- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi prensesasik
-
cnm zaten sen niye annesiyle konuşucaksınki
madem evlenmeyi düşünüyorsunuz
insan gibi ailesi gelicek ve senin ailenle konuşucak
Anlamıyorum ne gibi bir laf söz edilecek ? ya da edilebilir ?
Asıl evi varken, aynı eve gelin getirdi diye yapılır laf söz yapılacaksa eğer.
Her iki durumda dışarıdan kimseyi ilgilendirmez, o aynı mevzu.
Her türlü sonuca razı mısın ? Yoksa ayrılalım derse isteklerinden vazgeçicek misin ?
haklısın ama ne yapacağımı bilmiyorum şu andaha dün bu konuyu konuştum bana olursa olur dedi 1. çocuktan sonra korunuruz dedi ben baktım olacak gibi değil hayırlısı olsun diye kapattım konuyu
şimdide sinirden ağlıyorum bugün yine açıcam konuyu ama sonuç yine bellii ne yapıcam ben evlenmesem başkasıyla evlenicek bir kız var bileklava:
ya onların aile kültürü farklı canım annemde diyor o kadar erk arasında olmaz diye söylüyor
bende ona söylüyorum ama anlamıyor
yoksa ayrılalım derse ayrılıcaz ben artık yoruldum mucize
cnm benden sana tavsiye sen sakın gitme
madem seni görmek istiyorlarr çook
gelsinler size sadece bayanlar
anladığım kadarıyla sen kafana takmışsın o çocuğu
Umarım öyledir Canım...
Kapılıp gitmez, rüzgarıyla savrulmazsın dilerim...
...
ayrıca babam yok diyorsun annecin seni bir evde oturasın insanlara hizmetçilik edesin hiçbir şeyde söz hakkın olmasın diye mi binbir zorlukla okuttu büyüttü hiç bişi düşünmüyorsan onları düşün annecine sor bakayım maddi manevi tek başına bir çocuğu o yaşa getirmek kolay mı annenin üzerindeki hakkı için olsa evlenmemen lazım bu adamla
evet yaşım genç ama acele eden ben değil sevdiğim insan..
4 erkek kardeşler ve en büyüğüde o artık annesi bi gelin istiyor yardımcı istiyor ben onu kabul ettim ama şimdide bebek çıktı aklımda bir sürü sorular var hep konuşuyoruz olumlu veya olumsuz ama bir sonuç çıkmıyor ortaya 3-4 sene kesin ailesinin yanında kalıcaz bebeğide olacaksa olsun diyor..ben gizlice korunmayı düşünmeye başladım ve aklım çok karışık ya :1no2:
haklısın ama ne yapacağımı bilmiyorum şu andaha dün bu konuyu konuştum bana olursa olur dedi 1. çocuktan sonra korunuruz dedi ben baktım olacak gibi değil hayırlısı olsun diye kapattım konuyu
şimdide sinirden ağlıyorum bugün yine açıcam konuyu ama sonuç yine bellii ne yapıcam ben evlenmesem başkasıyla evlenicek bir kız var bileklava:
canım haklısın olabilir ama ben şu an zaten çalışıyorum muhasebeciyim ve çok zorluklar gördüm ama sonuçta öğrendim mesleğimi elime aldım..
ve sevdiğim kesinlikle çalışmamı istemiyor 1 ekmeğe muhtaç kalana kadar sen çalışmıcaksın kalsak bile ben çalışıp bakarım diyor yani öyle bir insan değil o yüzden seviyorum onu yukarıdada söyledim ben onun gibi birini tanımadım
ve ayrıca bir çikolata istedim almadı sonra yüzüne vurdum gitti iki tane aldı ama aynısını bulamamış iki gün önce bi baktım almış yani düşünceli ama bazı konularda böyle davranıyor mafoldumben
Çok relax gördüm seni.... Sen evlenmezsen evlenecek başka bi kız var yani...
Yani adam senleseni sevdiği için sana aşık olduğu için hayatının geri kalanını seninle paylaşmak için evlenmiyor....
Evlenmesi gerekiyor... Kendi hormonları duvara tırmandırıyor, anasına evde yardımcı lazım... Eee tabii adamın evlenmesi lazım... Sen olmazsan başkası, o olmazsa birbaşkası.....
Sen de o başka kız agitmesin diye adamın bütün şartlarını kabul et.... Aynı evde de otur kaynanaya hizmetçilik de yap çcuk da doğur, aman haa dikkat et bu görevlerinden birini aksatırsan evlenmeye haır ve nazır başka kızlar da var ya seni boşar onlardan birini alır, yada her neyse.....
şaşıyorum valll... bune rahatlık, bu ne umursamazlık, bu ne kendine değer vermemezlik... Yazık....
İnsan eşşekliği kabul ederse sırtına semer vuran çok olurmuş diye boşa dememişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?