Evlenerek doğru mu yaptım

Etkilenmiş sadece dimi yani gidip konuşmuş mu?
Yoksa bizim yakışıklı oyunculara aaa çok yakışıklı dememiz gibi etkilenip geçti ise unutun. Yani geçmiş bitmiş birşey ise. Ve eşinizle konuşun. Çok detay vermemişsiniz yazınızda sadece sizi rahatsız eden bu mu. Kimden diyosunuz bunu
Çabalamış, etkilemeye çalışmış ve çay teklif etmiş o da kabul etmemiş

Tüm bunlari hangi sohbet esnasında söyledi?

Bunlari duyup neden hala evli kalıyorsunuz?

Sizden duysa tepkisi ne olurdu ona bir sorun bakalim.
5 yıllık bir ilişki bizimki üniversite zamanına dayanan, dolayısıyla çok iyi tanıdığımı düşünmüştüm ama yanılmışım

Allah inşallah çok sevdiğiniz biriyle sınamaz sizi bunu kalpten diliyorum. Ben mesleği, kariyeri ve iyi bir ailesi olan bir kızım. Hiçbir erkeğe boyun eğmem. Erkek nedir falan derdim bir kadın güçlü olup ayağının üstünde durmalı hatta bir erkek onu kapının önüne koymadan o koymalı derdim. Gelin görünki aşık oldum her şeyden vazgeçecek kadar sevdim yani büyük konuştum ve Allah beni bununla sınadı sizde benim gibi yapmayın lütfen sonradan çok pişman olabilirsiniz
Ben şu an hayatımda olan erkeği çok seviyorum. Ama ona deli gibi aşık değilim. Kimseye deli gibi aşık olmamalı insan. Kocanız sizi aldatmış siz hala aşığım diyosunuz. Her ne kadar karşıdaki kız teklifi reddetmiş olsa da sonuçta kocanız bu girişimde bulunmuş ve aldatmış oluyor. Aldatan adamın neyini seviyosunuz adam cinsel anlamda başkasını arzulamış işte.

Son düzenleme:
Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki ben:KK43: onsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
Ben şu an hayatımda olan erkeği seviyorum. Ama ona deli gibi aşık değilim. Kimseye deli gibi aşık olmamalı insan. Kocanız sizi aldatmış siz hala aşığım diyosunuz. Her ne kadar karşıdaki kız teklifi reddetmiş olsa da sonuçta kocanız bu girişimde bulunmuş ve aldatmış oluyor. Aldatan adamın neyini seviyosunuz adam cinsel anlamda başkasını arzulamış işte.
Ya tam anlamadim ama flort donemlerinde kocasi baska bir kiza cay teklif etmis yani tam sevgili bile degillermis, tabi dogru anladiysam . Biraz karisik olmus konu sahibi kusura bakmayin

5 yıllık bir ilişki bizimki üniversite zamanına dayanan, dolayısıyla çok iyi tanıdığımı düşünmüştüm ama yanılmışım
Konunuzu yazarken henüz sevgili değilken kızdan etkilendiğini söylemişsiniz, burada da 5 yıllık ilişki diyorsunuz. Yani yıllar önce olmuş bir şeyi mi kafaya takıyorsunuz? Şu an böyle düşünmenize sebep olan şey ne asıl?

Ya tam anlamadim ama flort donemlerinde kocasi baska bir kiza cay teklif etmis yani tam sevgili bile degillermis, tabi dogru anladiysam . Biraz karisik olmus konu sahibi kusura bakmayin
Yani “beni sadece mantıklı bulduğu için evlendi” demiş. Adamın kendisini sevmediğini bile bile evleniyor. Çözemedim konu sahibini ve beklentisini…

İlişkiniz hangi boyuttayken olmuş bu olay? Şahsen ben ilk tanıştığımız zamanlarda olduysa umursamazdım. Ama artık sevgili olma yoluna girdiysek canım sıkılırdı.
Ayrıca "onsuz yaşamayı bilmiyorum" demen o kadar üzücü ki. Bir erkeğe asla o kadar bağlanılmamalı. Erkekler bunu hissettikleri an kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki ben:KK43: onsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
Neden duygularindan tam anlamiyla emin olmadiginiz bir adamla evlndiniz ?
Simdi kafanizda bu kadar soru isareti ve ustelik kaybetme korkusu . Tabikide hic bisey tek tarafli ilerlemez . Karsilikli sevgi olmadiktan sonra evliluk bir kabustur. Eger calismiyorsaniz bir ise girin bir meskaleniz olsun. bu dusunceleriniz yarin dile vurur esinizi ve evliliginizi daha fazla yipratirsiniz. Ve Umarim kocami eve kendime baglarim diye birde hamile kalmassiniz.

Back
X