- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.941
cok tesekkur ederım canım yemiş kadar oldum
hafta sonu alır yaparım bende bakalım yada alırım yapan yerlerden
hıcte sevmem ama nasıl ıstedıysem
Bebiş istemiştir sen iki canlısın artık annesi
ay sorma canım zaten 7 kilo aldım
halada hızla alıyorum 41 kılo ıle basladım doktorda korktu kılo almassın dıye ama ıyı almışım
Günaydınnn kızlarr
yorucu bi günden sonra
dün doğum günümdüü biliyorsunuzz
1 gün önce akşam kayınvalidem,kayınpederim ellerinde pasta geldiler sürpriz yapıp
şaşırdıkk
dün hiç giremedim zaten dışardaydık bütün gün
kayınpederim deri mont aldı hediye :)
akşam a kadar eşimden çicek bekledim gönderir diye göndermedi bi baktımm elinde çicekk gelmişş :))
bugünde yemeğe çıkaracakmışş benii hayır demedimm yorgunum çünkü :)
Çok zayıfmışın sen 41 kilo
hihihii aynen canımmm :))DOĞUM günü çocğu çıkart tadını
malesef ama şimdi iyi oldum baya :)
gız ıyıkı dogdun canım:)
sulu yemek eksik canım sanki.
canım tavuk sote olursa ayrıca sulu yemeğe gerek yok bence fırında tavuk sade kızarmış tavuk gibi olursa pilavın yanında verilir ama patatesli sebzeli falan olursa zaten yemek yerine geçer sulu yemeğe yine gerek kalmaz çünkü kızartma filan da var ayrıca uğraşmasın bence sonra kalıo yemekler
tavuk sote çok sulu olmuyor ama kuru kalıyor dün ben menü yaptım böyle mesela
* sütlü çorba
* bamya yemeği
* tavuk sote , makarna
* biber dolması zeytinyağlı
* kırmızı biber sirkeli
* ortaya salata.
azar azar verdim herkes doydu ama bamya yapmasaydım diğerlerini doldurmak zorunda kalacaktım. bide ben alışmışım sanırım illa sulu bişeyler olacak ben kendi açımdan da aramam ama misafir için olmalı
yemek keyif işi salı gecesi 1 saat içinde çorba,dolma,bamya yaptım. çokta zaman almıyor ama kendisi bilr tabiki bizim ki fikir
yarın doktordan sonra eve geçecem uğramıcam ofise ondan zamanım var bugünde mercimek çorbamı yapcam eve gidince pek zamanımı almaz diğer yemeklerde. saolun kızlarrr
çorbanı tatlını 1 gün önceden yap bence bişey olmuyor
bende uzun süre misafir istemiyorum bakalım nekadar süre kimse gelmeyecek
benim bu iki haftadır böyle normalde pek gelen yoktu sanırım onlarda zaman geçmesini bekliyorlarmış
giz mutlu yıllar tatlım eşinle mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geçirirsin inşallah...
giz mutlu yıllar canım. iyiki doğdun:)
şimdi annemle telde konuştuk bana gelmek isteyen misafirler olduğunu söyledibabamın amcaları 2 amcası ve ailecek 15 kişi falan yapıyorlar ya (((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?