Evlenen herkes mutsuz mu ?

Allah sağlıkla aldırsın kucağınıza ❤ amin

Evlenecegın insanı iyi tanı sonra evlen. Ben kısa surede evlendım aşık oldum. Mutluyum allaha şükür eşimde çok iyi biri

Hayir anlattıgımı nerden cıkardiniz ☺ ailevi durumlarin hic birinden haberi yok asla dahil etmem.. durumunuza üzüldüm insan içine girmeden bilemiyor işte kendi ayaklarınızın uzerinde durmanızı takdir ettim bende üniv. Mezunuyum asgari ucretle cok alakasız bi yerde calısiyorum ilerlemeye calistikca geriliyorum hep kaderim bi acaip anlamadım evlilikte yüzüm güler insallah

Aynen öyle ayaklarımın üzerinde durabilirim ama ikinci bir mutsuz aile ortamini kaldırabilir miyim bundan korkuyorum açıkcası

Şükür eşim nasıl tanidiysam öyle biri 7 senedir. Yuvarlanıp gidiyoruz. Sakin mülayim bir adamdır. Oturaklidir ama gülüp eğlenmeyi de bilir. Yeri gelir çocuk gibi de konuşur. Çok sinirlense de bağırıp çağırmaz. Kötü ne yaşarsa yaşasın karşıdaki hakkında olumsuz yorum yaptığını görmedim. Ben ona göre daha fevri ve sinirli bir insanım. Ama sakinligiyle beni de hizaya soktu. Karşıdaki insanı iyi analiz edip işaretleri iyi okumak lazım. Kör kütük aşıktık evlendiğimizde diyorlar ya demeyin işte. Küçük olaylar büyük sonuçlar doğurur bazen. Aman evlenince düzeltirim ben onu demeyin. Hazır düzgün adam alın. Bir de gereksiz alınganlık etmemek, sabır zorlamamak lazım. Bazen biz de kaprislerimizle karşıdakini çileden çıkarabiliyoruz bunu da yapmamak lazım.

Pardon ben yanlış anladım.. En iyisini yapıyorsunuz anlatmamakla aklı başında biri olduğunuz yorumunuzdan belli eminim kendinize uygun bir eş seçeceksiniz İnş hep mutlu olursunuz

Sevgilim sakin biri 5 dk dan fazla sinirli kalamam hemen gönlümü alır üstüme gitmez sarkılar türküler söyler körkütük asık degilim kendimce seviyorum bağlıyım ona hayatımı devam ettirmek için ideal kişi.. benim korktuğum sonrası evlenince değişip degişmeyeceğini bilmiyorum o korkutuyo

Evlilik piyango gibi. Benim de annemin babamın kavgaları olurdu bende aynen senin gibi korkardım evlenmekten taaaki eşim hayatıma girene kadar. 2 yıldır evliyiz çok şükür ikimizde mutluyuz. Eşim sessiz sakin huyu güzel bir adam onun sayesinde ben de değişmeye başladım,ben de sakin biri oluyorum yavaş yavaş.

Pardon ben yanlış anladım.. En iyisini yapıyorsunuz anlatmamakla aklı başında biri olduğunuz yorumunuzdan belli eminim kendinize uygun bir eş seçeceksiniz İnş hep mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için allah size kat kat fazlasını versin cok mutlu olun ❤

Allah bozmasın darısı basıma

Benim annem de babamdan ve onun ailesinden cok cekmis. Dunyada hicbir erkege guvenmez. Benim cocuklugum da stresli mutsuz bir ortamda gecti.
Karsindaki kisiye guveniyorsan evlen. Kendi evinde karisan gorusen olmaz. Evlilik her gun mutluluk degil arada sorunlar da olabilir.
Annen gibi olmamak da senin elinde

Onu kimse bilemez. İpuçlarını değerlendirerek fikir sahibi olabiliriz. Gerisi şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…