Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bakalım artık görücez ne kadar engel die
ama hiç kimsyee sölememe kararı aldım tabi siz hariç bebek düşümdüğümü o zamn psiolojik baskı oluyo
zaten ne kadar zamnda olacağıda belli değil

günaydınn kızlarrr spedyyim gözün aydınn

aynen canım ya çok iyi geldi dün olmam

günaydın arkadaşlar,,,,benim testim negatif çıktı bakalım hastalanacakmıyım 18 ini bekliyorum

hayırlısı olsun canım bu kadar fazla düşünme bence istiyorsunuz Allah ne zaman nasip ederse öyle olsun düşününce de etki edebilir

Yaaa ben neye bakıcam bilemedim msn face kk geçenlerde çoklu msn yüklemeye çalıştım kabul etmedi pc...Alçak köfte...

çok doğru söyledin valla ben işte daha yoğundum önceden ama şimdiki kadar yorgun hissetmiyordum kendimi

Benim burnum kırıldı küçükken yamuk tutmuş şimdi ufacık bir darbede gösümden yaşlar geliyor...Akşam yattık eşimle şakalaşıyorduk eşimin dirseği burnuma geldi nasıl sızladı hüngür hüngür ağladım mani olamadım gözyaşlarıma

oofff canımmm yaa anneminde öyleee burnu kırılmış düzeltmişler ama hala acıyor en ufacık birşey olsun oda nasıl ağlıyorr içim ghidiyorrr öyle oluncaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…