Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bende akşam eve gittim mantı yaptım. sonra da film izledik eşimle ama yemekten sonra yarım saat falan uyumuşum saat 11'de canım dondurma istedi çıktık dondurma almaya
sonra da saat 12 falandı erkenden yattım uyuduk bize göre erkent abe :26:
Burdayım günaydııınnnnn

hoşgeldin sende

günaydın demetcim nasılsın.

bende mantı yapcaktımda onca kişiye yetmezdi mantı ondan bende vazgeçtim tavuk pilav tarhana çorbası salata yaptım gelene kadar onlar. sonra çay filan derken baya yoruldum

ben hatırlamıyom kacta yattığımı o derece yorulmuşum hızlı hızlı yaptım bide çamaşırlarım vardı ütüde yaptım bugünde annemlere gitcez erken yatamıcam haftasonu gelsin biran önceeee

Ben de iyiyim aynı yoğunluk devam misafirler akşam annemin komşuları vardı yani eski komşularım çaya geldiler patates salatası börek ve çikolata topları yaptım eve gidince h.sonundan tiramisu da vardı hepsi güzel olmuştu 8 bayandık güzel geçti akşam 11 e kadar oturduk 11,30 da kocam geldi işten yemek falan hazırladım biraz oturduk sonra yattık

ben haftaiçi misafir almak istemiyorum cunku anca kendine yetebiliyon bide misafir gelınce insanın şaftı kayıyoo ben baya bir zaman almayı düşünmüyom misafir gelirlersede hayır diyemem ama kendim çağırmıcam

teşekkürler hoşbuldum.. bende temmuz ayında evlendim 5 ay olucak işte yeni yani
ev işlerine uyum sağlamak yemek yapmakta hala çok zorlanıyorum
bu konularda organize olamadım hala :)
işte buralardan bişiler öğrenmeye çalışıyorum bende

hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza hepimiz alışırız zamanla hem de çalıştığımız için daha pratik olmayı öğreniriz bence çalışmadığımız zamanlarda bolbol vaktimiz kalır tabi inş.bir gün ev hanımı olursak

zaten bi de pratik olmaya çalışmasam hiç bişi yapmaya zamn kalmaz,,
ama ben çok zorlanıyorum şimdiye kadar ne temizlik ne de yemek yaptım ben o yüzden hiç bi fikrim yoktu bu konularda baya afalladım
tabi 5 ayda ilerlemeler oldu ama daha çoook öğrenmem gereken şey var :)

bende temmuz geliniyim canım temmuz 30nda evlendim

zamanla oturuyor yemek ev işi filan ben artık alıştım ilk zamanlarda ne yapsam nasıl olcak derken şimdi aklıma geleni yapıyorum

ben yine gittim geldim konuyu kaçırdım
yetişirsiniz ya çokta zor olmamlı bu işler kadınların içinde var temizlik,yemek falan
gerçi bu aralar bende hiç yok o ayrı bir durum

bende 18 inde evlendim yakınmışız :)
evt içimizde var kesinlike işteyken düşünüyorum hevesleniyorum eve gidince bunları yapıam die ama eve gidince pilim kalmıyo malesef
olduğu kadar yapmaya çalışıyorum artık :)

zaten şaheser yaratmaya çalışmayın kızlar elimizden ne geliyorsa o kadar işte

çalıştığım için ben de çok iş yapmazdım ama yine de arada yapıodum yemek çok yapmazdım ama elim lezzetli ilk denemem bile olsa beğenirler çok şükür yani herkes aynı tarifi aynı ölçüyle yapsa da herkesin elinden farklı bi tat çıkıo

evet yakınız canımm

benim işim coğu zaman yorucu olmuyo ama genede insanın beyni yoruluyo sürekli pc başında olmaktan ben eve gidince elim hızlı olduğundan iki dkkada yapıyorum herkes şaşırıyor ama bu sefer hızlı yaptıgımdan dahada yorgun düşüyorum.

speddyinde dediği gibi kimse dört dörtlük beklemiyorki bizden

speddycim maşşallah ama alma almaaaa dinlen bu haftaaa

yok ya biz onlara gidecektik aslında ama sonra inşaat girdi evlerine bende dün sen gel ozaman dedim yarın onlar gelecek akşamdan yapmam lazım akşam teyzemdeyiz ben bu akşam işlerimi adam gibi halledersem kendimi tebrik edeceğim vallahi :111::111::111:

neden şaşırcaz :))))

genelde devamlı misafirim oluyor onun için öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…