- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.761
Günaydın kızlar ;
giz09 misafir gelme merasimlerini artık sana devrettim uzun zamandır bana kimse gelmiyor
Günaydın kızlar ;
giz09 misafir gelme merasimlerini artık sana devrettim uzun zamandır bana kimse gelmiyor
iyiyim canım eşimin yanına gitmiştim yeni geldimm bi bakayım dedim
akşama çaya misafirimiz var bişeyler yapıcam bugün
sen nasıl oldunn
aynen hala sızlıyor burnum
Evreka eşime sordum dediki kırklareline gitmeden izmire gitmek olmaz yaza gidelim dedi...
Evet olacak şey değilSiz bize ne zaman geleceksiniz bakayım
Valla aynen öyle şimdi sıra bende bereketli geçti bu ay
offf kıyamamm ben sana yaaaannemin soğuktada sızlar burnu seninde öyle sızlıyormu
ya ama yaaaaaaaayazada gelin şimdide gelinnn neden illa kırıkkaleede ısrar ediyo
çünkü biz evlendiğimizden beri kırklareline doğru düzgün gidemedik ramazan bayramında bir gün bile değil kurban bayramında bir buçuk gün...Akrabaları filan davet etmek istiyor bayramlarda hep gezmeye gelin diyorÇok soğuk olursa sızlar burnum Ve hep akar yaz kış azcık soğuk olsun yeter...
Speddy bize hafta sonu uyar eşim yedide evde olur...Haftasonu biz dışarı çıkmıyoruz eşim eve gelmesi gitmemiz geç olur ve eşim için yorucu olur diye ama misafir kabul ediyoruz...Yedi buçuk gibi gelirsiniz siz eşimde evde olur o saatte...Ben eşin yoğun diye denetlemecileri bekliyorum eğer bu hafta bitecekse gelirsiniz haftaya filan...
bu sene aslında tatile Ege taraflarını istiyorum.
1 hafta otelde tatil sonra izmirde akrabalarımız var ama köyünde eşimin akrabası çiftlik evleri var 1/2 gün oraya gitmek istiyorum..
Sonra aydına geçmek istiyorum gerçi sıcakta da pek çekilmez orası ama
bakalım erken rez. başlamış bi ara bakmak lazım
canım marmaris dalaman bodrum tarafını öneririm bizde bu sene dalaman tarafına gitcez arkadaşlarla
izmirde akrabalarınız var ben yokum dimiiii
izmire gelirsek mutlaka görüşürüz.
şu da bi gerçek bu yıl gelicez mutlaka 1-2 günlüğüne ama benim tam yerlerini falan öğrenmem lazım..
onların uzakta bi yerde gelirsek detaylı konuşuruz.
iznirin en uzağı 45 taş catlasın 1 saattir canımm problem olmazz
iyiyimiş ozaman.
görüşürüz gelirsek eğer tatillere bakıyorum içim canlandı hee
valla bu havalar yüzünden insanın ruhu daralıyor yağmuru ve kışı sevmiyorum. yaz gibisi varmı yaa her yer cıvıl cıvıl güneş denizbak bak canım ne kadar zamlanmışmı geçen seneye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?