evlenicem burnumdan geldi artık cok bıktım yaaa !!

alır walla düğünden önce beyaz eşyamı almak isteyen adama düğünden sonra ben çöp kovasıı bile zorla aldırdım

sende cinsel isteğine karsılık verme bıde ole dene bakalım. çöp kamyonu alır belkı o zaman

sabremeyecek bişe yokkibunda iş bitince amannnn bütün hasret bukadarmıydı bumuymuş yani dieceksiniz bi süpriz yok yani sabredinn

alır walla düğünden önce beyaz eşyamı almak isteyen adama düğünden sonra ben çöp kovasıı bile zorla aldırdım

estağfurullah canım..sen yazdıklarımızı aklında bulundur..önce ağlarlar sonra ağlatırlar adamı

tecrübe işte..
yaşamadan da anlatılmazki..
köre renk anlatmak gibi..kırmızıyı beyazı nasıl tarif edersin, görme engelliye yani..

işte söz bu ALLAH ım saglıgımızı bozmasın ben nısanlıma guwenıyorum herseyı yapar o. fotografını öpesim geldi öpüp geliyorum hemen :)

evet bu konuda haklısın valla evlenmeden önce oda lazım buda lazım alalım diolar evlenincede ona gerek yok buna gerek yok adama tuz dedimmi cebi cızzz dio

sende cinsel isteğine karsılık verme bıde ole dene bakalım. çöp kamyonu alır belkı o zaman

sen öyle san karşılık vermezsen dışarda kızmı yok bissürü.. elde tutmaya bakıcann.. bizim aramıza girmeseler biz çok seviyorduk birbrimizi.. hala umudum var o günlere dönmek için

sen öyle san karşılık vermezsen dışarda kızmı yok bissürü.. elde tutmaya bakıcann.. bizim aramıza girmeseler biz çok seviyorduk birbrimizi.. hala umudum var o günlere dönmek için

umudunu kaybetme o adamıda elınden bırakmaa ewlılık askı oldurmez sadece alıskanlık getırır

nasıl yanı aılen mefyamı yoksa :) senın yapamadıgını nasıl yapıcaklar ?

hala anlamıyosun.. herşeyimiz ailemizle hallediliyor..ben 1.5 sene boyunca gizledim ailemden herşeyi.. şimdi çok pişmanım.. işler arapsaçına dönünce ailem haberdar oldu.. herşey için çokgeçti.. şimdi düzeltmek için destek oluyorlar.. sana ne be sen git gelinlikmodellerine bak saç seçimi yap delüüü

tecrübe işte..
yaşamadan da anlatılmazki..
köre renk anlatmak gibi..kırmızıyı beyazı nasıl tarif edersin, görme engelliye yani..

evet canım,yaşamadan olmaz dimi...

bir yandanda onlara bakıyodum valla cok yaşa yaa :) sanada leona lewis den lovin you şarkısını armağa ediyorum. dinle benim için :) dans şarkım olacak inşallah

Pısıq uzuldum durumuna canım ya umarım en kısa zamanda eskı gunlere gerı donersn Daha yasın da kucuk evlılıgınde tazee ama yasananlaraa bakk sabret canımm gecer elbett hıc uzulme esınle knusmamazlık da yapma sakınn ayrıca neden bu duuruma geldınız kıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…