Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

tamam ozaman önümüzdeki pazar günü için eşleriniz ile konuşun.. akşam gelin bize monopoly oynayalım
mutlu ya uyuyor sscc zaten yakınız sizinle de

yok hayatım eşim öğretmen ama ataması olmadığı için şu an dersanede sürünüyor

Bizim ailelerinde kültürleri yaşam tarzları farklı...Kayınvalidem ben niğdeliyim diye başta istemedi...Baya zorluk çıkardı sürekli erteledi nişanı,istemeyi düğün içinde birşey yapmadı herşeyi eşimle ben yaptım ha pardon kendi memleketlerindeki düğünü dört dörtlük yaptı elalem ne der diye...Yüz yüze tartışmamız veya kötü bir sözümüz olmadı ama düğün öncesi tavırları uzaklaştırdı kendinden...Şimdi gidip geliyorum ama öylesine...Ailem nişanlılık dönemimizde evine gitmek istedi ben sizi çağırcam dedi hala çağırcak...Yemeğe davet ettik ramazanda biz bilmeyiz öyle şeyler dedi Öle yani o yüzden ailemde pek bir araya gelmek istemiyor...

Cumartesi banada uyar...

Son düzenleme:
speedy dur hemen pazar karar vermeyin. benim pazar günkü dersimin saati haftaya belli olacak. akşam olursa olmaz(((((((((

mutlu inşallah bir an önce atanır eşin. aynen bizim ailesel sorunlar pek benziyor birbirine:)))

speedy dur hemen pazar karar vermeyin. benim pazar günkü dersimin saati haftaya belli olacak. akşam olursa olmaz(((((((((

mutlu inşallah bir an önce atanır eşin. aynen bizim ailesel sorunlar pek benziyor birbirine:)))

Evet önceden senin bir yorumunu okumuştum ne kadar benziyoruz Sıkıntılı dönemler söz,nişan filan...Şükür kazasız belasız atlattık

bizim eğitim var c.tesi olacak büyük ihtimalle bu hafta da benim haftam yarın çalışıyorum

neyse önümüzdeki hafta bakarız senin günün uyar ise pazar gelirsiniz uymaz ise haftaiçi mutlular gelir sssscc senden haber bekliyoruz canım.

bu arada bugün şirkette acayip gelişmeler oldu.
artık klasik giyinecekmişiz. satış zaten giyiyor ama ofis elemanları olarak biz rahattık. gerçi rahatlıktan kastım saçma sapan giymiyorduk yine.

mesai başlangıcı 8:45. 2 dk bile geç kalsak bölüm müdürüne mazeretimizi yazılı olarak bildirip onun onayını alıp idari işlere verecekmişiz.

cmrtsi nöbet sistemi var ama biz departman olarak geçen yıllardaki bazı haksızlıklardan dolayı gelmiyoruz. artık biz de gelmeliymişiz.
biz de cmtrsi neden gelmediğimizi yazılı olarak yönetime bildirdik. gerekirse geleceğimizi falan ama şu an gerek olmadığını yazdım.
gerçekten de öyle yoğun olursak geliyorduk çok sık olmasa bile. ama şimdi nöbete geçersek ayda 1 falan gelmek gerekecek(((((((((((

Sen muhasebeci değilmisin sscc

Sizin şirket yıldırma politikasımı uyguluyor acaba birden bire neden böyle şeyler yapmaya başlasınlar ki

ewet mutlu yıldırma politikası bu. yaz sonu ataşehire taşınacak şirket ve buradan mümkün mertebe eleman götürmek istemiyorlar. çoğunlukta eski eleman olduğu için kendileri çıksın tazminat ödemeyelim derdindeler. ya da bir açık bulup tazminat vermeden göndermek.
walla kendileri bilir ben her türlü mayıs sonu kıdem tazminatımı alıp gideceğim zaten. evlilikten dolayı hakkım var.

Bende öyle ayrılmıştım...Patronum sağolsun her türlü tazminat verecem diyip kendi çıkardı göstermişti işsizlik maaşı aldım...Hadi iyi akşamlar iyi tatiller sana...Ben çıkayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…