evlenilecek kişi önceden hissedilir mi sizce?

Ben bekarken gördüğüm yakışıklı erkeklerin hemen hepsi için ay bir de evlenirmisin bunla diyordum 🤣 eşimde de ilk gördüğümde ay bir de bunla evleniyormusum dedim o günden sonraki 25. Gününde resmi nikahımiz vardı 🤣 evet esim yakisikli 🤣 o zaman yaş 23du. Şimdi 35. Çok şükür 12 yilimiza da 🥰
Ben de bir şey olduğunda "aman nikahıma mı alacağım sanki" diyorum. Bir gün böyle dediğim birini nikahıma alacağım diye çok korkuyorum :D :D

Ben inanmıyorum böyle şeylere ya.
Ne ben ne eşim böyle bir şey hissettik. Gayet takılıyoruz kafasındaydık. 2. Yılın sonunda evlenelim dedik. 10-11 yıldır evliyiz.

Hissettim ama o kişiyle evli değilim. Eşimde de hiç hissetmedim hatta içimde bir huzursuzluk vardı ara ara. Oda annemi bırakmak istemememden kaynaklıydı bence.

Güzel bacım bir var sanirim suannl evleneceğini hissediyorsun ve hissinin yanlış çıkmasından mi korkuyorsun? En fazla ne olur ? evlenmezsiniz o olur.Kizlar eri bir şey sanmış, yılı dolmadan usanmis .Şaka bi yana inşallah hayırlısıyla hayal ettiğin bi evlilik yaşarsın ❤️

Güzel bacım bir var sanirim suannl evleneceğini hissediyorsun ve hissinin yanlış çıkmasından mi korkuyorsun? En fazla ne olur ? evlenmezsiniz o olur.Kizlar eri bir şey sanmış, yılı dolmadan usanmis .Şaka bi yana inşallah hayırlısıyla hayal ettiğin bi evlilik yaşarsın ❤️
ayy çoook teşekkür ederim güzel duaların için canım benim :KK200: hepimiz için hayırlısı inşallah

ayy çoook teşekkür ederim güzel duaların için canım benim :KK200: hepimiz için hayırlısı inşallah
He buarada eşimle ilk görüştüğümde de evleneceğim kişi bu dedim hissettim. Hissim doğru çıktı ama şuan keske doğru çıkmasaydı diyorum (malum dün yaşadığım canta olayından 😀)

Ben düğün sabahı bile emin değildim kınamda ben naptım diyordum 15 yaşımdan beri sevgilimdi 3 senedir aynı evdeydik buna rağmen o his yoktu ilk gördüğümde de sevmemiştim 6. 7. Sınıfta aynı dershaneye gidiyorduk

He buarada eşimle ilk görüştüğümde de evleneceğim kişi bu dedim hissettim. Hissim doğru çıktı ama şuan keske doğru çıkmasaydı diyorum (malum dün yaşadığım canta olayından 😀)
ben yorumsuzum o konuda açıkçası :)

Beni esimle arkadaslarimiz tanistirdi, bir kamu kurumunda isim vardi, onunda tanıdıkları vardi, yani flort edin diye tanistirilmadik.

Adami gordum, aha dedim ben bunla evlencem.

Evlendik, 2 bebegimiz var, bosandik.

Ben düğün sabahı bile emin değildim kınamda ben naptım diyordum 15 yaşımdan beri sevgilimdi 3 senedir aynı evdeydik buna rağmen o his yoktu ilk gördüğümde de sevmemiştim 6. 7. Sınıfta aynı dershaneye gidiyorduk
şuan iyisinizdir ama umarımm

Back
X