Eğer para için evlenecek olunursa sonuç hüsran olur. Ama hangi insan sırf 5 bin tl için evlensin ki ? Adamın ettiği yardıma bile kötü gözle bakıyorsunuz. Ayrıca 4 çocuk konusuna gelince yapan yapar yapmayan yapmaz herkesin kendi hesabı. Adam sanki boğazlara bıçak dayadı 4 çocuk yapılacak diye..!Resmen Erken yasta evlilige teşvik bu!!! Tayyipin 4 cocuk yapin sloganina denk düsüyor.. .Erken evlilik bol çocuk... Sonra geçim sikintisi , 3 gün sonra boşanma....
Eğer para için evlenecek olunursa sonuç hüsran olur. Ama hangi insan sırf 5 bin tl için evlensin ki ? Adamın ettiği yardıma bile kötü gözle bakıyorsunuz. Ayrıca 4 çocuk konusuna gelince yapan yapar yapmayan yapmaz herkesin kendi hesabı. Adam sanki boğazlara bıçak dayadı 4 çocuk yapılacak diye..!
Hey Allah'ım rüşvetmiş. Para için çocuk yapıp, para için evlenen suçlu değil de çocuğu olana evlenip yuva kurmak isteyene yardım eden cumhurbaşkanımı suçlu. Adamın ettiği yardıma bile bi kılıf bulursan tabii çıkar kalkanlarım !.Size göre bana göre sirf 5 lira dedigimiz kimine göre küçümsenmeyecek bir para.. 5 binliraya komple evinin esyasini alanlar var eee bu göz önünde bulundurulursa 5 lira icin evlenenler gayet tabi olur... Bogaza bicak dayamadi ama ona bile rüşvet bindirdi cocuk yap para kazan hesabi para icin cok sey yapiyor bizim insanimiz... Tayyip deyince kalkanlariniz cikiyor hepinizin te allahim ya...
Hey Allah'ım rüşvetmiş. Para için çocuk yapıp, para için evlenen suçlu değil de çocuğu olana evlenip yuva kurmak isteyene yardım eden cumhurbaşkanımı suçlu. Adamın ettiği yardıma bile bi kılıf bulursan tabii çıkar kalkanlarım !.
Yani kim siyasete nasıl sokmuş gayet açıkça gözüküyor farklı fikirler asla güzelce konuşmayı öğrenemeyecekler illa polemikAslnda konu siyaset degil ama sabit dusunenler tarafindan siyasete gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?