Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben 7 mayısta evlendım 87 dogumluyum evlenınce calısma hayatıma son verdım evde zaman gecırmekteyım istanbulda yasıyorum bu kadarcık:) sen

ayyy kızlar kafayı yedim yiyeceğim.
cinnet geçiren muhasebeci önce mesai arkadaşlarını, sonra müdürünü 8 yerinden kalemledi.
3.sayfalara haber olmamıza az kaldı.
bu kadar yoğunluk olmaz ki ama ya, neticede insanız!!!!!!!!!!!!!

sizde hep ben yokken kaynatıyorsunuz:) şu işlerim bir düzene girsin artık...

yeni gelinler hoşgeldiniz.

leon benim de çok beğendiğim bir filmdi ama sonu beni üzdü yine hatırladım...

Bizde seni bir gün rahatca tüm gün bu konuda görebilmek umudu ile yaşıyoruz

malesef:/ calısıp evlı olmak nasıl bısı ben evelenınce mecburen calısma hayatıma son verdım. (eşten emeklıyım :) ) bazebn ıykı calısmıyorum dıyorum bazende ozlemıyo degılım

çalışmak gayet iyi ama her bayanın içinde bi ev hanımı var yani kesinlikle.
o yüzden işteykende kafamız evimizle meşgul...
aslında bayanlar için yarım gğn bi iş olcak sabahtan öğlene kadar gideceksin ohh sonra miss gibi evdesin :)
hem çalış hem ev hanımı ol :)

aslında evden calısabılıcek bı ısım var ama o sekldede calısıcak fırma zor erkes fulltıme arıo

canım bende 30 temmuzda evlendim izmirliyim izmirde yaşıyorum bu kadarcık

bura cidden baya hareketlendi oh oh kızlar topiğimiz çok arkadaş canlısı topictirr

sssccc canım senin işlerinde inş bizim gibi rahatlar yaaa

wallaa ben 9 6 çalışıyom haftasonumda tatil ama dediğin gibi bir iş olsaa ne güzel olurdu bunun için en ideal meslek öğretmenlik yaa abim derdi hep öğretmen ol bayanlar için çok rahat diye ama dinlemedim iştee

ah ahh mutlucum o günler gelir mi bilmiyorum. şimdi kursa da başladım biliyorsun yoğunluğum ve yorgunluğum daha da artacak birkaç gün sonra.

ben çalışmayı seviyorum. bütün gün evde olsam kesinlikle kafayı yerdim. zaten temizlik ve düzen takıntım var diyebiliriz. her yer temiz olsun isteyen biriyim. ev hanımı olsam her gün cam, kapı silen bir tip olurum yapacak iş kalmayınca fayansları sayarım:)))))

plasebo en iyisi öğretmen olmak sanırım. 4 gibi evde olup eşin gelene kadar evle ve kendinle ilgilenebilirsin. walla süper olurdu.

ben bu aralar işteyken pek evi düşünmüyorum. ama ilk evlendiğimizde gerçekten aklımı kurcalardı. misafir geleceği zamanlar daha çok oluyordu:) ilk dönemler çok sık gelen oldu ve 3 haftadır gelen giden kimse yok. çevremizde çalıştığımız için haftaiçi ve davetsiz misafir sevmediğimi biliyor
bazen yemek konusu takılıyor aklıma gün içinde o da anlık oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…