada haftasonu çaya kaynanam annesi ve görümcem gelecek
menüm;
mercimek köftesi
çikolatalı muzlu yaş pasta
sigara böreği
ve mantar kurabiyee( ilk defa denicem)
canım geçmiş olsun baiağrısı çok kötü bilirim,,karanlık odalara kapatırım kendimi....menün güzelll bende geleyim:)
gel vallaaa canımmmyakın olsakta hep birlikte böyle çaya gidip gelsek birbirimizee
evet canım
benim evlendiğim günden beri akşama ne yicez derdim var hepsi elimden geliyor ama bi an önce yapıp oturmak isiyorum ama o uzun olur bu uzun olur derken kuru kahvaltıya kalıyoruz
hepiniz çalışıyormusnuz?
benim evlendiğim günden beri akşama ne yicez derdim var hepsi elimden geliyor ama bi an önce yapıp oturmak isiyorum ama o uzun olur bu uzun olur derken kuru kahvaltıya kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?