Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

menü oluşturmam lazım kızlar

* Çorba ;
* Ara yemek ;
* Mezeler ;
* Ana Yemek ;
* Tatlı ;

yardım istiyorum sizden lütfen

bende aynı hatayı geçen hafta yaptım ama bide benim gündüzde misafirlerim vardı canım bu akşamda teyzenlere gitceksen nasıl yapcan :44::44: çok yorulursun yaaa. vee senden daha çok ben tebrik edeceğim seni

bende aynı hatayı geçen hafta yaptım ama bide benim gündüzde misafirlerim vardı canım bu akşamda teyzenlere gitceksen nasıl yapcan :44::44: çok yorulursun yaaa. vee senden daha çok ben tebrik edeceğim seni

bu akşam teyzem ameliyat olacak.
iş çıkışı okuldan kızını alacağım sonra onu eve götürücm teyzeme dersleri yemeği falan akşaam gelir mutlaka teyzem :26:
eve gitmem sanırım 12 bulur beni tek göndermezler eşiminde maçı var 11:30'da ancak gelir :26:

Allah yardım eder altından kalkarım inşallah korkmaya başladım zor yemek istemiyorum onun için tek şansım 8'den önce gelemezler

menü oluşturmam lazım kızlar

* Çorba ;
* Ara yemek ;
* Mezeler ;
* Ana Yemek ;
* Tatlı ;

yardım istiyorum sizden lütfen

çorba;

domates veya mercimek

mezeler;

yorğurtlu semizotu salatası - kırmızı biber- patlıcan ezmeside olablir

ara yemek ;

zeytinyağlı bröülce veya zeytinyağlı barbunya

ana yemek;

fırında patlıcanlı köfte

pilav

tatlıda

fırında kazandibi

haftaiçi misafir zor oluyo hakkaten..
ama genede benm içime sinmiyo ya iyisini yapayım istiyorum tabi sadece istemekle kalıyorum :)
ee ne yapıcaksın o zamn misafirlerine :9

* Çorba ; Hazır yöresel Çorba
* Ara yemek ; hiç yapmasam mı acaba ?
* Mezeler ; Kırmızı biber , bi çeşit daha meze olabilir
* Ana yemek ; Tavuk Sote ; Pilav yanına bide Patates Püresi
* Tatlı ; Hazır krem karamel nasıl olur yda mozaik

domates çorbası , patlıcan , bunları geçen geldiklerin de yaptım

canım spedyye her hafta en az 1 kere yemekli misafir gelirde biz alıştık ondan oda öyle dedi

benim de haftada en az 1 kere yemekli misafirim var cumartesi fix bazen pazar da oluyo ve h.içi de gelenler oluyo kimse çaya gelmiyo hep yemekli ilk defa dün çaya geldi kadınlar ama yine bşyler hazırlıyosun bir de benim c.tesi gelenler genelde yatılı oluyo bi de güzel kahvaltı hazırlama faslı var tabi onun dışında amcamın kızı sıksık ben de kalır bizim evin kızı gibi iyi anlaşıyoruz onunla

bu ara yemekleri tabaklara servis yapıyo musnuz peki ?
yani çorbadan sonra mı konuyo yosa hep masada ortada mı duruyo ??

hem lezzetli hem kolay bi menü hoşuma gitti

bu kadar yemekli misafiri kaldıramazdım herhalde :)

mesela zeytinyağlı barbunya dedin ya bunu çorbadan sonra tek başına mı koyuyosun yoksa servis tabağına diğer yemeklerle beraber mi

canım ozaman ara yemeğe hiç gerek yok

çok istiyorsan sen yemek yaparken at fritöze biberle patlıcanı kızarsın üstünede ypğurt dök al sana ara yemek hemde kolay sen yemek yaparken kendileri olur

ana yemeğinde güzel

tatlıda hazır yap benım dediğim hazır kazandibiler varya al yap borcama dök üstüne az şeker serpiştir fırına ver al sana fırında kazandibi

mesela zeytinyağlı barbunya dedin ya bunu çorbadan sonra tek başına mı koyuyosun yoksa servis tabağına diğer yemeklerle beraber mi

canı ara yemekleri ben ortaya koyuyorum çorbanın altında zaten tabak oluyo corbayı alırken diğerlerini alıp mutfakta ana yemek pilav ve mesela eğer patates püreside yaptıysam yanına koyarım ama ara yemkler ve mezeler hep ortadadır

hımm şöyle diyim. geçende menümü yazıyım.

Çorba
Barbunya Pilaki
Patlıcan Ezme
Kırmızı biber
Semiz Otu
Pilav
Tavuk Fırında

Önce Çorba
Barbunya orta da çorbadan sonra soruyorum yemek isteyen olursa diye içine kaşık bırakıyorum istediği kadar alıyorlar
en son pilav tavuk diğerleri meze olarak orta da

Kızlar bizim iş yerindeki aşçı abla eli süper lezzetli tavuk soteyi çok güzel yapıo salça domates kullanmıo tavuğu soğan ve bol sarmısakla soteliyo kimyon biber falan tavuk biraz pişince havuç rendeliyo biraz da öyle pişiriyo havucun rengini alıyo harika oluyo

tamammmm şimdi anladım:)çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…