E
efetubi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prensesasik
-
Vaaay bee ne delikanlı adam, karısını çalıştırmamak için bir ekmeğe muhtaç kalmaya razı... Allah göstermesin sürünseniz ekmeğe muhtaçbile kalsanız çalıştırmayacak sizi...
Çalıştırmaz tabiiii anasının babasının kardeşlerinin çamaşırlarını bulaşıklarını kim yıkayacak ütüleri kim yapacak, ev işlerini kim yaapacak....
Sen çalışsan anacığı çoook yorulur...çalışmaman lazım.. Yeri gelir ekmeğe muhtaç kalırsınız ama sen çalışmamalı anneciğine kardeşlerine ve kocana bedave amelelik yapmalısın.....
Vaaay bee ne delikanlı adam, karısını çalıştırmamak için bir ekmeğe muhtaç kalmaya razı... Allah göstermesin sürünseniz ekmeğe muhtaçbile kalsanız çalıştırmayacak sizi...
Çalıştırmaz tabiiii anasının babasının kardeşlerinin çamaşırlarını bulaşıklarını kim yıkayacak ütüleri kim yapacak, ev işlerini kim yaapacak....
Sen çalışsan anacığı çoook yorulur...çalışmaman lazım.. Yeri gelir ekmeğe muhtaç kalırsınız ama sen çalışmamalı anneciğine kardeşlerine ve kocana bedave amelelik yapmalısın.....
Tekrar merhaba arkadaşlar,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun..
artık bazı şeyleri çok iyi anladım
ben çok büyük sevmişim ve sevgimin büyüklüğünden bazı şeyleri görmemezlikten gelmişim..
dün akşam saat 8 den beri yatıyorum
gerçekten çok sağolun diyecek hiçbirşeyim yok eğer iyi olmazsam doktora gidicem
ben pazartesi günü sizlere haber vericem
kusura bakmayın hoşçakalın sizleri seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?