Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

iyiyim canım eşimin yanına gitmiştim yeni geldimm bi bakayım dedim

akşama çaya misafirimiz var bişeyler yapıcam bugün

sen nasıl oldunn

dahada kötüyüm bugün canım 1 saate çıkcam işten eve gidip duş alıp uyumak istiyorum dayanamıyorum artık

bende sıkıldım bu ay çok misafirim geldi yoruldumm belli bir süre almıcam diyorum ama saolsun eşim hayır diyemiyorr

Evreka eşime sordum dediki kırklareline gitmeden izmire gitmek olmaz yaza gidelim dedi... Gerçi sonuna ekledi sen izin alabilirse gideriz diye...Ama ben en fazla dört gün alabilirim...

Son düzenleme:
Evet olacak şey değil Siz bize ne zaman geleceksiniz bakayım

bilmem canım ne zaman isterseniz siz kendinize göre ayarlayın yani eşin haftasonu müsait olmuyor geç çıkıyordu. hafta için bi akşam ikinizin de müsait olduğu bigün olabilir
bu hafta bizimkinin işleri hafifleyecek denetlemeciler gideceklermiş sanırım bu haftasonu dişçiye gidicez ikimizde . hava da çok kötü ya içim karardı eeeee

Valla aynen öyle şimdi sıra bende bereketli geçti bu ay

evet canım ne güzel kışın böyle oluyor fazla gidip gelinmiyor. ancak arkadaş ortamı ile işte.
bide anneler babalar. aman hiçte havam da değilim bu aralar öyle ağır misafir ağırlayamam

offf kıyamamm ben sana yaaa annemin soğuktada sızlar burnu seninde öyle sızlıyormu

ya ama yaaaaaaaa yazada gelin şimdide gelinnn neden illa kırıkkaleede ısrar ediyo

çünkü biz evlendiğimizden beri kırklareline doğru düzgün gidemedik ramazan bayramında bir gün bile değil kurban bayramında bir buçuk gün...Akrabaları filan davet etmek istiyor bayramlarda hep gezmeye gelin diyor Çok soğuk olursa sızlar burnum Ve hep akar yaz kış azcık soğuk olsun yeter...

korktun dimi açık söyleee isonun çenesindenn

şaka bir yana anladım canım ozaman birşey diyemem siz bilirsinizz ama izmirde bir eviniz var unutmayın

Speddy bize hafta sonu uyar eşim yedide evde olur...Haftasonu biz dışarı çıkmıyoruz eşim eve gelmesi gitmemiz geç olur ve eşim için yorucu olur diye ama misafir kabul ediyoruz...Yedi buçuk gibi gelirsiniz siz eşimde evde olur o saatte...Ben eşin yoğun diye denetlemecileri bekliyorum eğer bu hafta bitecekse gelirsiniz haftaya filan...

bu sene aslında tatile Ege taraflarını istiyorum.
1 hafta otelde tatil sonra izmirde akrabalarımız var ama köyünde eşimin akrabası çiftlik evleri var 1/2 gün oraya gitmek istiyorum..
Sonra aydına geçmek istiyorum gerçi sıcakta da pek çekilmez orası ama
bakalım erken rez. başlamış bi ara bakmak lazım

tamam ozaman haftaya için konuşuruz canım bi akslik olmaz ise geliriz ben haftaya çalışıyorum zaten pazar olmasın cçtesi olsun ben genelde pazar günleri evde aylak aylak yatıyorum çünkü

canım marmaris dalaman bodrum tarafını öneririm bizde bu sene dalaman tarafına gitcez arkadaşlarla

izmirde akrabalarınız var ben yokum dimiiii

canım marmaris dalaman bodrum tarafını öneririm bizde bu sene dalaman tarafına gitcez arkadaşlarla

izmirde akrabalarınız var ben yokum dimiiii

izmire gelirsek mutlaka görüşürüz.
şu da bi gerçek bu yıl gelicez mutlaka 1-2 günlüğüne ama benim tam yerlerini falan öğrenmem lazım..
onların uzakta bi yerde gelirsek detaylı konuşuruz.

valla bu havalar yüzünden insanın ruhu daralıyor yağmuru ve kışı sevmiyorum. yaz gibisi varmı yaa her yer cıvıl cıvıl güneş deniz bak bak canım ne kadar zamlanmışmı geçen seneye göre

geçen seneki balayı otelimize baktım aman aman fark yok aman sonuçta tatil yani bence herşeye değer
bodruma baktım . birazcık devam edeceğim iyi geldi

Kızlar bodrum-akyaka- muğla merkez 'e gelirseniz muhakkak haberim oluyor ona göre görüşürüz ben yazın bu taraflardayım

tabi aydında var ama yazın çok sıcak oluyor ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…