Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım afyonu ben hiç sevmedim öğrencilere çok kötü davranıyorlar baya bir zorluk çekmiştim genelde bu topicteyiz canım sayfa düzenide mutlucum anlatmış sana

evt aynı şekilde bende hiç sevmedim afyonu ilk geldiğimde .. ama işte eşimi tanıyınca yavaş yavaş sevmeye başladım :)

ewet leon fılmı kocacımın mathıldasıyım ben:) malesef sonunda leon oluyor mathılda elınde askının cıcegıyle okula gdıyordu:/

ewet leon fılmı kocacımın mathıldasıyım ben:) malesef sonunda leon oluyor mathılda elınde askının cıcegıyle okula gdıyordu:/

Sevmedim bu sonu Çok beğendiğim filmlerdendir sonunu izleyemesemde

Bu arada film demişken pazar günü film cd dvd lerimi buldum bekarken almıştım izleriz evlenince diye ama biz sonradan harici bellek aldık ona kopyaladık cdler öle kaldı elimizde izlemek isteyenler duyurulur güzel filmler vardı...

ewet sonu kotu ama o fılm cok degerlı benm ıcın oturma odamın perdesıne bıle bastırdım kocaman leon mathılda var eheheh:)
ve nerdeyse her aksam fılm ızlıyoruz aslında ama netten

evet şimdi tam hatırladım dediğim gibi guzum leon ölüyo kızda çiçekle gidiyordu

ve neden yazmıyon sen facede bana şşşşt diyip kacıyon

Bizde harici disk altık bir sürü film kopyaladık belki 500 den fazladır ama izleyemiyoruz doğru düzgün film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…