Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizimdde öyle canım sakince yemek hazırlıyorum kalk diyorum sabahları gece de iyi geceler

yine 1 adım atmış bak ne güzel biz 3 gün boyunca en uzun konuşmamızı sabah yaptık markeye gideceğimizi konuştuk işte
normal de ben uzatmayı sevmem ama bu kez öyle olmayacak 2 yıldır resmi bişey var aramızda asla ismimle hitap etmez bende ona ama.
3 gündür devamlı adımla çağırıyor

sssccc bende sinir oluyorum olayı konuşup çözüme kavuşturmadan muhabbet etmeye kaldığın yerden devam etmeye ohhh kafalarına göre kırsınlar bizi sonra bi kahvaltı tek tük kelime alsınlar gönlümüzü Acısını çıkarmak lazım

şimdi canlarım

menüm şu;

mercimek çorbası

tavuk sote veya fırında tavuk

pilav

araya patates ve patlıcan kızartması

rus salatası

akdeniz salatası

tatlıda tiramisu

speddy konusmadan nasıl duruyosunuz valla ben çatlarım

bızde muhakkak bırısı laf atar dayanamayız bı gun denedık konusmadan duramıyoruz

tartışmamızda sürtüşmemızde saman alevı gıbı hemen gecıyo

bıde ben hamıle olunca cok duygusal oldum hemen aglıyorum uf demesıne

oda hemen gelıyo sevıyo falan bazen durduk yere aglıyorum

en fazla konusmadıgımız 2 saattır herhalde

şimdi canlarım

menüm şu;

mercimek çorbası

tavuk sote veya fırında tavuk

pilav

araya patates ve patlıcan kızartması

rus salatası

akdeniz salatası

tatlıda tiramisu

Mantı nasıl olur kızlar gidermi bu menüyle yoksa çok mu ağır kaçar kızartmayla filan

evet ozaman patetes kızartmasını çıkartırım araya sadece yoğurtlu patlıcan kızartması

bide zeytinyağlı fasulya koyayım

olabilir yada ortaya karışık kızarma yapabilirsiniz isteyen alır yer.

çok rahat oluyor canım vallahi ben fazla inatçıyımdır
genelde bende konuşurum ama bu kez yanına bile yaklaşmıyorum..

nefescim ben çok inatçıyımdır hayatta o adım atmadığı sürece adım atmam oda inattır ama benim inadım herzaman ağır basıyor ikimizde aynı burçtan olduğumuzdan be onun kız versiyonuyum oda benim erkek versiyonum cok benzıyoruz birbirimize ama o benden daha fazla konuşurr çenesi düşüktür

Bende inatçıyımdır o konuda eşim çok iyidir küs kalmaya dayanamaz haklı olsa dahi gelir sırnaşır üzüldüğüm için özür diler bu konuda çok kötüyüm sanırım ben ama benim sinirimde hemen geçer o sırnaşınca

yemek konusunda banada yadım edin kızlar benim çok sevdiğim bir arkadaşım geliyor

çorba
pilav
karnıyarık(arkadaşım çok seviyor)
cacık(bunuda çok seviyor )
tramisu yapayım diorum

yanına neler yapabilirim eşim karnıyarık yemiyor çünkü

MEZE yAPABİLİRSİNZ. amerikan salatası-havuç salatası- semizotu falan
bide zeytinyağlı bi yemek eşine

walla ben böyle durumlarda konuşup içimdeki herşeyi dökmeden sinirim de inadım da geçmez.
yok öyle iki tatlı sözle gönül alma. sorun neyse halledilecek anında yoksa ileride daha büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum ben.

evreka menün güzel ama patlıcan bu mevsimde yapmayın. biz haftasonu yemeğini yaptık öyle bir acıki yiyemedik doğru dürüst

bence tavuk soteyi tercih edeceksen yanına bezelye yemeği ve patates püresi güzel oluyor.

mutlu menünü yanına anca salata türü şeyler yapabilirsin ya da eşin için ayrı bir yemek

yada menüyü değiştirmem gerek

bende cok inatcıyım ama bu hamılelık benı cok degıştırdı ama benımkıde

küs kalmaya hıc dayanamaz kıyamaz bana hemen çenesi düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…