- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.341
mutlu senin eşin polis miydi yoksa başkasıyla mı karıştırdım
walla bizide ailelerin bir araya gelmesi hep facia. benim kayınvalidem şehirdışında onu herkes pek sever. eşim burada amcası ve yengesiyle kalmış bir süre onun için burada ailesi onlar ve ben bir arada bulunmaktan hiç keyif almıyorum. olan olmayan pek çok şeyin etkisi var tabi bunda. zaten ailelerin görüşleri falan düşünceleri kültürleri çok farklı onlar ne kadar uzak biz o kadar iyi:)))
speeedy kursa bir gün gitmezsem olmaz ama(( çok şey kaçırırım. ama haftasonu cumartesi biz kızkıza takılabiliriz
speedy dur hemen pazar karar vermeyin. benim pazar günkü dersimin saati haftaya belli olacak. akşam olursa olmaz(((((((((
mutlu inşallah bir an önce atanır eşin. aynen bizim ailesel sorunlar pek benziyor birbirine:)))
bu arada bugün şirkette acayip gelişmeler oldu.
artık klasik giyinecekmişiz. satış zaten giyiyor ama ofis elemanları olarak biz rahattık. gerçi rahatlıktan kastım saçma sapan giymiyorduk yine.
mesai başlangıcı 8:45. 2 dk bile geç kalsak bölüm müdürüne mazeretimizi yazılı olarak bildirip onun onayını alıp idari işlere verecekmişiz.
cmrtsi nöbet sistemi var ama biz departman olarak geçen yıllardaki bazı haksızlıklardan dolayı gelmiyoruz. artık biz de gelmeliymişiz.
biz de cmtrsi neden gelmediğimizi yazılı olarak yönetime bildirdik. gerekirse geleceğimizi falan ama şu an gerek olmadığını yazdım.
gerçekten de öyle yoğun olursak geliyorduk çok sık olmasa bile. ama şimdi nöbete geçersek ayda 1 falan gelmek gerekecek(((((((((((
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar arkadaşlar yarın burada olanlarla konuşuruz
ewet mutlu yıldırma politikası bu. yaz sonu ataşehire taşınacak şirket ve buradan mümkün mertebe eleman götürmek istemiyorlar. çoğunlukta eski eleman olduğu için kendileri çıksın tazminat ödemeyelim derdindeler. ya da bir açık bulup tazminat vermeden göndermek.
walla kendileri bilir ben her türlü mayıs sonu kıdem tazminatımı alıp gideceğim zaten. evlilikten dolayı hakkım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?