Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evreka canım bir arkadaşımız süresiz izine çıktı ailesel sağlık sorunları nedeniyle yoğunluk biraz da ondan.. inşallah en kısa sürede rahat nefes alırım ben de.

yeni gelinlerle tanışıyoruz galiba:)

ben 19 haziran geliniyim. istanbuldayım. 27 yaşındayım. bu aralar iş hayatı stresli geçen bir muhasebeciyim:)

Allah kolaylık versin sana ne diyeyim Ya biz senle çok benziyoruz burcun ne senin daha öncede söylemiştim sana bunu sanırım...Bende takıntılıyımdır temizlik konusunda ilk evlendiğimizde haftada iki kere ince temizlik yapıyordum sonra yorulmaya başlayınca bire indi o...Ben evlendiğimde iki ay evdeydim çok sıkıcı geldi bana..

Aranızda çalışma düzeni olarak en iyi benim sanırım 8-4 çalışıyorum haftada iki gün 11-7 çalışıyorum eşime ve kendime baya zaman ayırıyorum işim yorucu da değil

Allah kolaylık versin sana ne diyeyim Ya biz senle çok benziyoruz burcun ne senin daha öncede söylemiştim sana bunu sanırım...Bende takıntılıyımdır temizlik konusunda ilk evlendiğimizde haftada iki kere ince temizlik yapıyordum sonra yorulmaya başlayınca bire indi o...Ben evlendiğimde iki ay evdeydim çok sıkıcı geldi bana..

Aranızda çalışma düzeni olarak en iyi benim sanırım 8-4 çalışıyorum haftada iki gün 11-7 çalışıyorum eşime ve kendime baya zaman ayırıyorum işim yorucu da değil

mutlu senin çalışma ssatlerin iyiymiş. eşin de işten geç geliyordu sanırım senin.
ben normal şartlarda 7-7.30 arası evde oluyorum. eşim çoktan eve gelmiş yemeği hazırlamış hatta bazen beni beklerken biraz uyumuş bile oluyor
ben oğlak burcuyum canım. 4 ocak...

Kızlar afiyet olsunnnn acil bişi sorabilir miyim ya napıcamı bilemedim, böreklik peyniri tuzluyor muyuzz tuzsuz çünkü böyle yapsam nasıl olur :44:

Merhaba ceylinim iyiyiz sen nasılsın

selam tesekkurler sen nasılsın

ceylincim hoşgeldinn iyiyiz valaaa iş güç aynı sen naptın başladınmı yemek kursuna

bende selam alayım bari ceylin :)

sağolun kızlar bende iyiyim,,,buraya gelince nefes alıyorum bira,bu ,şler bunalttı beni...kimsede olumsuz bişey yoktur umarım okuyamıyorum önceki yazıları zaman darlığından.iki arada bi derede yazıyorum..

plasebo sende hoşgeldin tatlım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…