• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

ecossu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
251
24
28
İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?

İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Sevişiyorum evlenmeyeyim bunla gidip bakire kız bulayım muhabbeti yapan erkeklere denk gelmişsiniz.

Herkesin ilişkisine göre değişir bu nasl soru 🤣

ben nişanlıyım ve seks yapıyorum direkt olaya bakış açın çok tuhaf bence erkeği evliliğe götürmek olarak neden bakıyorsun. ha seks ha sevişme.
Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya

Erkeği evliliğe götürmek... bu başlı başına yanlış bir bakış açısı.
Öncesinde seviştin diye seninle evlenmek istemeyen adamla zaten olmaz. Herksin kendi tercihi istersen yaşarsın ve bunun süreci zamanı o ilişkiye bağlıdır.

Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
valla benim ilişki yaşayıp sevişmeyen arkadaşım yok. hepsi de evlendi nişanlı uzun süredir vs. sizin karşınıza çıkan erkekler öyle olabilir. ilişkilere bakış açınız tuhaf mesela ciddi gözle bakılan kız erkeği evliliğe götürmek. siz seçici olacaksınız. beraber evlilik kararı alacaksınız. bunun sevişmekle alakası yok. ilişki frekansıyla alakalı

Siz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..

Back
X