- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.921
anladım canım ben bu durumlarda eşim konuşmadıkça konuşmuyorum konuyu bile açmıyorum yemek hazır dyorum bide yatarken iyi geceler dileyip yatıyorum eşimin konuşması en fazla 2 gün sürüyor dayanamayıp konuyu açıp barışıyoruzzbence sizinde böyle olcak bugün akşam barışırsınız canım
spedy eskisi gibi diyince hepimiz aynı şeyi anlamışız.
off ya sinir oluyorum bu eşlere!!!!!!!!!!1
biz de hala tripliyiz birbirimize. ben dün eve gittiğimde eşim uyumustu. saat 8bile değildi!!!!!!!!!! bende uyuz oldum yemeğimi hazırladım yedim ama uyandırmadım onu.
sabah alarm çalınca kalktım mutfağa geçtim aaaa bir kalktım kahvaltı hazırlanmış. bende giyindim süslendim falan. oyalandım bayağı saçımla makyajımla:) beni çağırıncaya kadar geçmedim sofraya. kahvaltı boyunca hep sohpet etmeye çalıştı ama ben akşamı bekliyorum. dur bi akşam olsun ben o zaman soracağım herşeyi. ayrıca ben gelmeden uyumak neymiş.
evreka menün karışık oldu. tane tane yaz.
şimdi canlarım
menüm şu;
mercimek çorbası
tavuk sote veya fırında tavuk
pilav
araya patates ve patlıcan kızartması
rus salatası
akdeniz salatası
tatlıda tiramisu
sulu yemek eksik canım sanki.
şimdi canlarım
menüm şu;
mercimek çorbası
tavuk sote veya fırında tavuk
pilav
araya patates ve patlıcan kızartması
rus salatası
akdeniz salatası
tatlıda tiramisu
evet ozaman patetes kızartmasını çıkartırım araya sadece yoğurtlu patlıcan kızartması
bide zeytinyağlı fasulya koyayım
speddy konusmadan nasıl duruyosunuz valla ben çatlarım
bızde muhakkak bırısı laf atar dayanamayız bı gun denedık konusmadan duramıyoruz
tartışmamızda sürtüşmemızde saman alevı gıbı hemen gecıyo
bıde ben hamıle olunca cok duygusal oldum hemen aglıyorum uf demesıne
oda hemen gelıyo sevıyo falan bazen durduk yere aglıyorum
en fazla konusmadıgımız 2 saattır herhalde
Mantı nasıl olur kızlar gidermi bu menüyle yoksa çok mu ağır kaçar kızartmayla filan
speddy konusmadan nasıl duruyosunuz valla ben çatlarım
bızde muhakkak bırısı laf atar dayanamayız bı gun denedık konusmadan duramıyoruz
tartışmamızda sürtüşmemızde saman alevı gıbı hemen gecıyo
bıde ben hamıle olunca cok duygusal oldum hemen aglıyorum uf demesıne
oda hemen gelıyo sevıyo falan bazen durduk yere aglıyorum
en fazla konusmadıgımız 2 saattır herhalde
mantıyı bende düşünmüştüm ama sanki çok ağır olur gibi geldi bana
yemek konusunda banada yadım edin kızlar benim çok sevdiğim bir arkadaşım geliyor
çorba
pilav
karnıyarık(arkadaşım çok seviyor)
cacık(bunuda çok seviyor )
tramisu yapayım diorum
yanına neler yapabilirim eşim karnıyarık yemiyor çünkü
walla ben böyle durumlarda konuşup içimdeki herşeyi dökmeden sinirim de inadım da geçmez.
yok öyle iki tatlı sözle gönül alma. sorun neyse halledilecek anında yoksa ileride daha büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum ben.
evreka menün güzel ama patlıcan bu mevsimde yapmayın. biz haftasonu yemeğini yaptık öyle bir acıki yiyemedik doğru dürüst
bence tavuk soteyi tercih edeceksen yanına bezelye yemeği ve patates püresi güzel oluyor.
mutlu menünü yanına anca salata türü şeyler yapabilirsin ya da eşin için ayrı bir yemek
bırısı mantımı dedı banamı ole geldı:)
yapın gonderın şimdi bana
Nerde oturuyosun gel bana kayseri mantısı yapam sana annemle geçen hafta yaptık biz attım difrize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?