Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Speddy bana fikir verirmisin...

Küçük dayım elazığda hemşirelik yapıyordu..Yengemlede orda tanıştılar ikisininde bekar evi olduğu için evlendiklerinde eşya filan almadılar bekar evlerinde ne var ise onlarla yaşadılar...Tayinimiz çıktığında adam gibi şeyler alırız diye...Şimdi İstanbula tayinleri çıktı..Dün oturmaya gittik evlerinde doğru düzgün eşyaları yok...Bende ev hediyesi olarak mutfak eşyası alayım diyorum...Dün çay hazırladı bardakları bile yok doğru düzgün pança pinçik çeşit çeşit...Şimdi diyorum ki çay seti alayım onlara ama çay setleri altı kişilik ve pahalı...Kalabalık misafir geldiği için 12 lik takım yapayım diyorum ama nasıl bişey yapayım sence fikir verebilirmisin...

hımm anladım cnaım..

eminönüne git sende oradan al canım
yada 1 milyonluk yerler var ya bizim burada var mesela 1 milyona hiç bişeye yok o ayrı ama çok şık eşyalar var oradan bakabilirsin.

aynen orada tabaklar falan bile var canım onlara da bakabilirsin

Sağolasın bugün gideyim ben bakayım eşimde geç geliyor yemeğimde var...Gezineyim...Dayımda yengemde memur aylık 4 bin civarı para giriyor evlerine altı senedir ama hiç birikmişleri yok evde doğru düzgün eşyaları yok...Ev aldılar 110 bine hepsini kredi çektiler...Ne kadar kazanırsan kazan dikkat etmezsen birikim olmuyor

aynen öyle canım az kazanırsan az çok kazanırsan çok harcıyorsun
onun için birikim genelde kadının elinde oluyor. yaparsa ancak kadın yapıyor erkekte işte kenara köşeye bozukluk atarak yapıyor

bu yazı çok hoşuma gitti.

Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey....
EVLATTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…