- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.481
canım ozaman ara yemeğe hiç gerek yok
çok istiyorsan sen yemek yaparken at fritöze biberle patlıcanı kızarsın üstünede ypğurt dök al sana ara yemek hemde kolay sen yemek yaparken kendileri olur
ana yemeğinde güzel
tatlıda hazır yap benım dediğim hazır kazandibiler varya al yap borcama dök üstüne az şeker serpiştir fırına ver al sana fırında kazandibi
Olabilir neyse tatlı işini duruma göre bakarım akşam alırım 1-2 çeşitmenüm hazır bile
MEnüm ;
Yöresel Çorba
Amerikan Salata
Çoban Salata
Kırmızıbiber közlenmiş
Mantarlı Tavuk Sote
Karışık Kızartma
Pilav
Cacık.
Eksiltme Çıkartma olabilir inşallah gece yapabilirim hepsini :18:
canım sen ne zaman yapcanda uyıcan bunları bide gezmeye gitcennnkendini bu kadar fazla yormaaa yaaa de saat 8 bucuk gibi gelsinler
mutlucum niyeee yazmıyon sennnnn
çorbayla mantar soteyi akşamdan yapsan yeterli diğerli tazeyken daha güzel oluyo pilav kızrtma falan onları işten eve gidince yaparsın çok rahat olur akşamdan bazılarını hazırlamak
olabilir canım başlıycam işte yetiştrdiğim kadarını yaparım.
teşekkür ederim kızlar fikir için
ne demek canım benimmmhamaratım benimmmm
kız mutlu nidennn yazmıyon sennn hala ses yok yaaa
bu akşam herşeyi mahfetmezsem bu kelimen için de teşekkür edebilirim ama yarına saklıyorum
mutlu ses ver yoksa geliyor 5 kardeş
canım valla senin daha önceden yaptığın şeyleri bildigimden hamaratım dedimm
mutlu vallaa bendeee ağjını buynunu kıycammm
Geldim kızlarNe çok yazmışınız geçmişi okuyordum :26::26::26:
Dün ben izinliydim malum pazar günü işten çıkınca eve gittim iki odamın camlarını sildim yatak odamdaki çekmeceleri düzenledim ıvır zıvır düzenlenecek şeyler vardı onları hallettim sonrada evi öylece bıraktım gezmeye gittim...Dünde camlardı ütüydü sil süpürdü dekren zaman geçti giremedim...Eşimle küçük çaplı bir krizde yaşadık...Çok ağladım Bunalmışım ben ya ev iş arası ufak bir meseleydi ama ağlamamı durduramadım Kocişim gönlümü aldı daha ama...Akşamda dışarı çıktık bir yere oturmaya arkadaşlarla.
Bugün sabahta 11 de geldim işe..Eşime doğum günü için gömlek aldım..Bjk kalemi ve bjk marş cd sini aldımBayılcak kaleme eminim...
Çok yorgunum bugün akşam olsada anneme gitsem aşure yesem
dün bekledim neden bize gelmedin temizliğebize gelemedin diye ağladın kesin
Geldim kızlarNe çok yazmışınız geçmişi okuyordum :26::26::26:
Dün ben izinliydim malum pazar günü işten çıkınca eve gittim iki odamın camlarını sildim yatak odamdaki çekmeceleri düzenledim ıvır zıvır düzenlenecek şeyler vardı onları hallettim sonrada evi öylece bıraktım gezmeye gittim...Dünde camlardı ütüydü sil süpürdü dekren zaman geçti giremedim...Eşimle küçük çaplı bir krizde yaşadık...Çok ağladım Bunalmışım ben ya ev iş arası ufak bir meseleydi ama ağlamamı durduramadım Kocişim gönlümü aldı ama...Akşamda dışarı çıktık bir yere oturmaya arkadaşlarla.
Bugün sabahta 11 de geldim işe..Eşime doğum günü için gömlek aldım..Bjk kalemi ve bjk marş cd sini aldımBayılcak kaleme eminim...
Çok yorgunum bugün akşam olsada anneme gitsem aşure yesem
KesinÇok yoruldum ben :26::26::26:
Seni de kutluyorum bu arada misafirsiz bir hafta sonu geçirme lüksüne erişmişin...
bende diyom burda nidennn yazmıyo bu kızzzz
valla bugun sanırım herkes yorgunnncanım arada olur bu tarz şeyler ben alıştım artık sizin ilk olduğundan böyle olmuşturr. bide dediğin gibi strestliysen birikmişlikte varsa vucüt rahatlamıştır ağlayarak
Evet bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum ağladığım için sanırım...
Bu arada bıkmadım usanmadım hırs yaptım oyunda 41. levele geldim
Evet bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum ağladığım için sanırım...
Bu arada bıkmadım usanmadım hırs yaptım oyunda 41. levele geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?