Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben sevmem aslında yılbaşı kutlamalarını da sevmiyorum ama maksat eğlence işte o günü sadece eğlenmeyi seviyorum yılbaşı olduğu için değil.
bana da evde bu tarz şeyler sıkıntı veriyor gözümün önünde durduğu için olabilir bide ailemizde öyle çok çocuk var ki 1 ay ancak dayanır

kızlar akşam için değişik yemek tarifi olan var mı ? yada ne yemek yapacaksınız söyleyin bakalım.

1 - Kremalı makarna tarifi

makarnayı haşla.
çiğ krema ve tatlı kırmızı biber sosunu tava da iyice ısıt makarnanın üzerine dök

2- Soslu Tavuk

Tavuğun neresini isterseniz fırın poşetine atın.
Knor / mangalda tavuk , susamlı tavuk herhangi bi tanesini alın ve karıştırıp yapın süper oluyor
içine havuç,patates atabilirsiniz

3- Kremalı patates

Patatesleri dilimleyin fırın tepsisine
yine krema ile kırmızıbiberi karıştırın üstüne dökün üstüne folyo kapatın 20 dk sonra açın
patates pişince kaşar rendeleyin ve mükemmel bir tat daha

4- beşemal soslu patlıcan

Patlıcanları közleyin ortasını iyice açık içine
beşemal sos + kaşar rendeleyin mükemmel oluyor yine

bu tariflere eşimde bende bayılıyoruz inanılmaz basit ama mükemmel

tam topiği açtım ve speedy yemek vakti böyle tarifler vermeni yasaklıyorum.
sen ne güzel yemekler yazmışsın ki hepsini de severim ben şimdi yemekhaneye gidip;

kuru fasülye
pilav
turşu yiyeceğim. adaletin bu mu dünya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biz cumartesi yemek işini çözdük. birkaç günlük yemeğimiz var.
patates kavurması (eşim bayılıyor buna kahvaltıda bile yiyor)
menemen (bunu cmrtsi için yapmıştım ama arttı bayağı, hem de yaz domateslerinden:))
etli fasülye
közlenmiş patlıcan
mercimek çorbası (anne yapımı)

şimdilik hiç niyetim yok ama yaparsam belki pilav yaparım.
salata, yoğurt, cacık falan yemeği tamamlarız.

bu arada yılbaşı ağaçlarını ben oldum olası pek severim. biz küçükken ev çok kalabalık olurda misafirden boş kalmazdı. çoluk çocuk olmaz diye hiç alınmamıştı ama kendi evimde ilk yılbaşımda istiyorum. özel günleri, kutlamaları, hediyeleri çok severim:)))
bir de doğum günüm 4 ocak diye arada iki hediyeyi birleştirmese sevgili çevrem daha memnun olurum:)))))

off yemek konusu
arkadaşım aradı şimdi bize geliyormuş kuşadasından
yemek yapmam lazımm ama ne yapayım diye düşünmekteyimm :)

bunları yazdım ama bende nohut yedim

off yemek konusu

koş mutfağa hemen ozaman

off yemek konusu

koş mutfağa hemen ozaman

off yemek konusu

koş mutfağa hemen ozaman

ayy şu şirketlerin pazartesi menüsü beni öldürecek zaten. hafta başı bizim hep kuru fasülye, nohut ya da yeşil mercimek oluyor!!!!!!!11

giz hemen klasik misafir menüsü yapıyorsun:)))
mercimek çorbası
fırında tavuk/tavuk sote
elma dilim patates
pilav
zeytinyağlı fasülye/bezelye
salata
tiramisu

ben olsam bunları yapardım :)

hahha süpersinn klasik misafir menüsüü :)

ben de tavuk sote pilav buzluktan da börülce yemeği çıkardım onu yapıcam

2011 de 1 yıl oldu ya kalmış aklımda bide çalışıorm sürekli 2011 filn valla evlendim cnm evde net yoktu giremedim şimdi işe girdim geri döndüm foruma :) ben snn düğününü göremedim

2011 de 1 yıl oldu ya kalmış aklımda bide çalışıorm sürekli 2011 filn valla evlendim cnm evde net yoktu giremedim şimdi işe girdim geri döndüm foruma :) ben snn düğününü göremedim

dedim ne diyor bu kız
canım burada resimlerim yok facede var istersen madem bize geri döndün faceden bakarsın burada evimin resimleri falan var işte

hoşgeldin sende canım selam yazan kaçıyor burada artık

evet bende farkettim topiğimiz pek bir sessizleşti yaa kimse birşey demiyor konuşmuyor

ben bugün cok yorgunum yaaaa dün eve gittim eşimin işi uzadı bende dedim eve gelin karnımız aç ama dediler bende hemen birşeyler hazırladım onlar gelene kadar onlar gitti oturduğum yerde uyukluyormuşum eşim hadi yatağa dedi yattım uyudum ama yorgunluğum geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…