Evlenince aldığım kiloları vermeye niyetliyim

feminex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
129
6
26
Karabük
Merhabalar,
6 ay önce evlendim ve tam 10 kg aldım.Evlenmeden öncede zayıf değildim.60 kg dım.Boyumda 1.63 . Şu an 70 kg ım.Eşime söylemeye dahi utanıyorum, kendimi kötü hissediyorum.Zayıf kızları kıskanıyorum Daha yeni evliyim henüz çocuğum yok bu kiloların bana yapışıp kalmasını istemiyorum.Evlenince şehir değiştirmek zorunda kaldım işimden ayrıldım, şimdi tüm gün evdeyim.
Hemen diyete başlamak istiyorum, aldığım 10 kg mı bile versem çok mutlu olacağım.
Hadi bana yardım edin, birlikte zayıflayalım. Uzun bir süreç olsun istemiyorum.Nasıl diyet yapacağımı bile bilmiyorum.

Ay tatlım bi an okuyunca ben mi yazdım diye bakakaldım bende evlenmeden önce 58 kiloydum şimdi oldum69 evlenince insan kendini braz salıyor ben çok dikkat ederdim evlenmeden önce, şimdi tekrar başladım diyete eskisi gibi dikkat etmeye, bende evleneli 8 ay oldu... Ama benim kilo almamın sebeplerinden biri çok abur çubur yiyo olmamdı, şimdi 1 haftadır diyete başladım ve abur cuburu tamamen kestim, aldığım kiloları vermek için elimden geleni de yapacağım kilo önceden çok verdiğim için bu konuda braz tecrübeliyim:) ama bu kilolar geldiği gibi geri gidecek değil mi:) başka bi gruba da dahilim ama senin grubuna da katılırım çünkü bana benzettim evlendikten sonra kilo alma macerasını:) ben birde evde oturmanın gerçekten 2 kat kilo aldırdığını anladım artık ve plates yapıyorum tavsiye ederim tatlım çok faydası oluyor eveeeeeeet zayıflıyor muyuz:))?????

Evet kesinlikle zayıflayacağım..Aynada kendime bakamaz oldum Nasıl bir diyet yapıyorsun? Ve birde platesi evde mi yapıyorsun? Bende düşündüm yapmayı, cd filan satılıyor galiba değil mi?

ahahah hepimiz yeni evliyiz hepimiz kilo almışız evlilikte keramet vardır dedikleri bu muydu yani canım bende konu açtım bugünden itibaren günlük yazıyorum kolay gelsin yaza eski halimdegirmek istiyorum
konun hayırlı olsun kolay gelsin hepimize

Keramete bak sen :) İnşallah zayıflarız, güzel bir yaz olur bize bu yaz.

Evet kesinlikle zayıflayacağım..Aynada kendime bakamaz oldum Nasıl bir diyet yapıyorsun? Ve birde platesi evde mi yapıyorsun? Bende düşündüm yapmayı, cd filan satılıyor galiba değil mi?

Haftanın 2 günü bfite gidiyorum platesi orda yapıyoru m ama oraya gitmeden önce kendim evde yapıyordum sabah 10 da hergün Ebru şallı yaptırıyor ve o kadar güzel yaptırıyor ki ben ilk onunla kendi kendime yaptım ve çok sevdim, hatta hepsiburadadan plates eşyalarını temin ettim çok uygun fiyata ama eğer plates yapmak istersen ilk aşamada bence eşyalarını alma hareketleri sade yapmayı dene onunda faydası oluyor ve İnan hem faydasını görürsün hemde çok seveceksin eminim:) sadece 45 dk sürüyor ztn... Diyet olarak da yediklerimi buradada paylaşacağım:) sabah kahvaltısında Light etimek yiyorum2 dilim, peynir, domates, salatalık, bol yeşillik bide haşlanmış yumurta yiyorum o çok tok tutuyor. Aralarda yersem 1 meyve fln yiyorum ama çok da açıklıyorum açılkırsam yiyorum, öğlen az kalorili yemek yiyorum mesela ızgara tavuk yağsız, yada sebze yemeği yani az kalorili bi yemek yiyorum yanında yağsız bol salata ve 1 kase dolusu yoğurt, akşamda bu hafta için geçerli sadece bu nesfit ve yulafezmesi ezmesi ve yağsız süt karışımını yiyorum, akşamı az tutuyurum bilerek ki akşam yemeğini eritmek daha zordur uzmanlarda böle söylüyor yani hafif bi yemek yada salatada yenebilir. Ama akşam saat 7 den sonra hiç bişey yemiyorum. Sadece akşamları Yeşilçay ve form çay içiyorum, gün içinde aralardada yeşil çay içtiğim oluyor, bu şekilde işte diyetim:) şimdilik böle bakalım cuma tartılcam kaç kilo vereceğim:) sende cuma tatil cumaları tartı günümüz olsun paylaşalım her hafta bi gün tartılmaktan en doğrusu o yüzden her hafta cuma tartılıp paylaşalım mı sen nasıl diyet uygulamayı düşünüyorsun? Bu arada makarna, pilav, börek, çörek yemiyorum bu diyet süresince

