- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.461
neden şaşırcaz :))))
yok ya biz onlara gidecektik aslında ama sonra inşaat girdi evlerine bende dün sen gel ozaman dedimyarın onlar gelecek akşamdan yapmam lazım akşam teyzemdeyiz ben bu akşam işlerimi adam gibi halledersem kendimi tebrik edeceğim vallahi :111::111::111:
genelde devamlı misafirim oluyor onun için öyle dedim
bende aynı hatayı geçen hafta yaptım ama bide benim gündüzde misafirlerim vardıcanım bu akşamda teyzenlere gitceksen nasıl yapcan :44::44: çok yorulursun yaaa. vee senden daha çok ben tebrik edeceğim seni
menü oluşturmam lazım kızlar
* Çorba ;
* Ara yemek ;
* Mezeler ;
* Ana Yemek ;
* Tatlı ;
yardım istiyorum sizden lütfen
haftaiçi misafir zor oluyo hakkaten..
ama genede benm içime sinmiyo ya iyisini yapayım istiyorum tabi sadece istemekle kalıyorum :)
ee ne yapıcaksın o zamn misafirlerine :9
canım spedyye her hafta en az 1 kere yemekli misafir gelirde biz alıştık ondan oda öyle dedi
* çorba ; hazır yöresel çorba
* ara yemek ; hiç yapmasam mı acaba ?
* mezeler ; kırmızı biber , bi çeşit daha meze olabilir
* ana yemek ; tavuk sote ; pilav yanına bide patates püresi
* tatlı ; hazır krem karamel nasıl olur yda mozaik
Domates çorbası , patlıcan , bunları geçen geldiklerin de yaptım
bu ara yemekleri tabaklara servis yapıyo musnuz peki ?
yani çorbadan sonra mı konuyo yosa hep masada ortada mı duruyo ??
benim de haftada en az 1 kere yemekli misafirim var cumartesi fix bazen pazar da oluyo ve h.içi de gelenler oluyo kimse çaya gelmiyo hep yemekli ilk defa dün çaya geldi kadınlar ama yine bşyler hazırlıyosun bir de benim c.tesi gelenler genelde yatılı oluyo bi de güzel kahvaltı hazırlama faslı var tabi onun dışında amcamın kızı sıksık ben de kalır bizim evin kızı gibi iyi anlaşıyoruz onunla
hem lezzetli hem kolay bi menü hoşuma gitti
* Çorba ; Hazır yöresel Çorba
* Ara yemek ; hiç yapmasam mı acaba ?
* Mezeler ; Kırmızı biber , bi çeşit daha meze olabilir
* Ana yemek ; Tavuk Sote ; Pilav yanına bide Patates Püresi
* Tatlı ; Hazır krem karamel nasıl olur yda mozaik
domates çorbası , patlıcan , bunları geçen geldiklerin de yaptım
mesela zeytinyağlı barbunya dedin ya bunu çorbadan sonra tek başına mı koyuyosun yoksa servis tabağına diğer yemeklerle beraber mi
mesela zeytinyağlı barbunya dedin ya bunu çorbadan sonra tek başına mı koyuyosun yoksa servis tabağına diğer yemeklerle beraber mi
canı ara yemekleri ben ortaya koyuyorum çorbanın altında zaten tabak oluyo corbayı alırken diğerlerini alıp mutfakta ana yemek pilav ve mesela eğer patates püreside yaptıysam yanına koyarım ama ara yemkler ve mezeler hep ortadadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?