sen çok tatlısın yaa 2 gundur sadece sen guldurebıldın benı. allah gonlune gore versın herseyı. ama senı unutmuycam kafama kazındın ve yasadıkların benı cok etkıledı. daha cok azını bılıyorum belkı ama cok etkılendım bılmıyorum
yaşım 21.. 22 yasında ewlenmıs olucam allah nasıp ederse
sen üzzücü şeyleri düşünme... salla gitsin 3 ay bekle evin olsun.. millet yllarca bekliyo ev sahibi olamıyo
yaşınız çok küçükmüş gerçekten..ben 26 yaşımda evlendiğimde evliliğin yükü bana çok ağır gelmişti..her şey birbirini sevmekle hallolsa keşke..evlilik çocuk oyuncağı değil..büyük bir sorumluluğun altına giriyorsun..genelde yıpranan kadınlar oluyor duygusal olduklarından..
oluruna brakıcam yaa nişanlıma güweniyorum beni kötü duruma dusurmeyecegıne ınanaıyorum aılemede karısmıycam fıkkırlerını soylesınler. ne olursa olsun arkamda dursunlar
sen bunları yaparsan bi kıymetli gelin olursunki.. ailene hissettiğin bu tepkileri nişanlına anlatma sakın.. ailenin kusurlarını teşhir etme karşı tarafa... düğün bitsin eve gelin herşeyi burnundan getirirler zaten... bide ellerine koz verme
haklısın emınım agır gelıcek ama nısanlıma sarılıp yattıgımda herseyı unutuyorum. kokusunu ıcıme cekmemle dunya tersıne donuyor.
haklısın emınım agır gelıcek ama nısanlıma sarılıp yattıgımda herseyı unutuyorum. kokusunu ıcıme cekmemle dunya tersıne donuyor.
kızlar bu kızın sıkıntısı belli3 ay bekleyemiyo
şu an için öyle düşünüyorsunuz..
ay sonu çabuk gelir ev sahibi zamanında bekler kirasını..üstelik taşınırken canım eşyalar maffolur..
kayınvalide kayınpeder yanında sürekli hareketlerine dikkat emen gerekir..cicim aylarını kendi evinde geçireceyine neden kayınvalidenin evinde aman sesimiz duyulurmu diye korku ile geçiresinki..
hayatın sorumlulukları aşkı alıp götürüyor zaten..
sevginiz ise sınanacak bu yazdığımı unutmayın..bunlar sonun başlangıcı
ay sonu çabuk gelir ev sahibi zamanında bekler kirasını..üstelik taşınırken canım eşyalar maffolur..
kayınvalide kayınpeder yanında sürekli hareketlerine dikkat emen gerekir..cicim aylarını kendi evinde geçireceyine neden kayınvalidenin evinde aman sesimiz duyulurmu diye korku ile geçiresinki..
ben o adama ölüyorum 3 sene olucak 8 gun sonra hala gordugumde kalbımm carpıyor nısanlımda oyle .
bekler bekler akıllıdır odaha iyi ya nişanlısı o hırsla ev değil villa alır
sarılıp herşeyi unutmalar işin pembe kısmı..
bikaç ay ertelemekten dünya batmıyacak ya..
bekler bekler akıllıdır odaha iyi ya nişanlısı o hırsla ev değil villa alır
estağfurullah canım..sen yazdıklarımızı aklında bulundur..önce ağlarlar sonra ağlatırlar adamıkötü düşünmek istemiyorum abla yaa. sana abla dıyorum kızmazsın ınsalah. kötü düşünürsem dahada batacakmısım gıbı gelıyor.
biz de aynı evin içinde 1 ay küs kalıyoruz..şuan 5 gündür konuşmuyoruz ilk konuşmamızda hemen aile terapistine götürücem
ben o adama ölüyorum 3 sene olucak 8 gun sonra hala gordugumde kalbımm carpıyor nısanlımda oyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?