Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

Hanımlar bence biraz sakin olun ve erkek ağzıyla konuşmayı bırakın lütfen. Bir kadın kendi isteğiyle istediği seviyede cinsellik yaşar. Sırf sevişti penetrasyon olmadı diye "sen bakireyim de her haltı ye" damgası yapıştırılamaz. Bir insan sizin tabirinizle her haltı yiyip penetrasyonu istemeyebilir çünkü onun vücudu onun kararı değil mi? Konu sahibinin durumu bariz belli yanlış adamla bir yakınlaşma sonrası değersiz hissettirilmiş ki bu sitede evli kadınların bile evlendikten birkaç ay sonra değersiz hissettirildiğini okuyoruz değil mi? Adamlarda elde ettikleri kadınlara karşı ciddi saygısız bir tutum var. Birbirimizi destekleyeceğimize taşlayacak insan arıyoruz resmen.

Modernlik, toplumun kültürel sosyal vb birçok konuda ilerlemesi ve gelişmesidir. Ayrıca teee 18.yy'da ortaya çıkmış, üstelik Avrupa'da...size kötü bir haberim var, biz yarı Ortadoğulu bir toplumuz Bu devirde yaşadığınız şehirde sevişemiyor olmanızın konunyla hiç ilgisi yok yani. O şehirde olmuyorsa başka şehirler deneyin...

İki sebebi var kendimi çok kasıp gerildiğim için rahat hissetmiyorum zevk alamıyorum. İkincisi işi bittikten sonra benden soğur mu hissi oluşuyor.
Karşıdakinin isiydi bitti vs gibi kendi degerinizi düşüren bu düşünme şeklinden bir siyrilmaniz lazım. Siz kendinize değer vermezseniz başkası neden değer versin değil mi?

Ayrıca sizden bu sebeple soğuyacak bir adamin sizin gozunuzde çöp kadar değeri olmamalı, poşete koyup tenekeye atmaya değmez o derece degersizdir. O dakika da amaan sikko bı adamla yıllar kaybetmedim buna da şükür diyip geçmeniz lazım. Çünkü herhangi bir kadına, "işim bitene kadar" diye bakan adam size değer verse nolur vermese nolur? Zaten onun değer yargıları kötüdür, dengesizdir gelip geçicidir, size neler neler yapar, kurtuluyorsunuz Allah korumuştur o derece kalitesizdir. Asıl sizin öyle tiplerden sogumaniz gerekir.

Ve bilinç altınıza işlediğimiz bu ozdegersizlik de tam olarak sizin kasilmaniza sebep sizi durduran şey bu korkularınız işte. Önce kendi bilinçaltıniza işlenmiş bu değersizlik bir temizleyin. Zaten sonra karşı tarafın düşüncelerinin bir önemi kalmayacak su akacak yolunu bulacak.

Bakın burda da yine kendinizi değersiz görme var niye dar kafalı birinden kaçmak yerine ona uyumlanmaya çalışiyorsunuz ki?

Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Kendileri her boku yiyip sonra bakire kiz isterler. Bu nasil bir kultur anlayisi anlamiyorum

O kişiye göre değişir.Tercih işte ayıp günah yada hazır değilim vs.Yada kimisi umursamaz.

Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum.
Kafası dar adamın neyine aşık oldun? o, geçmişinde yaşadığıni gizledi mi? gizlediyse nereden biliyorsun? eski sevgilileriyle konuştun galiba?
Aşık oldugun adamı dolandırmayi hak görebiliyorsan aşık degilsindir

Ben biraz farklı gireceğim dalga geçmek istemiyorum. Erkekler cinsel ilişkiye girme olayını sorun etmiyor benim evlilik öncesi gözlemlediğim. Ama her date e çıktığı adamla sevişen, tek gecelik ilişkiler yaşayan kadınlardan da çok hoşlanmadıklarını düşünüyorum. Zira ben de önüne gelenle sevişmiş bir erkekle sex yapmak istemezdim başta hastalıktan çekinirdim.
karşınızdaki adamlar da salak değil. Biz de değiliz. Sizin nasıl ilişkiler yaşadığınızı az buçuk tahmin ediyorlardır. Yargılamak değil niyetim beni ilgilendirmez ama sebep bulmak istedim yaşadığınız duruma.
Bence derdin evlenmek değil zaten. İlişkilerin de yürümüyor. Evlenme ihtimaline gelmiyor konu gibi duruyor buradan bakınca.

yani insanların özel hayatı kim ne yapmak isterse onu yapar erkek gerçekten istiyorsa hiç bişey evlenmesinin önünde duramaz herkesin günahı sevabı kendine sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…