Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydınnn kızlarr
yorucu bi günden sonra

dün doğum günümdüü biliyorsunuzz
1 gün önce akşam kayınvalidem,kayınpederim ellerinde pasta geldiler sürpriz yapıp
şaşırdıkk
dün hiç giremedim zaten dışardaydık bütün gün
kayınpederim deri mont aldı hediye :)
akşam a kadar eşimden çicek bekledim gönderir diye göndermedi bi baktımm elinde çicekk gelmişş :))

bugünde yemeğe çıkaracakmışş benii hayır demedimm yorgunum çünkü :)

DOĞUM günü çocğu çıkart tadını

sulu yemek eksik canım sanki.

canım tavuk sote olursa ayrıca sulu yemeğe gerek yok bence fırında tavuk sade kızarmış tavuk gibi olursa pilavın yanında verilir ama patatesli sebzeli falan olursa zaten yemek yerine geçer sulu yemeğe yine gerek kalmaz çünkü kızartma filan da var ayrıca uğraşmasın bence sonra kalıo yemekler

tavuk sote çok sulu olmuyor ama kuru kalıyor dün ben menü yaptım böyle mesela

* sütlü çorba
* bamya yemeği
* tavuk sote , makarna
* biber dolması zeytinyağlı
* kırmızı biber sirkeli
* ortaya salata.

azar azar verdim herkes doydu ama bamya yapmasaydım diğerlerini doldurmak zorunda kalacaktım. bide ben alışmışım sanırım illa sulu bişeyler olacak ben kendi açımdan da aramam ama misafir için olmalı
yemek keyif işi salı gecesi 1 saat içinde çorba,dolma,bamya yaptım. çokta zaman almıyor ama kendisi bilr tabiki bizim ki fikir

Son düzenleme:

yarın doktordan sonra eve geçecem uğramıcam ofise ondan zamanım var bugünde mercimek çorbamı yapcam eve gidince pek zamanımı almaz diğer yemeklerde. saolun kızlarrr

yarın doktordan sonra eve geçecem uğramıcam ofise ondan zamanım var bugünde mercimek çorbamı yapcam eve gidince pek zamanımı almaz diğer yemeklerde. saolun kızlarrr

çorbanı tatlını 1 gün önceden yap bence bişey olmuyor
bende uzun süre misafir istemiyorum bakalım nekadar süre kimse gelmeyecek

giz mutlu yıllar canım. iyiki doğdun:)

şimdi annemle telde konuştuk bana gelmek isteyen misafirler olduğunu söyledi babamın amcaları 2 amcası ve ailecek 15 kişi falan yapıyorlar ya(((((((((((((((

giz mutlu yıllar canım. iyiki doğdun:)

şimdi annemle telde konuştuk bana gelmek isteyen misafirler olduğunu söyledi babamın amcaları 2 amcası ve ailecek 15 kişi falan yapıyorlar ya(((((((((((((((

sağol canımm

of of kalabalık olucakk ne zaman geliceklermiş peki hafta sonuna denk gelir umarım ki rahat rahat hazırlık yaparsın

sssccc sana gelmek isteyenlerde sözleşip hep beraber geliyorlar sanırım genelde kalabalık oluyor misafirlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…