Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

farkettimm beni geçmişinnnn bende hırs yaptım gececem senı

Ben oyuna takmış durumdayım kuzum tüm hafta sonu onun için uğraştım eşimin face ile benimkini aynı anda açıp kendime can gönderiyorum.Cumartesi günü oturdum hilesini araştırdım

Son düzenleme:
eşimin teyzesinin kızı hamile aydında yaşayanlar çok sevindim ya
biz nişanlıydık onlar evlendiğinde düğününe gitmiştik

eşimin teyzesinin kızı hamile aydında yaşayanlar çok sevindim ya
biz nişanlıydık onlar evlendiğinde düğününe gitmiştik

spedyycim allahım sağlıcakla kucağına almasını nasip etsinnn ve istediğimiz zamanda allahım bizede nasip etsinnn bizimkine kalsa borcumuz biter bitmez hemen istiyordaa bakalım beni ikna edecekmi

ben daha yeni katıldım aranıza ya :) siteyi çözmeye çalışıyorum bi taraftan..
afyondayım ben

Son düzenleme:
hemen bişi sorayım o zamn..
şimdi ben bi mesaj yazıp gönderdikten sonra benden sonra yazıaln cevapları görmek için her seferinde sayfayı mı yenilemem gerekiyo ?
yoksa bi kısayolu var mı?

ben daha yeni katıldım aranıza ya :) siteyi çözmeye çalışıyorum bi taraftan..
afyondayım ben

ben izmirdeyim canım ama afyon kocatepe mezunuyum az cok bilirim orayı sen aslen oralımısın:44::44: biz sana yardımcı oluruz bide biz burda iyi arkadaşlıklar kurduk sende aramıza katılırsın

yo afyonlu değilim.. okulu bitirip buraya atandım sonrada bu temmuzda evlendim. eşimde afyonlu olunca kaldım burda gibi görünüyo :)
inşallah bende girebilirim aranıza
genelde bu topic de yazışıyosunuz değil mi

hemen bişi sorayım o zamn..
şimdi ben bi mesaj yazıp gönderdikten sonra benden sonra yazıaln cevapları görmek için her seferinde sayfayı mı yenilemem gerekiyo ?
yoksa bi kısayolu var mı?

Benim bildiğim sayfanın yenilenmesi gerekiyor eğer bu konu dışında bir yerde geziniyorsan ve buraya birşey yazılıp yazılmadığını kontrol etmek istiyorsan konuyu aboneliklerine ekle aboneliklerine baktığında yeni mesaj gelmiş ise konu başlığı koyu renk oluyor ben öyle takip ediyorum...

merhaba bende 7 mayısta doğum gunumde ewlendım 24 yasındayım:) aranızada yenı katıldım artık calısmadığımdan dolayı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…