• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince ailesiyle beraber yaşamak isteyen erkek?

Erkekler genelde,önce ailemle yaşayalım,sonra ayrılırız diyor ama o iş öyle olmuyor. Inan tamam dersen ömür billah yaşamak zorunda kalirsin.tabi karar senin.
Kızkardeşi için ruhsal sorunları var demişsiniz. Zihinsel engeli mi var?öyle ise çok zor.eşimin ailesinde de var çok ilgi istiyorlar..yaşları büyüse de küçük çocuk gibi ilgilenmeniz lazım..
Eğer ki yapamayacağınıza inanıyorsanız ayrılmanız iyi olmuş.sonra herkes mutsuz olur

Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
Cok dogru bir karar vermissin. Gözlerinden öpüyorum.

Bekarken birlikte oturmayip evlenince karsidaki insanin fikrini hiçe sayip birlikte oturmaya calismak?
Sanırım bana güvendi. Ben kendisini nasıl seviyor ve ilgileniyorsam kardeşlerine de bakarım diye düşündü galiba. Bir nevi benim onlara annelik yapmamı istedi. Yoksa kardeşleriyle o kadar sıkı bir bağı yok, olsaydı dediğiniz gibi şimdi de birlikte yaşarlardı

Sanırım bana güvendi. Ben kendisini nasıl seviyor ve ilgileniyorsam kardeşlerine de bakarım diye düşündü galiba. Bir nevi benim onlara annelik yapmamı istedi. Yoksa kardeşleriyle o kadar sıkı bir bağı yok, olsaydı dediğiniz gibi şimdi de birlikte yaşarlardı
Annelik degil bedava bakıcılık yapmani istemiş

Erkekler genelde,önce ailemle yaşayalım,sonra ayrılırız diyor ama o iş öyle olmuyor. Inan tamam dersen ömür billah yaşamak zorunda kalirsin.tabi karar senin.
Kızkardeşi için ruhsal sorunları var demişsiniz. Zihinsel engeli mi var?öyle ise çok zor.eşimin ailesinde de var çok ilgi istiyorlar..yaşları büyüse de küçük çocuk gibi ilgilenmeniz lazım..
Eğer ki yapamayacağınıza inanıyorsanız ayrılmanız iyi olmuş.sonra herkes mutsuz olur
Şizofreni tanısı konulmuştu birkaç ay önce. Bazen kendinde olmuyor, aklında değişik düşünceler oluyor. Ben çalışan biri olarak onunla ilgilenemezdim. Ayrıca ilerde çocuklarımın da aynı evde yaşamasını istemem. Sürekli bir şey olur mu endişesiyle yaşayacaktım.
Zamanla fikri değişir mi diye düşünüyordum ama buradaki herkes ayrılmakla doğru bir karar verdiğimi söylüyor. Sanırım böylesi daha iyi

Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
Aslaaa değişmez. Hiç acaba kalmasın içinizde. Birçok kadının gösteremediği cesareti göstermişsiniz

Hadsizliği çok enterasan geldi, içten içe vicdan azabı hissediyor demek ki şuan onlarla yaşamadığı için,sorumluluğu size yükleyerek kendince içini rahatlatacak. Hiçbir aşk böylesi yükü kaldırmaz, zaten bi gün bu ayrılık noktasına gelecektiniz varsın böyle evlilik öncesinde olsun.

Adam adiiiiiinin teki. Öyle bir düsüncen varsa bastan söyle. Niye son dakika söylüyorsun. Hicbir kadin bunu kabul etmez, en azindan akli basinda olan
Evet en başta söylemeliydi. Böyle bir düşüncen varsa başta söyleseydin ona göre belki de ilişkiye hiç başlamazdık dedim. Sen benim aile yaşantımı bilmiyor muydun dedi. Ailesini biliyordum ama işin buraya geleceğini bilmiyordum. Bundan sonra biriyle ciddi bir şey yaşarsam ilk konuşacağım konu bu olacak :kızgın:

Bunu 2 sene sonra mı paylaştı sizinle
Yani eğer ciddiyse daha erken de söyleyebilirdi o zaman ayrılırdınız belki
çok iyi niyetli görmedim ben açıkçası

Bekarken kardeşini yanına almayan kişi onu düşünmedigi için almamazlik yapmamış. Bakacak bakıcı bulamadığı için yanına alamamıştır. Kendi kardeşine kendi baksın o zaman kimse kızını birine bakıcı olsun diye buyutmuyor

Siz dogru olani yapmişsınız 👍 Onu da şu şekilde takdir ettim ; en başından bunu size söyleyip acik oldugu icin.Kendi tercihi sonuçta .Kimseyi istemediği bir sey icin zorlayamazsınız.Ben olsaydım napardim? Ben de ilişkiyi sonlandırırdım ,net !
İki sene sonra söyledi aslında. Ama tabii nişandan sonra ya da nikahı yaptıktan sonra da söyleyebilirdi 🤦🏻‍♀️

Kurtulmussun hiç düşünme, iki kızkardeş beraber yaşasınlar size mi guvenmis sevgiliniz, sizin dediğiniz gibi sevmemiş değer vermemiş size evlenseniz çok uzerdi sizi bu kişi ve ailesi.

Kurtulmussun hiç düşünme, iki kızkardeş beraber yaşasınlar size mi guvenmis sevgiliniz, sizin dediğiniz gibi sevmemiş değer vermemiş size evlenseniz çok uzerdi sizi bu kişi ve ailesi.
Ben sevdiğini düşünüyordum ama buradaki herkesin ortak düşüncesi beni sevmeyip önemsemediği yönünde. Belki de haklısınız :KK43:

Evet iki sene sonra, iş ciddileşince söyledi. Başta söylese hiç bunu bile bile ilişkiye başlar mıydım? :KK43:

Canım maalesef erkeklerin çoğu biz duygusal olarak bağlanana kadar her şeyi çok anlatmıyor bu yüzden çekinmeden aklımızdaki soruları ilk haftalardan sormak gerek :110:

Back
X