Evleniceim kii ve Ailesi, ksaca yardm Arkadalar :(

bence sölencek söz yok senin sözün üstüne vereliniortak :mymeka: cnm anlayacaksın bunlar sana simdilik agır gelebilir ama seneler hiçte bos laflar olmadıgını sana anlatacak ama hayatının en güsel seylerini coktan yitirmiş olacaksın kaydirigubbakcemile

evlilik çok zor ve sorumluluk isteyen bir müesese canım!
kendini bu yaşta hırpalama!daha çok erken ve niceleri çıkar karşına!...a.s

Evliliğin sorumluğu öyle ağırki ben geç sayılabilecek bir yaşta evlenmeme rağmen alışmakta zorlandım. Yıllarca yalnız yaşayan ben, evlendikten sonra eşime bile alışmakta zorlandım. Kaldıki 19 yaşında kalabalık bir aileye gelin gitmek cidden zor bir durum

Ne kadar doğru demişsiniz. Kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.

henüz ortada fol ve yumurta yokken plan yapmak çok gereksiz bence..önce bi düğün zamanı yaklaşsın nerde kimle aynı evde yaşayacağınız belli olsun..sonra sıra gelsin cinsel mevzulara ozaman çözüm arayışına girersin..sen istemiyosanda d.kontrol hapı kullanırsın ruhu bile duymaz..kendi kendine korunursun..

yazdığklarını göz attımda arkadaşım:bu adamda bana pek bi 100 yıl geriden geliyomuş gibi geldi..sen koşuyosunda bu adam emekliyo be cnm..şu zihniyete bak:
sen annesine yardımcı,
ona eş olmak için eş,
kardeşleri için hizmetli,
isteklerine uyacak bi kadın diye evlenecek seninle.
demek bi ekmeğe muhtaç duruma gelince çalışacaksın sen bu evlilikde öylemi..
işin var,herşeyi rayına oturtup ekmeğini eline almışken o adam sana o ekmeği bırak diyecek illa benn getiricem o ekmeği diyecek..eee erkek ya..sende boynunu büküp oturacaksın öylemi..belki vitrinlere hayran hayran bakıp(ki bu evlilik olura eşikten dışarı çıkacak vaktin olurmu temizlik neferliğinden mechull) alamadığın giyemediğin canın çektiği ama yiyemediğin şeyler için iç geçireceksin..
sen bu kadar şeyi çekeceksin de ne için çekeceksin??
hepsi seni hizmet elemanı olarak görecek sevdiğim dediğin o insan içinmi??????? .

Tekrar merhaba arkadaşlar,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun..
artık bazı şeyleri çok iyi anladım
ben çok büyük sevmişim ve sevgimin büyüklüğünden bazı şeyleri görmemezlikten gelmişim..
dün akşam saat 8 den beri yatıyorum
gerçekten çok sağolun diyecek hiçbirşeyim yok eğer iyi olmazsam doktora gidicem
ben pazartesi günü sizlere haber vericem
kusura bakmayın hoşçakalın sizleri seviyorum..

yaşın ne başın ne canım ya daha 19 hele bir bekle acelen ne bu yaz olmasa öbür yaz kesin evleniriz demişisn acelen ne ki mevzusu hele bi evlenin bakalım sizinki dereyi görmeden paçaları sıvamak değil soyunmak olmuş lmaz:

canım üzüntüden olmamıştır umarım inan değmez bir süre sonra sen de anlayacaksın canım benim iyi olursun inşallah

umarım doğru kararı vermişsindir canım. inanki daha çok gençsin ilerde karşına sana saygı ve de gerçek sevgiyi duyan bir kişi çıkacaktır o zaman bu günleri hatırlayıp güler geçersin inşallah.

eğer bu evliliği yaparsan mutlu olamayacağın iki iki dört canım
bu resmen bile bile kendini ateşe atmaktır niye bunu yapacaksın ki
yaşın daha çok küçük karşına eminim çok daha iyileri çıkacaktır acele etmelmaz:

canım sevindim vallahi içim rahatladı bir genç kız daha yanacaktı nerdeyse ki uyandın sonunda sen inş daha iileri çıkar canım karşına

offffffff ağır bi konuşma geçmiş galiba aranızda.bak iyiki oturdun konuştunn yoksa evlendikten sonra bunları yaşayacaktın artık kaynana hastalık filan dinlemezdi yaptırırdı işi.şimdi hastalığının bile tadını çıkar derim...

daha 19 yaşındasın. eğer şimdi evlenmezsen bundan sonraki yıllarda iyi ki evlenmemişim, çocukmuşm diyeceksin. kabul et ki daha çocuk yaştasın, ne evliliği otur aşağı. zaten sağlam ayakkabı da değil bu çocuk ve ailesi anladığım kadarıyla. köle olmak istiyorsan buyur evlen ama kafanı taşlara vurursun sonra. bu adam resmen robot kadın arıyor. evinde yemek yapsın çocuk pışpışlasın, arada cinsel ihtiyacımı gidersin. evlilik bu değildir. eğer bu adamla evlenirsen çok çekersin, çok baskı görürsün.

yine de tercih senin tabi ama en azından yaşın 25 olsun öyle karar ver evliliğe.

Daha 19 yaşındasın ve başında kavak yelleri eserken bu evlilik merakı niye? Annesine yardımcı arıyormuş, az yesin hizmetçi tutsun o zaman, eş demek hayat arkadaşı demek. Senin ailen nasıl razı oluyor ben onu anlamadım, en güzel yıllarını sakın yakma, oku kendini kurtar, okumasan bile ailenle kal neden bu yaşta evlenip elaleme hizmet edeceksinki? Daha şimdiden sana acımamaya başlamış eş adayın, çocuk iki kişi de isterse yapılır, evlilik için çoook erken ve kusura bakma ama anlattıklarına görede yanlış bir karar, hemen dönsen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…