Sende katlı bize yeni evliler olarak:) bende başka topikdede yazıyorum ama 2 yerde yazmaktan biri olmaz sende gel yeni evliler birlikte zayıflayalım:)

bana uyar haftaya cumartesi tartılalım bakalım sonuç ne olacak

Ahh ahh:)) pasta börek yemekten böyle oldum galiba.Ev hanımı oldum sonuçta, yeni evliyim birde eşimi mutlu edeceğim diye sürekli birşeyler yapıyordum.Ama yok artık.Aslına bakarsan yarında günüm var:)) tam diyete başlayacak zamanı buldum galiba.Ama kararlıyım yemeyeceğim.
Ben kendi diyetimi kendim yapmak istiyorum kafama göre yani.Dukan veya Karatay diyetlerine baktım ama sınırlama olsun istemiyorum.Senin gibi düşünüyorum bende.Sabah bir dilim ekmek, azıcık peynir salata filan.Öğlen kfileks yemeyi düşünüyorum.Akşamda balık, sebze yemeği ya da salata düşünüyorum.Aç bırakacağım kendimi umarım doğru olan budur.Birde spor salonuna yazılayım ben akşamları gidip bir iki saat spor yapsam zayıflarım heralde artık di mi? :))En çok zorlandığım şey su içmek.O kadar zor geliyor ki bana.Ama ayranı seviyorum, bir diyetisyene danışmak istiyorum aslında sende bilirsin belki ayran su yerine geçer mi?:)) günde 4 litre içerim vallaa:))

Aaaa yok tatlım 4 litre ayran kilo yapar:) ayran sonuçta yağlı oluyo braz suyun hiç kalorisi yok çünkü, günde 2 bardak ayran iç bence öğle akşam yemeklerinin yanında ama 4ltre kilo yapar:) suyu içmeye braz zorla kendini tatlım en azından 1,5 2 litre fln içmeye çalış bide Yeşilçayı tavsiye ederim yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı ve ödem atıcı çok faydalı ben günde 3,4 fincan içiyorum, bence diyetimizi böyle bi uygulayalım salata ve yeşillik ağırlıklı yapalım akşam 7 den sonra bsey yemiyorum ben sende öle yap bunu yapıp çok kilo vereni gördüm ya.. Bide eşime aynen bende pasta börek çörek çok yapıyorum işte yerdim onlardan bende kilo sebeplerinden biri:) ama artık yapıyoru. Ben bi çatal yada ucundan tadına bakıyorum gerisini o yesin:) onları kesip bide abur cuburu kesip birazda spor yapıp bu diyetle gör bak süper kilo vereceğiz

Ayran içiyordum okuyunca boğazımda kaldı :) 2 litre içeceğim su o zaman.Yeşil çay bende içiyorum.Hadi bakalım o zaman inşallah bu hafta 3 kg filan verir miyiz sence bu diyetle?

Ayran içiyordum okuyunca boğazımda kaldı :) 2 litre içeceğim su o zaman.Yeşil çay bende içiyorum.Hadi bakalım o zaman inşallah bu hafta 3 kg filan verir miyiz sence bu diyetle?

