Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Olabilir neyse tatlı işini duruma göre bakarım akşam alırım 1-2 çeşit menüm hazır bile

MEnüm ;

Yöresel Çorba
Amerikan Salata
Çoban Salata
Kırmızıbiber közlenmiş
Mantarlı Tavuk Sote
Karışık Kızartma
Pilav
Cacık.

Eksiltme Çıkartma olabilir inşallah gece yapabilirim hepsini :18:

canım sen ne zaman yapcanda uyıcan bunları bide gezmeye gitcennn kendini bu kadar fazla yormaaa yaaa de saat 8 bucuk gibi gelsinler

mutlucum niyeee yazmıyon sennnnn

çorbayla mantar soteyi akşamdan yapsan yeterli diğerli tazeyken daha güzel oluyo pilav kızrtma falan onları işten eve gidince yaparsın çok rahat olur akşamdan bazılarını hazırlamak

çorbayla mantar soteyi akşamdan yapsan yeterli diğerli tazeyken daha güzel oluyo pilav kızrtma falan onları işten eve gidince yaparsın çok rahat olur akşamdan bazılarını hazırlamak

olabilir canım başlıycam işte yetiştrdiğim kadarını yaparım.

teşekkür ederim kızlar fikir için

Geldim kızlar Ne çok yazmışınız geçmişi okuyordum :26::26::26:

Dün ben izinliydim malum pazar günü işten çıkınca eve gittim iki odamın camlarını sildim yatak odamdaki çekmeceleri düzenledim ıvır zıvır düzenlenecek şeyler vardı onları hallettim sonrada evi öylece bıraktım gezmeye gittim...Dünde camlardı ütüydü sil süpürdü dekren zaman geçti giremedim...Eşimle küçük çaplı bir krizde yaşadık...Çok ağladım Bunalmışım ben ya ev iş arası ufak bir meseleydi ama ağlamamı durduramadım Kocişim gönlümü aldı ama...Akşamda dışarı çıktık bir yere oturmaya arkadaşlarla.

Bugün sabahta 11 de geldim işe..Eşime doğum günü için gömlek aldım..Bjk kalemi ve bjk marş cd sini aldım Bayılcak kaleme eminim...

Çok yorgunum bugün akşam olsada anneme gitsem aşure yesem

Son düzenleme:
canım valla senin daha önceden yaptığın şeyleri bildigimden hamaratım dedimm

mutlu vallaa bendeee ağjını buynunu kıycammm

dün bekledim neden bize gelmedin temizliğe bize gelemedin diye ağladın kesin

bende diyom burda nidennn yazmıyo bu kızzzz

valla bugun sanırım herkes yorgunnn canım arada olur bu tarz şeyler ben alıştım artık sizin ilk olduğundan böyle olmuşturr. bide dediğin gibi strestliysen birikmişlikte varsa vucüt rahatlamıştır ağlayarak

Evet bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum ağladığım için sanırım...

Bu arada bıkmadım usanmadım hırs yaptım oyunda 41. levele geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…