doğru maalesefdkjfvkmkv ortaokulda başlayan çocukluk aşkıydı o da benden 2 yaş büyük10 yıllık ilişki mi
Yaşınız 24 görünüyor, ben mi yanlış anladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru maalesefdkjfvkmkv ortaokulda başlayan çocukluk aşkıydı o da benden 2 yaş büyük10 yıllık ilişki mi
Yaşınız 24 görünüyor, ben mi yanlış anladım.
Değil güzel arkadaşım. Bu farmakolojik bir terim. Aşkvari şeylerle ilgisi yok. Süslü bir kelime ama sizin durumunuzla alakası yok.psikolojik olarak buna inandığımız için işe yaraması
Ben de bir şey olduğunda "aman nikahıma mı alacağım sanki" diyorum. Bir gün böyle dediğim birini nikahıma alacağım diye çok korkuyorumBen bekarken gördüğüm yakışıklı erkeklerin hemen hepsi için ay bir de evlenirmisin bunla diyordumeşimde de ilk gördüğümde ay bir de bunla evleniyormusum dedim o günden sonraki 25. Gününde resmi nikahımiz vardı
evet esim yakisikli
o zaman yaş 23du. Şimdi 35. Çok şükür 12 yilimiza da
![]()
bence kasmasak da olurDeğil güzel arkadaşım. Bu farmakolojik bir terim. Aşkvari şeylerle ilgisi yok. Süslü bir kelime ama sizin durumunuzla alakası yok
Güzele bak, güzel gör, güzeli al arkadaşımBen de bir şey olduğunda "aman nikahıma mı alacağım sanki" diyorum. Bir gün böyle dediğim birini nikahıma alacağım diye çok korkuyorum![]()
![]()
Güzel bacım bir var sanirim suannl evleneceğini hissediyorsun ve hissinin yanlış çıkmasından mi korkuyorsun? En fazla ne olur ? evlenmezsiniz o olur.Kizlar eri bir şey sanmış, yılı dolmadan usanmis .Şaka bi yana inşallah hayırlısıyla hayal ettiğin bi evlilik yaşarsınkorktum şuan
ayy çoook teşekkür ederim güzel duaların için canım benimGüzel bacım bir var sanirim suannl evleneceğini hissediyorsun ve hissinin yanlış çıkmasından mi korkuyorsun? En fazla ne olur ? evlenmezsiniz o olur.Kizlar eri bir şey sanmış, yılı dolmadan usanmis .Şaka bi yana inşallah hayırlısıyla hayal ettiğin bi evlilik yaşarsın![]()
He buarada eşimle ilk görüştüğümde de evleneceğim kişi bu dedim hissettim. Hissim doğru çıktı ama şuan keske doğru çıkmasaydı diyorum (malum dün yaşadığım canta olayındanayy çoook teşekkür ederim güzel duaların için canım benimhepimiz için hayırlısı inşallah
ben yorumsuzum o konuda açıkçası :)He buarada eşimle ilk görüştüğümde de evleneceğim kişi bu dedim hissettim. Hissim doğru çıktı ama şuan keske doğru çıkmasaydı diyorum (malum dün yaşadığım canta olayından)
şuan iyisinizdir ama umarımmBen düğün sabahı bile emin değildim kınamda ben naptım diyordum 15 yaşımdan beri sevgilimdi 3 senedir aynı evdeydik buna rağmen o his yoktu ilk gördüğümde de sevmemiştim 6. 7. Sınıfta aynı dershaneye gidiyorduk
İlaç mı bu plasebo ne ajjdkdplasebo mu gerçek mi acaba
sohbet. dünyayı kurtarmak değil katkısıBaşkasının öyle hissetmesi ve olmasının size katkısı nedir?
6 sene bittişuan iyisinizdir ama umarımm
ne biliyim ayolllİlaç mı bu plasebo ne ajjdkd