İç tatlım afiyet olsun birkaç bardaktan biri olmaz:) 3 kilo veremeyebiliriz çünkü bi anda çok verilmesi kolay değil bide sağlıklı da değil, ilk etapta 1 yada 1 buçuk kilo verebilirsek 1 haftada süper olur, bi düşünsene bir haftada 1 kilo demek ayda 4 kilo demek yada ayda 5 kilo en sağlıklı olanı öle doktorlarda en fazla öle diyor o yüzden ilk olarak bu ay 5 kilo vermeyi hedefleyelim, sonra bi 5 kilo daha veririz ve süperrrr:) ama hemen haftada 3,4 kilo vermek zor sağlıksız şok diyetlerde oluyo ama sonra kat kat geri alınıyor, o yüzden hem kalıcı olsun hem adım adım olsun ben öle hedefledim başlangıç olarak, yaza kadar bi bakmışmış 14 kilo fln veririz ama pes etmek yok sonuna kadar gtcez

canım sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun.bende 6ay önce evlendim yaşadığım şehirden başka bir şehire geldim işimi bıraktım vebende tüm gün evdeyim bende 10 kilo aldım ama ben 85dim 95oldum.valla artık bende aranızdayım

Ooooo süper aramıza hoşgeldin:) ilk önce ben beynimizde karar verelim diyorum ben 1 haftadır yapıyorum ve başlamadan önce beynimde tamam ben yapacağım diye karar verdim ve pes etmemek en büyük etken ilk etapta kafamızda ben zayıflayacağım dersek tam karar verirsek çok başarılı oluruz ve hedef belirleyerek adım adım zayıflayalım, mesela 95 den 90 a inmek ilk hedefin olsun ona odaklan ki istikrarı sağlamlaştır B'nde ilk etapta 5 kiloyu hedefliyorum 69 dan 64 ü hedefliyorum, ve inanıyorum ki çok güzel kilolar verceğiZ kızlarrrrrr:)

Kızlar inanırmısınız tartıya çıkmaktan korkuyordum ve geçen hafta tartıldım sonucu görünce şok oldum bi aldığım kiloların şokunu atlatma sürecim oldu:) ve kilomu kabullenmek oldu sonrada:) bi süre kabullennemedim ya inanamadım ama sonra onuda kabullenerek kesin zayıflamalıyım diye kendimi hazırladım ve diyete başladım ve bugün 5. Günüm ve hiç bozmadım ve inşallah hep beraber kalıcı bi şekilde istikrarla zayıflayacağız:) tartılma günümüz cuma günü olsun mu? Ben bi diyetisyenden duymuştum tartılma günü olarak en iyi gün cuma diyordu bende öle yapym demiştim sizlerle de tartılma günümüz cuma olsun mu?

Son düzenleme:
Dun uyuya kalmısım kacırdım konusmaları. Cuma tartılıyoruz ve guzel sonucu paylasıyoruz o zaman. Hayırlı olsun Allah yardımcımız olsun kızlar.ben sabah uyanır uyanmaz yarım lıtre suyumu ıctım ve kahvaltıdan once bogazlarımıda yumusatması ıcın yesıl cay yaptım ıctım.esıme guzel bır pazar kahvaltısı hazırlamak zor geldı bıraz ama basardım.ben ıse azıcık peynır ve kepeklı ekmek yedım 2 domAtes ve maydanoz eslıgınde.hepımıZe kolay gelsın.

Kızlar ben dışarı çıkıyorum akşam yediklerimi toplu bi şekilde yazarım ama kahvaltımı yaziim kısaca 3 Light etimek, peynir, yağsız Menemen ve Yeşilçay
Anne bende eşime güzel bi kahvaltı hazırladım simit fln aldım ama kendim parmak ucu kadar koparıp tadına baktım içimde kalmasın diye:) kendime diyet menü hazırladım ve mutluyum huzurluyum:) kilolar gidiyo kızlar:)

Oglen yemegım kucuk bı kase patates salatası ve tuzlu bır kuCuk kurabıye.aksam ıse yarım palamut buglama ve bol salata.bol su ve yesıl cay.oh mutluyum zayıflayacagımmmm

Oglen yemegım kucuk bı kase patates salatası ve tuzlu bır kuCuk kurabıye.aksam ıse yarım palamut buglama ve bol salata.bol su ve yesıl cay.oh mutluyum zayıflayacagımmmm

Sabah 3dilim kepek ekmeği,öğlen etiform, akşam yağsız salata üstüne bikaçtane nugget koydum, yogurt ve 1 bardak kola Zero
Bende mutluyum zayıf olacazzzzzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…