- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.441
evet bende farkettim topiğimiz pek bir sessizleşti yaa kimse birşey demiyor konuşmuyor
ben bugün cok yorgunum yaaaadün eve gittim eşimin işi uzadı bende dedim eve gelin karnımız aç ama dediler bende hemen birşeyler hazırladım onlar gelene kadar onlar gitti oturduğum yerde uyukluyormuşum eşim hadi yatağa dedi yattım uyudum ama yorgunluğum geçmedi
Burdayım günaydııınnnnn
bende akşam eve gittim mantı yaptım. sonra da film izledik eşimle ama yemekten sonra yarım saat falan uyumuşumsaat 11'de canım dondurma istedi çıktık dondurma almaya
sonra da saat 12 falandı erkenden yattım uyuduk bize göre erkent abe :26:
hoşgeldin sende
evet çalışan bayanların bu şekilde oluyo ve yoruluyo insanhaftaiçi herkesin böle yorucu geçiyo herhalde, haftasonlarını bende iple çekiyorum :)
Ben de iyiyim aynı yoğunluk devam misafirler akşam annemin komşuları vardı yani eski komşularım çaya geldiler patates salatası börek ve çikolata topları yaptım eve gidince h.sonundan tiramisu da vardı hepsi güzel olmuştu 8 bayandık güzel geçti akşam 11 e kadar oturduk 11,30 da kocam geldi işten yemek falan hazırladım biraz oturduk sonra yattık
teşekkürler hoşbuldum.. Bende temmuz ayında evlendim 5 ay olucak işte yeni yani
ev işlerine uyum sağlamak yemek yapmakta hala çok zorlanıyorum
bu konularda organize olamadım hala :)
işte buralardan bişiler öğrenmeye çalışıyorum bende :d
teşekkürler hoşbuldum.. bende temmuz ayında evlendim 5 ay olucak işte yeni yani
ev işlerine uyum sağlamak yemek yapmakta hala çok zorlanıyorum
bu konularda organize olamadım hala :)
işte buralardan bişiler öğrenmeye çalışıyorum bende
bende 18 inde evlendim yakınmışız :)
evt içimizde var kesinlike işteyken düşünüyorum hevesleniyorum eve gidince bunları yapıam die ama eve gidince pilim kalmıyo malesef
olduğu kadar yapmaya çalışıyorum artık :)
çok şaşıracaksınız kızlar yarına misafirim var arkadaşlarımız gelecek yemeğe
bende 18 inde evlendim yakınmışız :)
evt içimizde var kesinlike işteyken düşünüyorum hevesleniyorum eve gidince bunları yapıam die ama eve gidince pilim kalmıyo malesef
olduğu kadar yapmaya çalışıyorum artık :)
speddycim maşşallah ama alma almaaaa dinlen bu haftaaa
neden şaşırcaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?