- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.381
bu yazı çok hoşuma gitti.
Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey....
EVLATTIR.
günaydın kızlar ;
cumartesi günü kayınvalidemdeydik akşam da evde.
pazar ise öğlen bi ara dışarı çıktık 1 saat kadar cd aldık bi yerden sonra yine evdeydik. inanmıycaksınız ama 6 aylık evliliğimde bi haftasonumu misafirsiz bi yerde geçirdik
çok şaşırtıcıydı
günaydın kızlarrrr
cuma akşamı misafirlerim vardı cumartesi günüde maç izlemeye eşimin arkadaşları geldi pazar günüde eşimle 10 yıllık tatil aldıkyurt içi ve yurt dışı 6500 otelde 10 yıl boyunca 1 hafta tatil yapma bakalım nasıl olcak bende merak ediyorum
speddycim senin adına sevindim canım bende bu hafta baya yoruldum cd işinidehallettim yarın alcam yanlız 1.sezon 12 bölüm bide 6 bölüm özel varmış daha 2. sezonu çekilmemiş
evraka o ne be öyle 10 yıl boyunca tatili şimdiden aldınız nasıl bieşy ben anlamadım.. bizde düşünüyoruz bu sene nereye gitsek diyeerken rezervasyon ile almak en iyisi olacak sanırım
cuma günü aradın ya sen eşim annemler yanımda eşim de şaşırdı bide mutfağa gittim falan şüphelendi ne oluyor diyesorun değil 1. bölüm yeter ona şimdilik onu izlesin de bakarız
günaydın kızlar. iyi haftalar.
spedy sen ve misafirsiz haftasonu gerçekten şaşırtıcı:)
evreka 10 yıllık tatil ne anlamadım ben de.
cuma akşamı eşimle dışarıdaydık eve gelince temizliği yaptık.
cmrtsi sabah dışarı çıktık kahvaltıya. eşimin arabasıyla ufak çaplı bir kaza yaptım. artık bir daha hayatta araba vermez gibime geliyor
o gün yemek ve ütü işlerini hallettik. akşam ev keyfi yaptık.
dün de anneme kahvaltıya gittik, aşure yaptı annem:))))
sonra annem ve kız kardeşimle alışverişe çıktık. bayağı gezdik. zevkli ve keyifli bir haftasonuydu.
canım şimdi rcı diye bir şirket var dünyada 6500 otelle anlaşmış istediğn otelde 1 hafta tatil yapma imkanı sunuyor sana 10 yıllık 6000 tl ama 6 kişilik fiyatı istediğin 4 kişiyide yanında götürüyorsun sana 80 metrekare oda veriyorlar4 artı 2 kişilik devremülk gibi birşey. türkiye ve yurtdışında sana tatil yapma imkanı sunuyor ve istediğin aydasonuçta biz her sene tatil yapmayı düşündüğümüzden böyle birşey cıkıncada karşımıza kafamıza uyduğundan aldık
ben yarın alırım canım sanada carsamba yollarım cdyi olurmu
hımm ilginç bişey peki güvenilri mi ne biliyim 10 yıl boyunca gerçekten ayakta durabilecek bir firma mı ?2-3 sene sonra batttım diyip isim değiştirse hak talep edebilecek misiniz ?
tamam canım haberleşiriz ona göre adres veririrm
canım şirketin batma gibi bir durumu yok bide 10 yıl boyunca anlaşma imzalıyorsun ve şirket batsa bile 6500 otel sana 1 hafta kalma imkanını sunuyor biz bu şirketle değil 6500 otelle anlaşmış oluyoruz ve el değiştirse bile sana ne kadar kullanmış olursan ol paranı geri veriyorlar eğer otellerden yararlanmak istemiyorsan. ben baya okudum 4 saat kadar konuştuk şartnameye filan baktım b aya güzel birşey pek çok sanatçı filan var hakemler futbolcular filan bana mantıklı geldi
Günaydınnn kızlarr iyi haftalar hepinize
çarşambadan beri giremedim annemle babam vardı biliyorsunuz
hafta sonu bodruma geçtik hep beraber
gezdik tozdukk
ama cumartesi günü kaza yapıyorduk kamyona çarpıyorduk ki son anda kurtulduk kamyon çok hızlıydı ikimiz vardık eşimle Allah korudu
pazar günü yani dünn annemleri yolcu ettik
sonrada biz çıktık yolaa
gece geldikkk çam ağacı aldıkk dün onu süsledik :)
benden bu kadar
speedyy misafirsiz geçirmene sevindimm dinlennn artık sendee :))
evrekaa 10 yıll tatil ilk defa duydumm benn ama süper bişeymiş her sene kesin tatil hissi süper olmalı
Günaydınnn kızlarr iyi haftalar hepinize
çarşambadan beri giremedim annemle babam vardı biliyorsunuz
hafta sonu bodruma geçtik hep beraber
gezdik tozdukk
ama cumartesi günü kaza yapıyorduk kamyona çarpıyorduk ki son anda kurtulduk kamyon çok hızlıydı ikimiz vardık eşimle Allah korudu
pazar günü yani dünn annemleri yolcu ettik
sonrada biz çıktık yolaa
gece geldikkk çam ağacı aldıkk dün onu süsledik :)
benden bu kadar
speedyy misafirsiz geçirmene sevindimm dinlennn artık sendee :))
evrekaa 10 yıll tatil ilk defa duydumm benn ama süper bişeymiş her sene kesin tatil hissi süper olmalı
canım allah korumuş yaaaa. nazar var hepimizde bir kuran filan okut sende canım
tatil olunca bende gezmeyi seven biri olarak eşimde beni düşünerek aldı bakalım bu sene nasıl geçecek
speddycim valla bilmiyom ben yurt dışı diyorum ama eşimle katalog geldiğinde otel sececez hangisi uyarsa güzelse ona gideriz herhalde
aynen canım bende şaşırdım misafisiz olmama..
bu hafta herkes bi kaza atlatmış sanırım seni de Allah korumuş
bizim daha yılbaşı için planımız yok bilmiyorum ne yapacağımızı
bu arada
kısmet olursa bu pazar kuran okutmayı düşünüyorum
daha bu fikrimi söylemedim kimseye o ayrı :26:
Öyle canım sabah haberleri izledik eşimlede baya bi kaza var Allah korusun hepimizi herkesi
çok iyi fikir speedyy okuttur
Allah korusun ya sizde okutturun bi evde bence kazayı belayı def eder
Günaydın kızlar,kaza geçiren gelincikler geçmiş olsun,,hep bu geri giden merkürün yüzünden neyseki 15 inde bitiyor.
yatak konusunda benim yatağım visco yatak ben memnunuum bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak ama markasını hatırlamıyorumm
Günaydın kızlar,kaza geçiren gelincikler geçmiş olsun,,hep bu geri giden merkürün yüzünden neyseki 15 inde bitiyor.
yatak konusunda benim yatağım visco yatak ben memnunuum bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak ama markasını hatırlamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?