Çok saçma bir matematik ne alaka acabaİki yüzlü davrandığınız için karşınıza çıkan herifler de size iki yüzlü davranıyor. Bu kadar basit aslında matematik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma bir matematik ne alaka acabaİki yüzlü davrandığınız için karşınıza çıkan herifler de size iki yüzlü davranıyor. Bu kadar basit aslında matematik.
Her şeyi yaşayıp bakireyim diye gezen bir insan iki yüzlüdür. Sevişene kadar iyi davranıp seviştikten sonra yollu muamelesi yapan insan da iki yüzlüdür. Bu iki insan birbirine denktir. Matematik bu. İki kere iki dört.Çok saçma bir matematik ne alaka acaba
Sex yapmakla sevişmek benim gözümde de aynı hatta kusura bakmayın ama sinsisiniz sözde ilişki yaşamadınız bu tarz ufak hesaplar peşinde olmak hoş görünmüyor , evliliğe götürme kısmına hiç yorum yapmayacağım banlanırımİlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
yoo gayet ilk mesajda seks yapmadan sevişmeyi de yatmak olarak mı görüyorlar demişsinBen kendimi bakire görmüyorum ki soruyu sex yapıp yapmamak tarzında sordum. Etrafımda herkesin böyle olduğunu düşünebilirseniz bir dk falan bu bilinç yüzünden bunu yapmak zorunda kaldığımı tahmin edebilirsiniz. Öyle düşünen birini seversem bir gün onu kaybetmek istemem belki diye bunu yaptım. Onlar bu zihniyette olmasa ben de mecbur kalmazdım ki kimseye temizim şöyleyim böyleyim demiyorum söylüyorum yaşadıklarımı
Siz net ve dürüst değilsiniz ki bu konuda.O kafada olmak zorunda bıraktılar beni. Herkes böyle küçüklüğümden beri bunları duyarak büyüdüm. Şimdi de böyle tepkiler beklemiyordum hatta herkes her şeyi kocasıyla yaşıyor sevgiliyken öpüşme dışında bir şey olmuyor gibi. Rahatladım aslında demek ki basit biri değilim onların algıladığı gibi.
Evet bu olayın bu kadar büyütülmemesi gerekiyor. Ben eski sevgililerimi hatırlamıyorum bile şu anki aklımda sadece. Onunla da evlenmek isterim böyle düşünmüyorsa tabi.Ya kızarlar belki ama evlilik öncesi bi test sürüşü gerekli ya bana göre. Bide erkeğin tecrübeli olması makbulbakir bi adam yeni açmış avakado gibi ya olgunlaşması için iyice bi dövmek gerekiyor öbür türlü yok yani ön sevişmeydi oralıydı hepsini bilsin
kadın yaşasa da yaşamasa da ona ne yaşattığını bilmeli benceee..
Yani yanıt evet evlilik öncesi seviştim onayladım baktım cinsel isteği yüksek hemen evlendim bana böylesi yaraşırdı![]()
Kendi kafası da aynı ama bir sorun yok yani banlanmamak için çok uzatmadım ama tencere kapak bence bulduklarıylaSiz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..
Ya tam yapacaksınız ya hiç yapmayacaksınız. Böyle etrafında dolaşmakla olmaz. Hiçbir çevrede kabul görmez bu tavrınız. Madem belli çevrenin dışına çıkamıyorsunuz, yapmayın bi şey. Bir erkeği cinsellikle elinizde tutacağınızı sanmıyorsunuzdur hala inşallah. En işe yaramaz ama hala en çok kullanılan başka bir yöntem daha yok ya, neden ki acaba?Ben kendimi bakire görmüyorum ki soruyu sex yapıp yapmamak tarzında sordum. Etrafımda herkesin böyle olduğunu düşünebilirseniz bir dk falan bu bilinç yüzünden bunu yapmak zorunda kaldığımı tahmin edebilirsiniz. Öyle düşünen birini seversem bir gün onu kaybetmek istemem belki diye bunu yaptım. Onlar bu zihniyette olmasa ben de mecbur kalmazdım ki kimseye temizim şöyleyim böyleyim demiyorum söylüyorum yaşadıklarımı
Hayır orda demek istediğim şey ben biriyle seviştim diyelim o sex yaptığı kadını aklınca ucuz gören bir zihniyetteyse seviştiği kadını da mı sex yapmış kategorisinde değerlendirir? Yoksa kötü bir şey yapmadı ki sadece seviştik mantığıyla mı yaklaşır. ( bakın doğru bulmuyorum bu bakış açısını ama şu anki sevdiğim adam böyle napabilirim)yoo gayet ilk mesajda seks yapmadan sevişmeyi de yatmak olarak mı görüyorlar demişsin
