- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.401
yemek kursu çok eğleneceli olacaktır ceylin. yeni tarifleri bizimle de paylaşırsın.
hepsiburada'da çok renkli önlükler vardı:)))))
ben de bugün kursa başlıyorum. bakalım ev, iş, dersler nasıl olacak. altından kalkabilecekmiyim
kurs zor olabilir ,ben cesaret edemiyorum ingilizce istiyorum aslında amayemek kursu çok eğleneceli olacaktır ceylin. yeni tarifleri bizimle de paylaşırsın.
evet inşallah eğlenceli olur.İlk tarifimiz meksika çorbası olcakmış.tenceremizle malzemeyle gidicez,hafta içide yeriz artık:)))hemen bakayım tatlım
ben de bugün kursa başlıyorum. bakalım ev, iş, dersler nasıl olacak. altından kalkabilecekmiyim
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese
kaza atlatan kızlara geçmiş olsun allah hepimizi korusun
speedy sana sürekli misafir geliyor zaten:)
canım bence bir an önce okut çıksın aradan. erteledikçe üzerinde yük gibi hissediyorsun.
ben mesela okutana kadar hep bu hafta yok haftaya diyordum. ama oldu bitti. hem evini görmek isteyenlerde aradan çıkıyor. komşular falan.
o gün yaşadığım yorgunluğu ve stresi şimdiye kadar hiç yaşamadım orası ayrı. hele evin herkes gittikten sonraki hali gözümün önüne geldi de birden. ama oldu bitti. hem annenler falanda yardım eder geçer gider.
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese
kaza atlatan kızlara geçmiş olsun allah hepimizi korusun
yemek kursu çok eğleneceli olacaktır ceylin. yeni tarifleri bizimle de paylaşırsın.
Sağolunn kızlarr atlattık çok şükür
sssc bizimde çok büyük değil orta boy ama süsledik ışık almayı unutmuşuz bi tek :)
ceylin yemek kursu güzel fikir :)
kurs zor olabilir ,ben cesaret edemiyorum ingilizce istiyorum aslında ama
günaydım canım
giz bende böyle birşey istiyorum hatta biraz daha küçük bile olabilir.
yeterki çam ağacımız olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?