Evleniceim kii ve Ailesi, ksaca yardm Arkadalar :(

kesinlikle ve kesinlikle ayni evde oturmayi kabul etme
yaşinda küçük bu acelen ne anlamadim?
hemde kisa süre değil 3-4 sene:1shok:
kolaymi yabanci insanlarla ayni evde yaşamak saniyorsun?
ben şuan k.validemle oturuyorum iş bulamadim eşimin maaşi az
4 aydir birlikteyiz ama ömrümden 40 sene gitti sanki
ne özelin kaliyor ne aşkin meşkin resmen eşinle kardeş oluyorsun
yaşin küçük belki beni anlamayacaksin ama inan
beni dinlemezsen kafani çok taşlara vuracaksin
yazik etme kendinelmaz:hoş sadece şuan sevgilinmiş
ama nişanlimda olsa 3-4 yil birliktelik fikri ile bana gelse yüzüğü avucuna koyardim

sevgilinin annesi kendine hizmetçi arıyormuş sevgilin de seni uygun görmüş kusura bakma ama..
daha yaşın kaç başın kaç sen kendi annene bile yardım etmiyorsundur daha doğrusu kendi annen bile hala senden iş beklemiyordur ama sen gidip elaleme hem de ein haricinde evde 3 erkek daha var onlara hizmet edeceksin..
ailen nasıl izin veriyor anlamadım..
bide daha nişanlanmadan cinsellikte nasıl korunacağınızı konuşmaya başlamışsınız...
aklını başına topla kızım giden yıllar geri gelmiyor daha yaşın kaç bu sevgilini kendine uygun gömeyip ayrılman bile lazım sana bu tür konuşmalarla gelen adamdan sana koca olmaz...

Islerine yardimci olmak ne demek ya, nasi dusunce bunlar anlamiyorum ki,
ogluna es mi aliyor evine hizmetci mi, simdiden boyle laflar donuyorsa evin yolu bulunmaz valla!

Arkadaşlar merhaba
kusura bakmayın biraz rahatsızdım evde yatıyordum...
yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
hepiniz haklısınız ve biz ara verdik
herşeyde bir hayır vardır arkadaşlar gerçekten sağolun
ve beni merak eden arkadaşlarım ben şu an iyiyim sağolun..

artık söylenecek birşey kalmadı...

ara verdik derken yani evliliği ertelediniz öylemi:uhm: bu işin tamamen bitmesi gerekirdi:1closedeyes:

ara verdik derken ayrılmış sanırım hakkında hayırlısı olsun canım boyun eğilecek şeyler vardır reddedilecek şeyler vardır bence doğru bir karar verdin.dört erkekli bir evde hizmetçi gibi.hemde kimse senin abin kardeşin değil neler duyuyoruz neler okuyoruz hepside genç bunu o eve gelin almak için ısrar eden aile hangi mantıkla buna karar vermiş merakettim doğrusu.kadın yalnız olur tek olur hasta olur bu mantıklı bi davettir.ama para var pul var bi ev tutumak yerine bisdürü erkeğin olduğu bi eve gelin almazlarsa toplumda ayıplanırlarmış nasıl bir mantıksa.bence o kadar erkeğin arasına gencecik bi gelin alıp aynı evde oturtmak mantıksızlık.bence iyi bi karar vermişsin.

arkadaşlar herşeye ara verdik ben daha fazla yazmak istemiyorum çünkü, sinirlerim kaldırmıyor artık özür dilerim.. teşekkür ederim düşünceleriniz için sağolun :enbuyukkk:

canım kesinlikle ayrı eve gelin git dağ dağ üstüne olur ev ev üstüne olmaz! senin yerinde olsam ayrılığı göze alır yine anne babayla kalmazdım hem daha 19 yaşındasın evliliğin tadını çıkarın gez dolaş lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…