Böyle düşünen bir erkek tarafından ciddi düşünülmekte istemem şahsen. Kendisi sevişip, hayatını yaşayacak bana gelince bakire olmamı isteyecek yohhhh yaaağ... Hadi bu zihniyetle evlendiniz diyelim ileride de yine sorgulayacak sizi, aldatmış olmanızla, geçmişinizle suçlayıp yüzünüze vuracak sürekli onunla mutlu olma ihtimaliniz yok.Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
o zaman onu sevmeyeceksin bir insan kendini değersiz hissettiren birini neden seçer ve sever? kaç yaşındasın çok merak ediyorum. senin zihniyetinin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum hala. yani bundan ayrılsan yine öyle düşünen birini çekersin kendine benceHayır orda demek istediğim şey ben biriyle seviştim diyelim o sex yaptığı kadını aklınca ucuz gören bir zihniyetteyse seviştiği kadını da mı sex yapmış kategorisinde değerlendirir? Yoksa kötü bir şey yapmadı ki sadece seviştik mantığıyla mı yaklaşır. ( bakın doğru bulmuyorum bu bakış açısını ama şu anki sevdiğim adam böyle napabilirim)
Bir kere yaptık bundan sonra yapmasam düzelir mi acaba algısı. Cinsellikle kaybettğimi düşünüyorum ben siz elde tutamazsınız diyorsunuz. Zaten amacım bu değil.Ya tam yapacaksınız ya hiç yapmayacaksınız. Böyle etrafında dolaşmakla olmaz. Hiçbir çevrede kabul görmez bu tavrınız. Madem belli çevrenin dışına çıkamıyorsunuz, yapmayın bi şey. Bir erkeği cinsellikle elinizde tutacağınızı sanmıyorsunuzdur hala inşallah. En işe yaramaz ama hala en çok kullanılan başka bir yöntem daha yok ya, neden ki acaba?
Ya herkes sevissin ne olacak, ne oyle evlenmeden olmaz tripleri cok sacma,karsidaki de gercekten adam ise sevissin gitsinİlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
İnanmıyorlar artık Tahin bu ilkimsin muhabbetine, hatta çok pis geyiği dönüyor, aşkım sen ilksin yaz görsellere tıkla, yarılırsın gülmekten.Siz net ve dürüst değilsiniz ki bu konuda.
Sevgililerinizle bakireyim muhabbeti yapıyorsunuz muhtemelen. Sonra sevisiyorsunuz karşınızdaki adamlarla, onlarda bu muhabetlere giren tipler olarak degisik şeyler düşünuyordur.
Herkes evlenmeden önce sevişmiyor bu arada, inancından ya da evlilik sonrası yaşamak istediği icin uzak duranlarda var. Mesele karşındakinin gönlü için bir şey yaşayıp, yaşamamak sadece.
Yav ikisi arasında bir fark yok ki. Daha kaç kişi anlatsın bunu sana?Hayır orda demek istediğim şey ben biriyle seviştim diyelim o sex yaptığı kadını aklınca ucuz gören bir zihniyetteyse seviştiği kadını da mı sex yapmış kategorisinde değerlendirir? Yoksa kötü bir şey yapmadı ki sadece seviştik mantığıyla mı yaklaşır. ( bakın doğru bulmuyorum bu bakış açısını ama şu anki sevdiğim adam böyle napabilirim)
peki ya eşin? onun da elini ilk tutan kadın sen misin?Ben, eşim, kardeşlerim, çoğu akrabam eşimizden başka birisiyle el ele bile tutusmadik diyebilirim. Benim doğrum bu aksini çok yadırgıyorum.
Siz ya yaşadığınız gibi olacaksınız ya da olduğunuz gibi yaşayacaksınız. Aksi halde hayatınızda hiçbir şey düzelmez.Bir kere yaptık bundan sonra yapmasam düzelir mi acaba algısı. Cinsellikle kaybettğimi düşünüyorum ben siz elde tutamazsınız diyorsunuz. Zaten amacım bu değil.
Kendinizi bilirsiniz hadi eşinizi de bilirsiniz diyelim geri kalanından nasıl bu kadar emin oluyorsunuz yahuBen, eşim, kardeşlerim, çoğu akrabam eşimizden başka birisiyle el ele bile tutusmadik diyebilirim. Benim doğrum bu aksini çok yadırgıyorum.