Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

güz büyük geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

walla ben hemen bir fakiri sevindirmeyi düşündüm. ben arabaya çarptım ama oradan geçen bir de teyze vardı ve mesafe çok azdı Allah korudu da ona çarpmadım. verilmiş sadakam varmış diyorum. ben uzun bir süre direksiyona geçmem artık.

bir an önce kuranı okutun bence speedy. hep aklında olacağına olsun bitsin:)

ben de eve çam ağacı istiyorum. çok büyük olmasın ana süslenebilecek gibi olsun. ışıklarla toplarla falan renk renk süslemek istiyorum.

evreka aldığınız tatil çok güzel, ve mantıklı aslında. 6bin tl ye 6 kişi 10yıl istediğin yerde tatil.
ama ben de cesaret edip o kadar uzun tatil alma konusunda karar veremezdim.
ets erken rezervasyonlarını açmıış.. hürriyet ekonomide okudum.
bizim bu yıl tatil durumumuz çok belirsiz olacağı için erken rezervasyon bize uymayacak.
arabamıza atlayıp kafamıza göre takılmak niyetindeyiz.

kızlar bu arada biz kocişle bu hafta sonundan itibaren yemek kursuna başlıyoruz:) şimdi ona önlük bakıyorum netten...çorbayla başlıcaz,gerçi ben kadına ileri düzeyiz dedim ama,olsun çorbadan başlayın dedi:=)

yatağı sadece yatak yapan yerden alma taraftarıyım. onun için işbir ya da idaş öneririm.

bizim yatak eşim de bel fıtığı olduğu için ergonomik mi ne öyle bir model.
full ortopedik. acayip rahat, çok rahat uyuyorsun, tavsiye ederim.

yemek kursu çok eğleneceli olacaktır ceylin. yeni tarifleri bizimle de paylaşırsın.
hepsiburada'da çok renkli önlükler vardı:)))))

ben de bugün kursa başlıyorum. bakalım ev, iş, dersler nasıl olacak. altından kalkabilecekmiyim

kurs işini eşinle de konuştun mı canım bi ara sıkıntılıydı ya

mutlu yok bugün nerede acaba

Son düzenleme:
speedy sana sürekli misafir geliyor zaten:)
canım bence bir an önce okut çıksın aradan. erteledikçe üzerinde yük gibi hissediyorsun.
ben mesela okutana kadar hep bu hafta yok haftaya diyordum. ama oldu bitti. hem evini görmek isteyenlerde aradan çıkıyor. komşular falan.
o gün yaşadığım yorgunluğu ve stresi şimdiye kadar hiç yaşamadım orası ayrı. hele evin herkes gittikten sonraki hali gözümün önüne geldi de birden. ama oldu bitti. hem annenler falanda yardım eder geçer gider.

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese
kaza atlatan kızlara geçmiş olsun allah hepimizi korusun

speedy, eşim destekliyor beni hep başarılı olmanı istiyorum diyerek şimdilik bir sorun çıkarmıyor ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum.

herşeye destek olup yardım edeceğini söyledi ama yaşayıp göreceğiz.

akşam 10da falan eve geleceğim, ders çalışmak gerek, sabah erkenden işte olmam lazım. işler bu ara çok yoğun zaten. evin sorumluluğu ayrı. inşallah yüzümün akıyla şu sınavı veririmde üstümdeki yükü atarım.
bir de ben en çok bensiz zaman geçireceği için sıkılacağını ve benden her zamankinden fazla ilgi bekleyeceğini düşünüyorum. eşimin hafta içi arkadaşlarıyla falan gezip tozma huyu yoktur, evimizde olmak daha mutlu ediyor onu. ama ben her haftaiçi akşam ve pazar günü olmayacağım.
bir kaç haftaya herşey belli olur:)))

kurs zor olabilir ,ben cesaret edemiyorum ingilizce istiyorum aslında ama

günaydım canım

aynen canım bi türlü şu günün adını koyamadık yoksa kolayca olur kayınvalidem falan gelir yapar
gelmek isteyen de o kadar çok kişi var ki bi türlü gelemeyen hepsi de aradan çıkar diye düşünüyorum en iyisi 2 anne ile de konuşmak bu konuyu

günaydın hg canım

Sağolunn kızlarr atlattık çok şükür

sssc bizimde çok büyük değil orta boy ama süsledik ışık almayı unutmuşuz bi tek :)

ceylin yemek kursu güzel fikir :)

spedyycim mutlunun bugün tatil günüevde uyuyordur o şimdii

ceylncimm yemek kursu çok güzel bencede öğrendiklerini hemen bizede söylersinn

Sağolunn kızlarr atlattık çok şükür

sssc bizimde çok büyük değil orta boy ama süsledik ışık almayı unutmuşuz bi tek :)

ceylin yemek kursu güzel fikir :)

bizde alıcazda şu maaş günü bi gelsin hayırlısıyla diye bekliyoruz:)

bana bu kadar konuşmak yeter çalışmam gerek haftanın ilk günü işler beni bekler .öptüm hepinizi

kurs zor olabilir ,ben cesaret edemiyorum ingilizce istiyorum aslında ama

günaydım canım

ben de istiyorum ingilizce kursuna gitmeyi ama fırsat yok şuan aslında açık öğretimdeyim 2 ye geçtim ama geçen yıl dondurmuştum bu yıl da dondurucam galiba çalışmaya fırsat yok onun için de kursa gitmem lazım

giz bende böyle birşey istiyorum hatta biraz daha küçük bile olabilir.
yeterki çam ağacımız olsun:)

aynen canım bunun bi boy küçüğüde var o da çok şirindi
ben görüntüsünü seviyorum çam ağacının
bu tip şeyler hep enerji vermiştir bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…