- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.561
ben öğretmenim :) ama bende 8 - 5 çalışıyorum
ah ahh mutlucum o günler gelir mi bilmiyorum. şimdi kursa da başladım biliyorsun yoğunluğum ve yorgunluğum daha da artacak birkaç gün sonra.
ben çalışmayı seviyorum. bütün gün evde olsam kesinlikle kafayı yerdim. zaten temizlik ve düzen takıntım var diyebiliriz. her yer temiz olsun isteyen biriyim. ev hanımı olsam her gün cam, kapı silen bir tip olurum yapacak iş kalmayınca fayansları sayarım:)))))
plasebo en iyisi öğretmen olmak sanırım. 4 gibi evde olup eşin gelene kadar evle ve kendinle ilgilenebilirsin. walla süper olurdu.
ben bu aralar işteyken pek evi düşünmüyorum. ama ilk evlendiğimizde gerçekten aklımı kurcalardı. misafir geleceği zamanlar daha çok oluyordu:) ilk dönemler çok sık gelen oldu ve 3 haftadır gelen giden kimse yok. çevremizde çalıştığımız için haftaiçi ve davetsiz misafir sevmediğimi biliyor
bazen yemek konusu takılıyor aklıma gün içinde o da anlık oluyor:)))
ah ahh mutlucum o günler gelir mi bilmiyorum. şimdi kursa da başladım biliyorsun yoğunluğum ve yorgunluğum daha da artacak birkaç gün sonra.
ben çalışmayı seviyorum. bütün gün evde olsam kesinlikle kafayı yerdim. zaten temizlik ve düzen takıntım var diyebiliriz. her yer temiz olsun isteyen biriyim. ev hanımı olsam her gün cam, kapı silen bir tip olurum yapacak iş kalmayınca fayansları sayarım:)))))
plasebo en iyisi öğretmen olmak sanırım. 4 gibi evde olup eşin gelene kadar evle ve kendinle ilgilenebilirsin. walla süper olurdu.
ben bu aralar işteyken pek evi düşünmüyorum. ama ilk evlendiğimizde gerçekten aklımı kurcalardı. misafir geleceği zamanlar daha çok oluyordu:) ilk dönemler çok sık gelen oldu ve 3 haftadır gelen giden kimse yok. çevremizde çalıştığımız için haftaiçi ve davetsiz misafir sevmediğimi biliyor
bazen yemek konusu takılıyor aklıma gün içinde o da anlık oluyor:)))
Kızlar merhaba,nasılsınız
evreka canım bir arkadaşımız süresiz izine çıktı ailesel sağlık sorunları nedeniyle yoğunluk biraz da ondan.. inşallah en kısa sürede rahat nefes alırım ben de.
araştırma merkezindeyim ebn. sınıfta olsam size böle cevp veremezdim zaten :)
Bugün gıcık oldum foruma neden bu kadar yavaş yaBen çay içeyim bari :)
Merhaba ceylinim iyiyiz sen nasılsın
selam tesekkurler sen nasılsın
ceylincim hoşgeldinn iyiyiz valaaa iş güç aynı sen naptın başladınmı yemek kursuna
bende selam alayım bari ceylin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?